اینقدر پز ندید دیگه !!!!!!!!
نوبت منه !:
فتوشاپ ، ادوب پریمیر ، فتو ایمپکت ( اینو عمه ی منم بلده !) ، اکثر نرم افزارهای مولتی مدیا ، جاوا اسکریپت (از حفظ) ، ویژوال بیسیک و C-script ، 3DMAX ، ادیت چند تا بازی ! و..............
+ICDL
13 سال سن :31:
Printable View
نوبت منه !:
فتوشاپ ، ادوب پریمیر ، فتو ایمپکت ( اینو عمه ی منم بلده !) ، اکثر نرم افزارهای مولتی مدیا ، جاوا اسکریپت (از حفظ) ، ویژوال بیسیک و C-script ، 3DMAX ، ادیت چند تا بازی ! و..............
+ICDL
13 سال سن :31:
آقا این لودینگ کار دسته ؟؟ منظورم اینه که این نقاشی رو با دست کشیدین یا این که از جایی قاپش زدید. :d
آقا آرش ممنون که جواب دادی.نقل قول:
آقای نظلام گفته بودند نمونه کار بزارم!
کار زیر رو از روی راهنمای مکس طراحی کردم!
در ضمن اسکریپ نویسی هم کار آسونی نیست!زبان c-script آسونه!
اگه به امید ایرانی ها بشینی هیچی یاد نمیگیری!
من کتاب زیاد داشتم ولی تنها چیزی که موجب یادگیریم شد تمیرین بسیار بود!
شما شروع کن هرجا به مشکل برخوردی در خدمتم!
به زودی برج میلاد هم براتون میزارم!
این کار رو هم قشنگ ساختی.
در مورد حرفتون هم موافقم تا حدی ولی خوب بحث آموزش این برنامه در حالی که فقط یه تهران آموزشگاهش هست یه کم سخت میشه دیگه. بعد تازه این قدر این برنامه وسیعه که یک نفر نمی تونه در طی یک مدت زمان کم و اون هم بوسیله اینترنت این برنامه رو آموزش بده.
من فقط قصدم این بود که یک نفر باشه که از خودم بیشتر بلد باشه و هر جا که گیر کردم بتونم از اون فرد کمک بگیرم.
که خدا رو شکر کم کم این دوستان رو دارم پیدا میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والله ما که 13 سال سن داشتیم. اصلا همچین برنامه هایی وجود نداشت، یه پینت بود و چند تا بازی مثل کماندوز که هیچ گونه برنامه هکی هم براشون وجود نداشت. ولی من اولین انیمشین تری دیم رو تویه این سن طراحی کردم. فکر کنم اون موقع تازه تری دی مکس 3 اومده بود و من با دستکاری تویه برنامه یه کمش رو فهمدیه بودم و توسنتم یه انیمشین ساده ازش درست کنم.نقل قول:
نوبت منه !:
+ICDL
13 سال سن
الان هم خدا رو شکر کلی برنامه بلدم که نمی خوام بگمشون. ( نه این که همش رو الان دیگه یه بچه 8 ساله هم بلده زشته که من نره غول بخوام اینها رو بگم. مثلا کی بلد نیست که با Paint ویندوز کار کنه ؟؟ )
راستی دوستان میشه بگید که داستان بازی چه جوریاست ؟
همون پلیس مخفی تصویب شد بالاخره دیگه ؟
بعد سوال دیگه درمودر تغیییر شهره. ببینم شما شهر رو کامل تغییر میدید یا این که فقط میاید و خونها رو جایگزین میکنید و طرح اصلی شهر حفظ میشه ؟
نمي دونم اما بله ما تمام شهر رو به طور كامل تغيير مي ديم.نقل قول:
به نظر من كه پليس مخفي.نقل قول:
خوب پلیس مخفی درست کنم یا پلیس خیابون یا ......
بابا شما یه مقدار اطلاعات برای من میل کنید تا من با اون موضوع ها بتونم مدلها رو بسازم
نمیشه که من برم از یه دزد لودینگ بزنم بازی اصلا دزد نداشته باشه
می شه؟
در ضمن ok کارارو به من بدید که بدونم کدوم کار مورد قبول هستش
نقل قول:
پارت یکش تا درصد دوازده میره بعد کامپلیت میشه و ارور میده!
فکر کنم درست آپلود نشده!
همین بابا خیلی خوشتیپه.
باشه شخصیت اول؟
مگه قرار نيست شخصيت اول پليس باشه؟؟نقل قول:
[quote=nezamdoobarareh;1068846]آقا این لودینگ کار دسته ؟؟ منظورم اینه که این نقاشی رو با دست کشیدین یا این که از جایی قاپش زدید. :d
نه داداش کار دست استاده حالا اگه می خوای عکس خودتو بده تا بصورت لودینگ درش بیارم
این شخصیت یکی از مدلهایی بود که توی اینترنت پیدا کردم البته این شکلی نبود من موهاشو درست کردم لباس و رنگ بدنشو تغییر دادم وکلا از اون قیافه درش آوردم در ضمن این کارا برای من کاری نداره من می تونم خودم اصلا از اینا درست کنم چون من ایقدر طرحهای آماده دارم که فکر نکنم بتونید حساب کنید در ضمن طرحهای من توی هیجا پیدا نمیشه و مال کسی نیستنقل قول:
:5:
در ضمن حالا که پلیس مخفی تصویب شد من تا فردا پلیس مخفی ساخته دست خودم رو بهتون نشون
آخه من تو کارم حرفه ای هستم :5:
در ضمن برای لودینگهای توی بازی احتیاج به آمار دارم چون ما نزدیک به 10 تا لودینگ می خوایم درسته یا نه؟