چشم دوستان من یه عکس مقایسه ای خودم میگیرم میزارم...
یه نکته دیگه این که گاهی وقتا همون اثر لرزش روی عکس بر خلاف معمول عکس رو زیباتر میکنه... یه حالتی مثل افکت blur ایجاد میکنه که بعضی وقتا عکستو زیباتر میکنه... نظر من که اینه شما رو نمیدونم...
Printable View
چشم دوستان من یه عکس مقایسه ای خودم میگیرم میزارم...
یه نکته دیگه این که گاهی وقتا همون اثر لرزش روی عکس بر خلاف معمول عکس رو زیباتر میکنه... یه حالتی مثل افکت blur ایجاد میکنه که بعضی وقتا عکستو زیباتر میکنه... نظر من که اینه شما رو نمیدونم...
بنده هرگز نگفتم شما دروغ میگید من خیلی کجکاو شدم واقعا برام جالب هست که u600 n82 رو بتونه بخورهنقل قول:
من خودم از طرفداران سامسونگ هستم و اصلا قصد بدی نداشتم امیدوارم منو ببخشید دوست عزیز
در مورد k800 ,u600 اگه k800 تنظیمتش اتوماتیک بوده که 100% هم هست بدون شک u600بهتر از این مورد در 5610 هم صدق میکنه ولی اگه k800 رو تنظیم کنیم یا بهتر بگم از تمام قدرت استفاده کنیم u600 نمیتونه به k800 برسه k800 بهترین 3.2مگاپیکسل و حرفه ای ترین 3.2 مگاپیکسل و تا جایی که یادمه بهترین کامرافون 2006 هم شد
ولی با تمام این وجود میگم اگه هردو اوتوماتیک باشند u600 بهتر خواهد گرفت چون دوربین حرفه ای مثل k800 که سایبرشات هست در تنظیمات اتوماتیک چندان کیفیت خوبی به شما ارائه نخواهد کرد
دوست عزیز من اصلا قصد ندارم که اینجا با تعصب چیزی بگم.. فایده ای هم نداره... چیزی به من نمیرسه...فقط میخوام یه کم از تجربیاتم رو به بقیه بگم شاید مفید باشم...
یه نکته بگم: معمولا گوشی های se عکس هایی که میگیرن حدودا همون چیزیه که تو صفحه قبل از عکس گرفتن میبینید.
ولی تو سامسونگ یا نوکیا این مسئله عوض میشه.. اون چیزی که تو صفحه میبینید با عکسی که میگیرید بعضی وقتا خیلی فرق میکنه... خودتون تست کنید ببینید... سامسونگ u600 هم همینطور وقتی عکس گرفت یه سری تغییرات روی عکس خام انجام میده(البته به نظر من) که عکس رو زیباتر جلوه بده... در اکثر مواقع هم خوب جواب میده... واسه همینه که میگید k800 نباید رو حالت اوتوماتیک عکس بگیره ولی u600 خوبه که بگیره...شاید هم چیزایی که گفتم غلط باشه ولی یه کم فکر و تست کردم تا به این نتیجه رسیدم...
ببخشید اشتباه شد:31:
دقیقا موافقم اون ویرایشگر تصاویر هست که نرمافزاریه و خیلی هم خوبه مثل n73 که رنگها رو شارپ میکنه واقعا خوبه سونی اریکسون در سری سایبرشات خودش از تراشه GFORCE استفاده میکنه برای حقیقی بودن رنگ وقتی رو حالت اوتوماتیک عکس بندازی فقط کمی رنگها رو تغیر میده و بیشتر نویز رو میگیره البته گوشی های سونی نویز ندارند یا خیلی خیلی کم هست ولی اگه تنظیم باشه بر اساس تنظیم رنگ رو تغیر میده به خاطر همون تراشه هست و برای همین یک دوربین حرفه ای هستنقل قول:
ولی U600 وقاعا عکاسی خوبی داره در این شکی نیست من خودم U600 رو داشتم فقط عکاسیش در شب واقعا پایین بود اگه سامسونگ لطف میکرد LED بزرگتری رو میزاشت بازم جای امیدی بود :46:
یه چند تا عکس گرفتم شاید برا مقایسه خوب نباشه ولی بد هم نیست...
عکس از n95:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا هم از u600
یه نکته اینکه اون عکس اول رو دوستم توی کلاس با دوتا پنجره باز و 4 تا لامپ روشن گرفت و من 3 تا عکس رو تو اتاقی به اندازه 3/4 اون کلاس با یه پنجره باز و یه لامپ روشن گرفتم... یه چیز دیگه n95 فلش هم زده بود که u600 نزده بود... یعنی نداشت که بزنه:5:
اون آدم خوش تیپ( :31:) هم منم... خواهش میکنم چشاتون خوشگل میبینه... ممنونم... تعریف نکنید میدونم...مرسی خوشگلی از خودتونه...:10: :5::5:
راستی میخواستم بگم فرمور u600 من(یعنی مال مامانم) u600jpgj1 هست. خوبه؟ چه طوره...
شما وقتی میخوای مقایسه کنی بهتر توی یه محیط با دستگاهاتون عکس بگیری و هم اینکه لطفا عکس پرتره رو با عکس ماکرو مقایسه نکنیدنقل قول:
گفتم که برا مقایسه خوب نیست... ببخشید نتونستم u600 v رو با خودم ببرم... باشه هفته دیگه میبرم... آخه من فقط 3 روز اول هفته میرم مدرسه....
من که تنظیم خاصی انجام نمی دم و گزینه ای هم برای این کار نمی بینم .نقل قول: