ميگم الان تقريبا 1 هفته است كه شبانه سر ساعت 6:48 به وقت محلي رايانه من ! قطع ميشه، به نظر ميرسه ديگه دستي قطع نميكنن و اتوماتش كردن.
مال شمام اين طوري شده ؟
Printable View
ميگم الان تقريبا 1 هفته است كه شبانه سر ساعت 6:48 به وقت محلي رايانه من ! قطع ميشه، به نظر ميرسه ديگه دستي قطع نميكنن و اتوماتش كردن.
مال شمام اين طوري شده ؟
آره براي من هم اينطوري شده.
سلام عزیزان یک سوال داشتم
میخواستم بپرسم فن آوا به جز اینترنت شبانه رایگان بازم اینترنت رایگان داره مثلا پنجشنبه ها یا جمعه ها؟
نه ، ولی روشی هست برای صفر کردن دریافت که حوصله میخواد ، ، روی اشتراک خودم جواب داده ، نمیدونم روی دیگران هم جواب میده یا نه؟
من تازه به جمع مشترکین پیوستم - خیلی مشتاق شدم روش شما رو بدونم :18:نقل قول:
یه سوال
من سرویس 512 گرفتم ولی سرعت حدود 10-20 متغیره - آیا برای شما هم همین اندازه پایینه ؟
با IDM سرعتت انقدره؟نقل قول:
نه با idm سرعت تا 50 هم میاد ولی نباید ربطی داشته باشه - من چند جای دیگه هم adsl دیدم -مثلا شاتل سرعت 1024 رو در یک شرکت دیدم که بدون دانلود منیجر - یک فایل 40 مگ رو با سرعت ثابت 120 k در حال دانلود بود.نقل قول:
اینجوری وقتی بخوای مثلا از rapidshare دانلود کنی چون نمیتونه تو idm به صورت multithread فایل رو دانلود کنه سرعت خیلی پایین میاد
چرا دوست عزیز ربط دارهنقل قول:
با چه مرورگری دانلود میکنید ؟ (اپرا و گوگل کروم رو برای دانلود امتحان کنید)
من با شاتل 128 با فایرفاکس 16 دانلود میکنم و با idm با 21.
برای من با IDM تا 65 هم میرسه ، ولی فیکسش روی 57 هستشنقل قول:
با اپرا هم تا حالا تا 300 مگ دانلود داشتم که زیاد سرعتش فرقی نداشته و این در صورتی هست که لینکش کاملا مستقیم باشه
لینک غیر مستقیم ، بعضی وقتها سرعت 200 300 کیلوبایت رو به 10 کیلوبایت هم تبدیل میکنه
مثلا برای خودم وقتی از 4share دانلود میکنم میاد روی 20
اگر وارد تنظیمات Idm بشید این بخش رو میبینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگر Def max Con رو 1 بگذارید بصورت خطی (و نه Multithread ) فایل رو دانلود میکنید
اگر ISP شما درست و حسابی باشه - وقتی مثلا اشتراک 512 به شما میده - شما باید در هر حالی چه مالتی و چه خطی سرعت دانلود ثابتی در حدود 50-70 داشته باشید ولی ISP مثل فن آوا این محدودیت رو برای کاربراش قرار داده واگر شما بصورت خطی فایل بگیرید نهایت سرعت 15 خواهد بود .
اگر شما یک فایل از سایت Rapidshare بصورت Free user ( حالا با هر برنامه میخواد باشه ) بگیرید آنوقت صحبت منو متوجه میشید چون این سایت برای کاربران free لینک دانلود رو تنها به صورت یک خط به شما میده .
این موضوع برای استفاده از اینترنت شبانه خودشو نشون میده .
مرورگر اپرا هم تنها مرورگری است که مثل IDM بصورت Multithread کار میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mahdi.p30 جان اون روش صفر کردن هم اگه میشه برام پیغام خصوصی بده - ممنون !