سلام
اگه Folder Options تون با Show Hiden مشکل داره اگه کامپیوترتون ویروسیه بیان در آدرس زیر مشکلتون حل میشه.
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=201729
Printable View
سلام
اگه Folder Options تون با Show Hiden مشکل داره اگه کامپیوترتون ویروسیه بیان در آدرس زیر مشکلتون حل میشه.
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=201729
سلام
من یک مشکل عجیبی در ویندوز دارم.
گاهی اوقات که کامپیوترم را استارت می کنم می بینم که هیچ برنامه ای اجرا نمیشه !
ctrl+Alt+Delete می زنم و وارد Task manager میشم می بینم که در سربرگ Processes ستون User name خالی هستش.بعد از چند بار ریستارت کردن ، مشکلم حل میشه آیا راهی هست این مشکل را حل کنم ؟
sfc/scannow
Repair
این روشها را امتحان کردم نتیجه نگرفتم.
با تشکر فراوان
سلام به اساتید
چطور می شه فولدری رو که super hidden شده به حالت عادی برگردوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته ابید اضافه کنم که منظورم از فولدر سوپر هایدن شده فولدریه که توسط ویروس هایدن شده و وقتی که میری تیک گزینه هایدن رو برداری می بینی کمرنگ شده.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی بلد نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
به ادرس زیر رجوع کن کامل توضیح دادم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی .
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما هم به ادرس زیر رجوع کنید .
موفق باشید .
دوستان عزیز یه مشکل دارم با اینترنت اکسپلورر :
من تو بعضی از سایت ها برای ورود و خروج مشکل دارم .
با توجه به شکل :
بعضی از آیکون های ورود و خروج به صورت جاوا اسکریپت می باشد همونطور که مشاهده می کنین و مطلع هستین .
ولی وقتی روی این کلیک می کنم هیچ عکس العملی نشون نمی ده و نه خروج می شه و نه ورود .
مشکل از کجاست ؟ آیا سیستم من ویروسی شده ؟ تروجان گرفته ؟ یا یه جا دیگه اشکال داره ؟
ممنون از دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
مثل اینکه سوال شما بی پاسخ مونده ...
در کنترل پنل وارد Data,Time langusge شوید در تب دومی تیک install files for complex...را بزنین و سی دی ویندوز را هم بذارین بعد در همون تب و با کلیک روی دیتیلز زبان فارسی را اضافه کنید .
[quote=jirez;2473544]سلام دوست عزیزنقل قول:
راستش من منظورتون را درست متوجه نشدم .
فکر کنم منظورتون اینه که وقتی روی یه فولدر که به صورت سوپر هایدن هست دابل کلیک می کنید اخطار داده می شه . Access is denied
اگه منظورتون اینه ، شما باید یوزر اون فولدر را به یوزر خودتون Replace کنید . چون یوزر شما مالک اون فولدر نیست .
اگه واضح تر توضیح بدی دوستان و خودم بهتر می تونیم راهنمایی کنیم .
موفق باشی .
salamنقل قول:
شما ایمیج بگیرین از سی دی بعد ایمیج رو دستکاری کنین و I368 یک سی دی دیگه را جایگزین کنین .
اگر اشتباه نکنم یک بار دیگه شما همچین مشکلی داشتین.
دوستان عزیز خواهشا چون تاپیک جز پرسش و پاسخ چیز دیگری نباشه لطفا اگر پاسخی بی جواب مونده فقط به من یا سایر همکاران این بخش پیغام خصوصی بدین تا تاپیک بی نظم نشود
سلام ، ببینید IE7 روی بعضی سیستم ها مشکلات بدتری را هم ایجاد کرده است!! مشکلتون اگر با مواردی که ذکر شد حل نشده حتما در سایت امیکروسافت آخرین وصله های این مرورگر را دانلود و نصب کنیننقل قول:
سلام دوستان
من چند روزي است يه مشكل با اكسپلورر دارم كه گاهي بك گروند منوهاي اكسپلورر براي چند ثانيه به رنگ سياه در مياد و دوباره به حالت عادي برميگرده.كسي ميدونه دليلش چيه؟ امكان داره كار ويروسي باشه؟
سلام مشکلات مرورگر ها را در تالار مرورگرها مطرح کنین...نقل قول:
اما مشکل شما بر می گرده به تنظیمات مرورگرتون که همونطور که اشاره کردین این قسمتش غیر فعال هست قسمتی را ذکر کردین با توجه به نسخه ی مرورگری که دارین (چون نگفتین نمی تونم کمک کنم) فعال کنین .
سلام دوست تازه واردنقل قول:
سلام
من یک مشکل عجیبی در ویندوز دارم.
گاهی اوقات که کامپیوترم را استارت می کنم می بینم که هیچ برنامه ای اجرا نمیشه !
ctrl+Alt+Delete می زنم و وارد Task manager میشم می بینم که در سربرگ Processes ستون User name خالی هستش.بعد از چند بار ریستارت کردن ، مشکلم حل میشه آیا راهی هست این مشکل را حل کنم ؟
sfc/scannow
Repair
این روشها را امتحان کردم نتیجه نگرفتم.
با تشکر فراوان
من پیشنهاد می کنم Windows Task manager را مجددا نصب کنین .
همونطور که می دونین روش های مختلفی هست از این روش برین که در ادامه می گم:
فایلی هست به نام mstask.inf اینو می تونین با سرچ پیدا کنین مسیرش یادم نیست حالا روش راست کلیک و گزینه ی Install را انتخاب کنین و CD ویندوز رو هم بذارین.