ممنون ...ولی نمیشه خودم قبلا امتحان کردم ......پسوند them . * رو جواب میده اونا پسوندش یه چیز دیگس ...میتونید امتحان کنید
Printable View
ممنون ...ولی نمیشه خودم قبلا امتحان کردم ......پسوند them . * رو جواب میده اونا پسوندش یه چیز دیگس ...میتونید امتحان کنید
بعضي از تمها براي نرم افزار اي خاص طراحي شدن براي باز كردنشون هم اون نرم افزار بايد در حال اجرا باشه
درست شد .... یه برنامه ای هست که مال تبدیل کردن ظاهر اکس پی به ویستا ست و خیلی هم معروف شده .....اونو یه بار نصب کردم و دوباره پاکش کردم ...... حالا دیگه همه ی تم ها جواب میده :31:
کد:http://themes.belchfire.net/index.php?automodule=downloads&showfile=5993
یه ضرب المثل هست میگه هرچه بگندد نمکش میزنند وای به روزی که بگندد نمک
حالا x_2007 جان شما که خودت استاد پست پاک کردن هستی(حالا درست یا نادرستش رو بگذریم) کی باید این پست شما رو حذف کنه؟ این والپیپر چه ربطی به تم داره؟ امیدوارم ناراحت نشی!
سلامنقل قول:
بابا زیاد جوش نزن یه موقع میفتی سکته میکنی .اصلا بیا ما رو بزن خیال خوتو راحت کن.میگم شما هنوز پست پاک
کردن ندیدی اگه فرومهای دیگه رو میدیدی اونوقت متوجه میشدی p30 از این نظر بهشته.اونها هرماه یه طرحی دارند به
نام پاکسازی ارسالات بی محتوا:27::27::27::27:
فعلا خداحافظ:8::8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Passwd:
roshan729@daily-warez.org
x_2007 جان لینک فکر کنم خرابه یه تست بکنید برا من که کار نمی کرد تم زیبایی باید باشه اگه لینک سالمش رو دارید لطفا بزاریدنقل قول:
Stardock Windows Blind 6.02
Mirror