با سلام
من یک لپ تاب سونی وایو مدل PCG_GRT100P دارم که کلید fn و کلید + - صدا زیر کیبرد کار نمیکنه
لطفا من را راهنمایی کنید
در ضمن من زیاد وارد نیستم لطفا خیلی ساده بگید
با تشکر
Printable View
با سلام
من یک لپ تاب سونی وایو مدل PCG_GRT100P دارم که کلید fn و کلید + - صدا زیر کیبرد کار نمیکنه
لطفا من را راهنمایی کنید
در ضمن من زیاد وارد نیستم لطفا خیلی ساده بگید
با تشکر
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان من لپ تاپ مدل vgn-cr62b/r دارم درایور مودم و بلوتوث شو از کجا بگیرم ؟
دوستان من inspiron 6400 دارم.
تا امروز هر وقت ویندوز عوض می کردم راحت درایورهایی که از سایتش دانلود کرده بودم را هم نصب می کردم.
ولی ایندفعه که ویندوز عوض کردم و مثل همیشه هم اکس پی نصب کردم هر کاری می کنم درایور کارت صوتیش نصب نمیشه .
حتی از طریق سایت dell آی دی لب تاپمو هم وارد کردم و همون یه درایور صوتی که برای لب تاپ من گذاشته بود را بازم دانلود و نصب کردم ولی نمیشه که نمیشه.
از دوستانی که اینجا هستند کسی درایور این نوع لب تاپ رو داره؟
دوستان من یه لپ تاپ سونی سی اس 110 دارم.
حال میخام اکس پی روش نصب کنم
ایا برای این لپ تاپ برگشتن و نصب اکس پی از سوی شرکت سونی امکان پذیر شده؟
من جواب بله یا خیر میخام.
من در به در دنبال درایوهای ویندوز XP برای لپ تاپ Sony VGN-FZ180E/B گشتم ولی چیزی پیدا نکردم . کسی میتونه کمکم کنه ؟
سلام
من لپ تاپ vostro 1500 دارم و ویندوز vista 64 bit روش نصب کردم و لی درایو کارت گرافیکش( Geforce 8600 ) نصب نمیشه ... توی سایت support.dellهم فقط درایو های ویندوز xp و vista 32bit رو داره .... ممنون میشم راهنماییم کنید .
من یه لپ تاپ سونی سی اس 110 دارم. میخام ویستا رو به اکس پی برگردونم اما تو سایت حامی سونی نام این مدل نیست. چه کار باید کنم. درایورذها کجا تهیه کنم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا من pavilion dv5-1040ei دارم ویندوز رو با این روش نصب کردم و از شما هم خیلی متشکرم . ولی توی device manager یه قسمتی هست به نام intel ICH9M (LPC interface controller که هر درایوری که فکرش رو می کردم امتحان کردم و نصب نشده . میشه یه کمکی بکنید یه لینکی بدید)
سلام دوست خوبم
آقا من یه لب تاپ توشیبا مدل a200 ch7 دارم.و روش ویستا فقط نصب شده.
من دنبال درایورهای اون برای نصب ویندوز xp هستم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
سلام دوستان
من یک مشکل کوچک دارم
سی دی های درایور لپ تاپم گم شده بعد رفتم از اینتر نت دانلود کردم همشون درسته به غیر از صدا که همش ارور میده
ارورش اینه Driver installation Failed: Could not fine the device for this driver
ممنون میشم اگه کمکم کنید.