با اين وضعيت كه farhoode عزيز فرمودن : مثل اينكه درخواست دوست من غير منطقى بود،لذا بيخيال ميشيم.نقل قول:
Printable View
با اين وضعيت كه farhoode عزيز فرمودن : مثل اينكه درخواست دوست من غير منطقى بود،لذا بيخيال ميشيم.نقل قول:
سلام..... دوستان w960 دار چند تا سوال داشتم
1-داخل منوي واكمن مي شه با كشيد دست روي صفحه پايين اومد يا بايد حتما دستتو بلند كني و بزاري تا پايين بياد
2-گالري عكسش چطوره
3-درسته كه وقتي حافظش از نصف بيشتر پر بشه سرعتش مياد پايين
4-براي كار هاي بيزينس چطوره
5-برنامه مرورگرش خوبه؟ همه چيو باز مي كنه؟ فلش رو باز مي كنه؟
من دبليو 950 داشتم web browserش با خيلى از سايتا مشكل داشت از جمله ttp: احتمال ميدادم موبايل من مورد داره بعد رو يه 950 آك امتحان كردم و ديدم همون آشه و همون كاسه ولى روى p990 اصلا مشكلي نداشت و راهت باز ميكرد_/ يكى با 960 همين قضيه را امتحان كنه خبرشو بده.کد:www.rapidshare.com
سلام یکی سوال های منو جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چند سوال دیگه؟
1-با توجه به اینکه کارت حافظه نمی خوره می شه گوشی رو برای ساین هکش کرد
2-مشکلی با فونت فارسی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همه چیو نشون می ده؟؟؟؟؟؟
3- اگه فونت فارسی نداره می شه روش نصب کرد
ممنون
موفق باشید
نقل قول:
در مورد هک شدنش به دلیل نداشتن جای مموری کارت نظری ندارم.
اما این گوشی مانند پی1 زبان فارسی رو ساپورت میکنه و نیازی به ریختن فونت نداره. در ضمن اگر فریمور گوشی
نسخه جهانی و یا نسخه خاورمیانه باشه زبان فارسی رو هم میشه براش انتخاب کرد.
یعنی منوهاش هم میشه فارسی کرد. اما اگر کسی دوست نداشته باشه منوهاش رو فارسی کنه میتونه از همون
انگلیسی استفاده کنه اما کیبورد مجازی داخل گوشی رو فارسی انتخاب کنه تا بتونه در محیط های نوشتاری
فارسی تایپ کنه.
در مورد هك كردنش هيچ مشكلي نداره.اون 8 گيگ خودش كار كارت حافظه رو انجام ميده.نقل قول:
در مورد بقيه سوالات هم كه دوستان جواب دادن.
ممنون از جواب دوستان عزیز
لطفا در مورد مرورگر وبش بگین که اپرا هست..... می خواستم ببینم مشکلی با سایت های مختلف نداره مثلا با جاوا یا سی اس اس یا فلش تحت وب ........می شه اونایی که دارن توضیح بدن ؟؟؟؟ممنون
الان همراه این گوشی چه هندسفری میده ؟hpm70???????????ya 82?
ظاهرا این گوشی توی بازار پییدا نمیشه و نا یابه.شده مثل p1 .احتمالا تا 10-15 روز دیگه زیاد بشه.
یکی از دوستانم طبق تاپیک قبلی که گفتم الان 3 سال دوبی است و نبض بازار موبایل دستش است
میگفت سونی اریکسون شعبه اروپایی هم برای فروش داره که فروشنده هاشون از کشور سوئد و ژاپن هستند
قراره برای من یکدونه بیاره قیمت 560000 تومان اینطور که خودش دیده بود میگفت پکیج اروپایی هم هندزفری سیم دار توش داره و هم اینکه هندزفری DS220 داخلش موجود هست
در ضمن این گوشی سری مخصوص بازار اروپا فقط با Keyboard English عرضه میشه که جز استاندارد های اویه کارخانه طراحی سونی اریکسون است چون اگر روی کیبرد دو زبانه مثل عربی نوشته بشه یا روسی اون حروف اصلی کارخانه یعنی انگلیسی کوچکتر خواهد شد و در نوشتنsms مشکل ساز میشه