من تو مرحله LAB X-16 هستم بعد ان دمو چی رو می خواست بگوید و چه قدر از این بازی رو رد کردم.نقل قول:
Printable View
من تو مرحله LAB X-16 هستم بعد ان دمو چی رو می خواست بگوید و چه قدر از این بازی رو رد کردم.نقل قول:
دیگه آخراشی چیزه زیادی نمونده ولی من بازم نفهمیدم کجا گیر کردی آخه همونx16 ]م خودش کلیه کدوم دمو رو دیدی؟ ولی در کل بهت بگم تو بازی پله خاصی نداره که باید بری ازش بالا و بهش نرسی اسم ماموریتت رو تویه Pda نوشته نمیدونم فکر کنم I رو که میزنی میاد
با سلام
من اينجا گير كرده ام
نميتونم برم جلوتر
وقتي ميرم منطقه به يه چيزي آلوده هست واسه همين از جون كاسته شده و ميميرم
فكر كنم ماسكي چيزي لازمه
چجوري بايد رد كنم ؟
کد:http://golmohammadi.persiangig.com/pictures/Other/stalker1.JPG
کد:http://golmohammadi.persiangig.com/pictures/Other/stalker2.JPG
ایول این شد راهنمایی خواستن
شما نزدیک چرنوبیل هستی (یکم بالا تر سمت راست میرسی) برایه همین آلودگی این منطقه بسیار بالاست و شما باید لباس قدرتمندی داشته باشی تا بتاونی از این منطقه عبور کنی البته اینم بگم که با قویترین لباس ها هم تو بعضی از مناطق نمیتونی دووم بیاری و باید سریع اونجا رو رد کنی و آمپول مصرف کنی منکه تا این منطقه رو تموم کردم 20-30 تایی آمپول مصرف کردم حالا:
لباست کدومه ؟
قبل از حرکت حتما حسابی از اون آمپول ها بر دار و هرکسی رو هم کشتی جیباشو بگرد و مخصوصا آمپولاشو وردار که به کارت میاد کلا این قسمت خیلی مشکل رد کدنش البته بستگی به لولی که بازی میکنی هم داره
ایول این شد راهنمایی خواستن شما نزدیک چرنوبیل هستی(یکم جلوتر سمت راست) برا همین تشعشعات زیاده و باید لباس قدرتمندی داشته باشی ولی حتا با لباس قدرتمند هم در بعضی منطقه ها نمیتونی دووم بیاری و باید سریع اون قسمت رو رد کنی
در کل خوده من تا از این منطقه رد شدم 20-30 تایی آمپول مصرف کردم حتما قبل از اینکه راهی این ماموریت بشی باید کلی آمپول و کیت برداری که لازم میشه هر کی رو هم کشتی حتما جیباشو خالی کن و مخصوصا آمپولاشو بردار کلا این قسمتش خیلی سخته و به کندی جلو مییره ولی هرجا دیدی داری آلوده میشی سریع برو جلو تا آلوده تر نشدی و از آمپول استفاده کن
راستی لباس مخصوص پزشکا یا دیوتی رو حتما تا حالا گرفتی دیگه؟
راستش من لباس مخصوص را را برنداشتمنقل قول:
اسمش را بگو تا برگردم و بردارم
چون هر كاري كردم نتونستم برم جلوتر
در ضمن من قبلا اين مسير را كه شما ميگين يه بار رفته بودم اما رسيدم به بن بست يعني نتونستم راهي پيدا كنم واسه همين فكر كردم كه مسير اصلي از يه جاي ديگه هست
در هر صورت بايد لباس را بپوشم
چون من دوست داشتم هميشه سبك باشم واسه همين لباس برنداشتم فقط يكي هست كه اونم معموليه
با اين حساب بايد لباس را بردارم
راستي بعضي چيزها هم برداشتم كه نميدونم چي هستند و به چه دردي ميخورند بعدا عكيشو ميذارم
آشغال تر از این بازی ندیدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید اول اون مسیر 1 رو که با خط سفید مشخص کردم بری و وارد کمپ مونو ها بشی و از اونجا به بعد طبق نقشه یه سری کارو انجام بدی در پایان وقتی از کمپ زدی بیرون و کارت تموم شد بری به سمت چرنوبیل
در مورد لباس اگه تونستی یه عک از شهری که تحت کنترل گروه دیوتی هست بزار تا بگم از کجا بری ( همون شهر نسبتا بزرگ که قبل از اومدن به اینجا بهش میرسی) البته زوم اوت کن و عکس بگیر چون خارج از شهره
تقریبا موافقم !نقل قول:
آشغال تر از این بازی ندیدم.
چون الکی این مدت (تقریبا 4 یا 5 سال ! ) آدم رو انقدر سرکار بزاری ، آخرش هم اینطور بازی بده بیرون ؟!
ولی باز یه چیز های جالبی هم داشت که داستان خطی نداشت . واسه خودت آزاد هرچا میری !