هر چی پول بدی آش میخوری. :31: هر چقدر بودجه بیشتر ، حافظه ی فلش بیشتر!:20:نقل قول:
هر چی پول بدی آش میخوری. :31: هر چقدر بودجه بیشتر ، حافظه ی فلش بیشتر!:20:نقل قول:
راستش فقط برای موزیک میخوام ولی یه سوال چرا برای فیلم وگیم اسپیکر دیگه ای پیشنهاد میدی ؟نقل قول:
چه تفاوتی میکنه ؟؟؟راستی نظرت رو راجع به کارت صدا نگفتی!
سوال آخر: یه فلش خوب ( ◄◄◄عالی►►► ) که قیمتش 25-35 هزار تومن باشه می خوام.
همونطور که قبلا گفتم ، OCZ 4GB با قیمت 25 تومن.نقل قول:
چون از تکنولوژیهایی مثل دالبی استفاده میکنندنقل قول:
دلیل اینکه برای کاربردهایی مثل گیم اسپیکر دیگه ای پیشنهاد کردم برای یه مثال ساده اگه توی بازی دشمن از پشت سر شلیک کنه صدا فقط از اسپیکرهای عقب پخش میشه که برای هیجان بازی خیلی موثره
کارت صوت مادربورد شما هم برای اسپیکر در اون رده هیچ مشکلی نداره و با خیال راحت میتونید استفاده کنید
کلا کارتهای صوتی آنبورد اونقدرها تفاوت چشمگیری با هم دیگه ندارن
باور کن این یکی دیگه سوال آخره:31:نقل قول:
تو اینترنت که سرچ زدم اینا رو دیدم: OCZ 4G Rally 2 و OCZ 4G VBoost این ها با هم و با اون OCZ 4 گیگی که شما می گی چه فرقی دارند؟ منظور شما کدام یک از اون سه تای بالای ؟ اونی که شما می گی هیچ کلمه دیگه ای جلوش نداره(Rally 2 - VBoost) ؟ قیمتای اون دو تای دیگه چنده؟ کدوم اون سه تا بهتره ؟ همشون به راحتی پیدا می شن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که من معرفی کردم 25 تومن ، Rally 2 هست دیگه !! همون نوع معمول فلش OCZ هست. یه نوع ATV هم میشناسم که کوچیکتره و باریکتره ، قیمتش 30 تومنه. ولی قیمت و موارد استفاده Vboost نمی دونم چیه . از بین Atv و Rally 2 هم هر کدوم رو خواستی بگیر.نقل قول:
سوال آخر:!
آنچه که شما پیشنهاد می کنید = OCZ 4g ATV با قیمت 30000 تومن و OCZ 4G Rally 2 با قیمت 25000 تومن، درسته؟
بله . درسته . ان شاء الله که دیگه مشکلی نیست ؟!!!!!:31:نقل قول:
ممنون از راهنماییهات دوست من:11:نقل قول: