دوباره زنگ بزن به همون ۲۰۲۰ مشخصات رو بهت میدننقل قول:
Printable View
دوباره زنگ بزن به همون ۲۰۲۰ مشخصات رو بهت میدننقل قول:
پنل مخابرات دچار باگ شده دوباره تا میتونید دانلود کنید هیچی کم نمیکنه :D من ماهی 360 گیگ حجم دارم ولی زده 420 گیگ و هرچیم دانلود میکنم کم نمیشه ازش
1-لازم نیست که حتما روی روتر ست بشه اما من فرض رو بر استفاده خانواده و راحتی دسترسی گذاشتم. میتونید با همون ددیوایس خودتون از اکانت تبدیل ترافیک خارجی به داخلی استفاده کنید.نقل قول:
2-فروشنده ها هم یکی دوتا هست از جمله بیتسفا
3- توصیه میکنم یه ماه اکانت برای تست بگیرید و به یه کامنت اینترنتی بسنده نکنید. اگه خوب بود برای شما و راضی بودید ادامه میدید و اگه بدرد نخورد نهایتا ده تومن براش دادید.
سلام دوستان تو پنل مخابرات طرح ها حجم هاشونو به بین الملل زده و اسمشونم از مصرف منصفانه شده غیر حجمی بنظر شما چه برنامه ای تو سرشون هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان تو پنل مخابرات طرح ها حجم هاشونو به بین الملل زده و اسمشونم از مصرف منصفانه شده غیر حجمی بنظر شما چه برنامه ای تو سرشون هست؟
سلامنقل قول:
واقعا معلوم نیست میخوان چه بلایی سر یوزرا بیارن مخابرات همیشه غافلگیر میکنه منتهی از نوع بدش:evil:
حجم ها هم بنظر من بشکل احمقانه ای کمه...
نقل قول:حجم ها ماهانه هستن, مثلا 183گیگ هر ماه به مدت یک سال 845هزار توماننقل قول:
خودم دارم و اینطوره
کارمندان و طراحان وب سایت مشکل درج واضح و شفیع اطلاعات دارند
توصیه میکنم بجای صرفه جویی 200هزار تومان در یک سال ماهانه بخرین, مثلا 183گیگ 87هزار برای یک ماه
علت اینکه مخابرات فقط 183 گیگ برای 1 ماه دقیق حساب میکنه و مثلا اگر اون حجم تو 3 هفته تمام بشه باید تا پایان ماه حجم اضافه و گران قیمت خرید
اگر ماهانه بخرین میتونین ماه بعدی را زودتر پیش بیارین
علت دیگه اینکه در طول سال آدم چند بار تو ایام مسافرت میره و بی دلیل یکی دو ماه اینترنت میسوزه
من یک هفته اس ثبتنام کردم برای adsl مخابرات هنوز خبری نیست.2020 گفته بود 2-3 روزه وصل میشه!
از جای خاصی میتونم پیگیری کنم؟
یا باید صبر کنم
دوستان توی قسمت تغییر سرویس یه جا زده "اضافه مصرف ترافیک تا امروز " این یعنی چی مربوط به چی میشه؟
یعنی اگر زودتر از موعد اتمام اینترنت قصد تغییر سرویس رو داشته باشید باید یک مبلغی به مخابرات بپردازید!نقل قول:
اینم از معجزات این شرکت کلاهبردار دولتی هست، از خدماتی که پولش رو همون اول دادید کمتر استفاده می کنید اما به جای اونها شما بدهکار میشید!!!
49248000 شماره کجاست به من زنگ میزنه تبلیغ نت میکنه داخلی 1 میگه بزن میزنم قطع میشه از اینورم شماره میگیرم میگه اشتباه کسی میدونه کدوم شرکت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
دو روزه نمیتونم از سایت
Trainbit.com
دانلود کنم
البته فقط tb28 رو منظورمه.
کسی این مشکل رو نداره!؟
خیر هیچ مشکلی با این سایت ندارم چه در اپلود چه رموت اپلود و چه در دانلود از سرورهای ۲۸ و ۲۹نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سرور tb28 مشکل داره هم روی مخابرات تست کردم هم رو مبین نت:eh:نقل قول:
سرورشون down نیست احتمالا دارن فایلای سرور به یه سروردیگه انتقال میدن
سرورای دیگشون(tb29,tb30,tb31) بدون مشکل کار میکنه
سلامنقل قول:
بله مشکل داره منم با ایرانسل امتحان کردم مشکل داشت...
Trainbit رو مخابرات داخلی حساب میکنه ؟
بلهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه لزوماً.نقل قول:
تعدادی از سرورهای trainbit در لیست سایتهای ترافیک داخلی وزارت هستند ولی چندبار پیش اومده با وجود در لیست بودن ترافیک خارجی محیوب کردن. الان هم دوستان از وجود مشکل برای یکی از سرورهایی که در لیسته خبر میدن. در کل باید تست کنید قبل از استفاده سنگین چون خیلی بگیر نگیر داره این سایت.
مخابرات جشنواره جدید چیزی نداده؟
نیازی نیست جشنواره بزاره اصلا !! انحصار داره هرچی بزاره بقیه مجبورن استفاده کنن :mellow: همین الان نسبت به شرکتای دیگه داره ۲ برابر پول میگیره و حجم کمتر میدهنقل قول:
دانلود از شاتللند با مخابرات نیم بها حساب میشه؟
سایت مخابرات همه اش شده تعزیه و خبر های مربوط به عربعین و عزاداری :worried:
همین الان ساعت 9:15 یکی لطف می کنه یه پینگ با 4.2.2.4 بزاره ؟؟؟؟؟؟؟ ممنون
گند جدید isp ها. در راستای تاخیر عدم زانژه پیشگامان به مدت 10 روز
تصویر تاره ، چی نوشته؟نقل قول:
سلام
من از مخابرات ADSL گرفتم ولی الان سه هفته هست تو وضعیت ارسال به مرکز مونده ؟
قبلا کسایی که گرفتن این ارسال به مرکز چقدر طول میکشه ؟
مراحلش چی هست اصلا ؟
سه هفته خیلی دیره زنگ بزنید 2020 ،اگر جواب نگرفتید به 195 شکایت کنیدنقل قول:
دوستان من کاربر FTTH هستم مشکل با نحوه کم شدن حجم دارم. ارتباط رو فقط به یه دستگاه وصل میکنم و همه چیزهای که پس زمینه امکان دانلود داره هم قطعه یه فایل 8.5 گیگی گرفتم اما خیلی بیشتر کم میشه تو پنل نزدیک 1.5 تا 2 گیگ بیشتر بقیه دوستان همچین چیزی تجربه کردن ؟ چون پنل مخابرات فکر کنم برای ADSL , VDSL , FTTH یکی باشه از نظر سیاست کنترل مصرف. اگه همچی باگی داری سیستمشون چیکار میشه کرد ؟
سلام
برای خرید سرویس رفتم تو سایت مخابرات. دیدم هیچ خبری از کمپینهایی مثل سرشار نت و رنگین نت نیست. آیا کلا این کمپینها کنسل شدن یا فقط از طریق سایت امکانپذیر نیست؟ مخابرات ناحیه مراجعه کنم امکانش هست کمپینی داشته باشند که در لیست وبسایت نباشه؟
موقع دانلود مگر اپلود نداری؟؟نقل قول:
8 گیگ که فقط دانلود نمیکنه. قطعا اپلود هم داری.
تورنت که جدید و مهم باشه معمولا آپلودی با سرعتهای ایران نداره یعنی 1 یا 2 گیگ آپلود برای 8 گیگ ؟ من سرعت آپ رو 1 مگ گذاشتم چیزی هم آپ نکرد و حتی این حجم زیادی رو من تو دانلود مستقیم هم دیدمنقل قول:
برنامه کنترل مصرف اینترنت مثل networx یا glasswire نصب کن و اعداد پنل مخابرات رو با این برنامه ها مقایسه کننقل قول:
برای منم دقیقا 3 هفته شده ولی خط هنوز رانژه نشده .مشکلتون حل شد به منم خبر بدید چیکار کردیدنقل قول:
من بابت تاخیر در نصب و راه اندازی adsl در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت ثبت کردم.ایشالله پیگیری کنن.نقل قول:
رفتم مخابرات با رئیس مرکز صحبت کردم گفت 3 روز تحمل کنید حل میشه، صبر میکنم اگر نشد به 195 شکایت میکنم.نقل قول:
دوستان سرویس شما هم قطعی زیاد داره الان حدود 10 روزه روزی 7 8 بار شایدم بیشتر قطع میشه
من میخوام اینترنت مخابرات بگیرم
شاتل بهتره یا مخابرات؟
ممنون
تا زمانی که محاصره مخابرات نشدی از ispهای غیره استفاده بکن, ارزونترهنقل قول:
ولی از لحاظ کیفیت و ثبات مخابرات از همه بهتره
دوستان مخابرات من قبلا پینگ خیلی خوبی داشت ولی چند وقته که با 8888 شده حدود 140 (قبلا بین 80-100 بود) پشتیبانی زیر بار نمیره و میگه همین خوبه.
راهی چیزی هست بشه درستش کرد؟ چون گفتن پروفایل گیم هم ندارن کلا. :mellow: