کسى اطلاعاتى در اىن زمينه نداره؟نقل قول:
Printable View
کسى اطلاعاتى در اىن زمينه نداره؟نقل قول:
اگر یگان خدمتیتون یگان ویژه باشه تشریف می برید اونجا و یکسری آموزشها مثل کنترل اغتشاشات و ... می بینید.. وگرنه میفرستن ستاد فرمانده استان مورد نظری که تقسیم شدید و دوباره تقسیم می شید.. راهور، کلانتری و پاسگاه ها، قسمت های اداری و ستادی، حفاظت اطلاعات و عقیدتی و سیاسی، پلیس آگاهی، پلیس اطلاعات و.... کی گفته همه رو بعد از آموزشی میفرستن یگان ویژه برای آموزش دوباره؟!نقل قول:
معمولا پایان دوره می دن اما نه اینکه حتما 10 روز باشه.. سقفش 10 روزه تو ناجا ولی کمتر میدن.. بین 5 تا 8 روز.. اگر تشویقی داشته باشید اضافه میشه.. تو یک سری شرایط خاص ممکنه اصلا پایان دوره ندن! مثلا نزدیکای انتخابات یا دم عید..
البته این برداشت که درجه ارزشی نداره لزوما درست نیست! بستگی داره به جایی که می افتید.. مثلا توی یک کلانتری تو شهر کوچیک ممکنه هم سرباز صفر و هم افسر پست بده، بفرستن گشت پیاده، بدرقه متهم و ... اما تو شهرای بزرگتر خیر.. قسمت هایی مثل ستاد فرماندهی اگر بیفتید اختلافش رو متوجه میشید.. سرباز های لیسانس یه بالارو برای کارای اداری انتخاب می کنن و سرباز صفر رو برای کارای خدماتی و نظافت و پست و.. در کل بستگی زیاده داره به جایی که تقسیمتون می کنن..نقل قول:
بنده در مورد سپاه شنیدم که معمولا فرق زیادی بین سرباز صفر و افسر و درجه دار وجود نداره! و کلهم اجمعین در هتل بسر میبرن!
تو آموزشی میتونن حتی 1 روز هم بهتون مرخصی ندن! اما میدن معمولا! کسایی که بومی هستن رو معمولا آخر هفته ها یعنی 5 شنبه یا جمعه یا هر دو میفرستن خونه و غیر بومی ها رو 2 هفته 1 بار بهشون 2 روز مرخصی میدن.. ممکنه دو هفته 1 باز 1 روز مرخصی بدن.. در کل باز مشخص نمیکنه زیاد! تو سپاه مرخصی ها بیشتر، بعد ارتش و کمنترین مرخصی ها برای ناجاست.نقل قول:
1- در هر صورت شما بومی محسوب نمیشین و میتونن مثل بومی ها رفتار نکنن ولی در بعضی مواقع ب مساعدت فرماندهان میتونید برید خونه فامیلتون.نقل قول:
2- بستگی به مرکز آموزش / دوره داره.
3- بله امکان داره ولی باید مرخصی گرفت که شاید هر روز ندن. باز بستگی به مرکز آموزش داره.
4- کسی به خاطر رابطه خوب خودش را زیر سوال نمیبره، ولی می تونه نسبت به سربازهای دیگه بیتشر درخواست کنه که اونم شاید یکبار بشه.
5- سرباز در آموزشی غیر نظافت و بعضی کارهای خاص وظیفه دیگه ای نداره به جز منشی.
6- بردن گوشی و سیگار و... به عرضه سرباز بسیتگی داره، دژبان معمولا خوب میگرده و اگه پیدا کنه تنبیهات داره.
در آموزشی من ندیدم وسایل را بگردن ولی در یگان خیلی میشه که از حفا، بازرسی بیان و بگردن ویا خود فرماندهها بگردن.
7- تکراری
8- نمره 4
1- با قانون جدید احتمال گرفتن معافیت پزشکی سخت تر شده ولی تصمیم با خودتون هست.نقل قول:
2- بله، در دوره ما تفاوتی نداشتن هم رژه داشتن و هم تیراندازی و...
فقط اعصاب روان ها تیراندازی نداشتن و مشکلات قلبی ها دویدن
3- مشکلی نداره
4- امریه را به این راحتی نمیدن، در ضمن خدمت در زمان امریه 24 ماه هست.
5- شرط اینچنینی نیست
6- نسبت به وظیفه آشپزخانه، نظافت و... یکی از کازها را مطمئنا انجام میدین، کسی تو سربازی به خاطر هیچی بیکار نمیشه.
در یگان علی الخصوص جاهایی که معاف از رزم کمه به اون به عنوان یه فردی نگاه میکنن که به کار هیچ کاری نمیخوره و هر چی کار پیش پا افتاده و بعضا مسخره هست را میدن به اون.
7- استخدام نداریم، داشتیم خود شرکت ها طب صنعتی دارن، بعضی شرکت ها مد نظر میگیرن معاف از رزمی و نوع معافی
8- کمترین درجه تعلق میگیره.
در فارغ التحصیلان دانشگاهی اکثرا با توجه به رشته و در بقیه بیشتر شانسی.نقل قول:
قبلا گفتیمنقل قول:
حدود 40-45% اس 2
40- 45 % اس 1
10-15 % س3
در حالت کلی سخت تر هست، قدیما ما تو این تاپیک به ناجا میگفتیم جهنم سبز و یا برده داری نوین.
قسمت اول حرفتون کاملا درستهنقل قول:
قسمت دوم را قبول ندارم، بعضا برای درجه دار شرایط بهتره بعضا برای سرباز صفر
البته مرخصی در صورتی که فرد مسئولیت خاصی نداشته باشه برای همه یکی هست.
طبق دستور ف.ا آذربایجان شرقینقل قول:
در صورتی که شرایط دار باشین و تقسیم بشین آ. شرقی 10-15 روز دوره یگان ویژه دارین.
من خودم این دوره را بودم، دوره سخت، اهصاب خورد کن و بدی هست علی الخصوص برای کسانی که آموزشگاه ولیعصر بودن چون عادت به این سختی ها ندارن.
بردن چفیه، دارو (حتی سرماخوردگی)، تسبیح، اسپری و... ممنوعه، تاحالا جایی را ندیدم اینطور بگردن.
تلفن ها در زمان آماده باش کلا قطع هست (بگذریم در شرایط عادی 2 ساعت وصله)
گذاشتن کلاه پشمی در زمستان ممنوع هست.
و......
مثال زیاده.نقل قول:
هر کسی مسئولیت سنگینی نداره ولی به هر حال نیروی انتظامی همین که با مردم طرف هست یه مسئولیت هست.نقل قول:
در ضمن حفا و بازرسی و... خیلی سخت گیرتر هستن.
10-15 % س3 میده.
اتفاقا بعضی پاسگاهها ، یگان های مرزبانی، بعضی از پلیس راهها وسط بیابون هست با امکانات خیلی کم!
فرستادن به مرز ومکان های درگیر هیچ ربطی به درجه نداره.
در ضمن خیلی جاها که در اسم امن هستن احتمال درگیری دارن.
اصولا مرخصی نداره، هر چقدر بدن اضافه دادن.نقل قول:
نسبت به هر دوره و مرکز آموزش فرق میکنه.
هیشکی نمیدونه !!!نقل قول:
اگر کسی بیافته تو مرزبانی چقدر احتمال درگیری وجود داره ؟ درسته اسمن جزو مناطق درگیر و خطرناک هست اما دوستانی که تجربه خدمت در مناطق مرزی رو داشتن معمولا در طول خدمت در اون منطقه عملا چند بار درگیری با تروریست ها و یا قاچاقچیا و ... در سال اتفاق میافته ؟
نقل قول:
من دوستم سال قبل تو نیرو انتظامی افتاده بود تو یکی از این شهر های که قبیله ای هستن
هر بار درگیری میشد بین این مردم سربازای بدبخت رو می فرستادن که شانسی بود باید حرفه ای باشی جون سالم به در ببری بخوای قهرمان بازی درباری هیچت نشه با مشت لگد چماغ میخوری
اگر منظقه ای که می افتی ساکنینش اسلحه داشته باشند مثلا شهر های کوچیک و روستا ها که دیگه از همین الان وصیت نامه خودت رو بنویس یا دنبال پارتی باش بندازنت شهر بزرگ
چون تو شهر های بزرگ قانون بیشتر حکم میکنه .
در کل پارتی پیدا کنی میتونی جای خوبی بندازند مثلا ساعت اداری داخل اداره باشی یا منشی چیزی یا مثلا مسئول کامپیوتر
بستگی به شانس خودت داره
سلام
20 روزی میشه که فارق التحصیل شدم. مدارکم رو فرستادم و برگه تاریخ اعزامم رو گرفتم ولی در کمال تعجب تو برگه نوشته بدلیل عدم معرفی در موعد مقرر 90 روز اضافه خدمت زدن برام این در صورتی که هیچ غیبتی ندارم.
رفتم نظام وظیفه شهرمون طرف گفت موقع اعزام باید یه برگه از نظام وظیفه بگیری و ببری پادگان ... بقیش یادم نمیاد. :)
حالا چطور باید بره کسر این 90 روز الکی اقدام کنم؟ آیا اون طرف بهم راستشو گفته؟
نقل قول:
یکی از دوستام مرزبانی قسمت نمیدونم کیش بود یا قشم افتاده بود میگفت که خیلی سخته و فقط جایی خواب و یه اتاق بودن با 3 تا سرباز که پست میدادن میگفت هفتگی براشون اب میاوردن تو بشکه
ولی اونجا میگفت که از لحاظ غذا اینا خوب بوده و بهترین غدا رو بهشون میدادند حتی گفت براشون میوه و اجیل اینا هم میدادن
چون کارشون سخت بوده حواشون رو داشتن
فقط گفت سختیش این بود که فاصله از شهر زیاد بود و اونجا هم هوا گرم بوده
شاید از سئوات تحصیلیت بیشتر استفاده کردی مثلا برای لیسانس 6 سال میتونی فارغ تحصیل بشینقل قول:
1 سال هم از فارغ تحصلی میتونی بعدش دفترچه پست کنی
نه دوست عزیز. تو 4سال تموم کردم. برای کاردانی به کارشناسی هم معافی تحصیلی گرفتم که سه سال بود من تو 2 سال تموم کردم.نقل قول:
سلام دوستان ببخشید سوالم تکراری هست.
می خواستم بدونم اگر بعد از تموم شدن دوره کارشناسی کنکور ارشد قبول نشم میتونم تا یک سال نرم سربازی و بخونم برای کنکور سال بعد؟ اضاف خدمت نمیخورم؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام. اگه در طول خدمت دچار یه بیماری بشی که نیاز به عمل داشته باشی و به فرض تا یکماه بعد عمل باید استراحت کنی این یک ماه جزو خدمت حساب میشه یا 1 ماه اضافه خدمت میخوری؟
سلام دوستان:n28:
اگه شرایط دار نباشیم هم باز بیوفتیم مثلا تبریز میریم یگان ویژه!؟ :n28: فقط اینجا اینجوریه!؟نقل قول:
من که نگفتم وضعیت زندگی چه جوریه ؟ گفتم چند بار در سال احتمال درگیری با اشرار و تروریست ها وجود داره ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام گذرنامه رو مطمئن نیستم ولی یه چی های شنیدم
اما گواهینامه باید توسط کمسیون پزشکی نظر داده بشه و بستگی به نوع بیماری داره ..نمیشه کلی گفت ولی بعضی از بند ها رو طبیعتا اجازه رانندگی نمیدهند مثلا کسی که اسكيزوافكتيو یا اسكيزوفرني مزمن و شدید داره قاعدتا نمیتونه گواهینامه بگیره !!!
ولی در هر صورت معافیت پزشکی بند های مختلفی داره و باید کمسیون نظر بده
والا هر نیرویی فرق داره ولی الان تو پدافند عملی شده و به لیسانسه ها گروهبانی یا استواری میخوان بدننقل قول:
=============================================
سوال خودم
دوستان حرفه ای ج بدن
تو تهران چه مرکز دندانپزشکی میشناسن که کارش خوب باشه و طرف قرارداد با نیروی های مسلح باشه که ما سربازا هم بتونیم ازش استفاده کنیم ؟ راستی چند درصد هزینه رو میگیرن ؟
و اینکه امروز تو امیر اباد خیابان اعتماد زاده کلینیک دندانپزشکی نزاجا رو دیدم ایا خدماتش به سربازای ارتش رایگان هست ؟حتی ما که نزاجا نیستیم
من در خواست تمیدید واسه کنکور داده بودم که امروز موافقت شد , فعلا از نیروی انتظامی نجات پیدا کردم :n09:
فقط یه سوال واسم پیش اومده , من اگر بخوام ابان برم خدمت دوباره نیروی انتظامی میفتم یا ممکنه بیفتم ارتش
برای تمدید برگه چیزی از دانشگاه دادی یا فقط درخواست دادی ؟نقل قول:
فرم ثبت نام رو فرستادمنقل قول:
به سربازان وظیفه اسلحه کمری یا همون هفت تیر میدن ؟ اگر میدن چه شرطی داره باید ارگان خاصی باشیم یا مثلا درجه بالایی داشته باشیم ؟
سلام. واقعآ کنکور داده بودید ؟ یا اینکه الکی بهانه آوردید ...؟ درخواستتون واسه منتظر بودن نتایج بود ؟ اگه بگیم میخواهیم کنکور بدیم چی ؟ قبول میکنن؟! ممنوننقل قول:
:n02:
اینکه میگن تو اموزشی مثلن 2 روز مرخصی میدن واس غیر بومی ها که مثال ازشرق کشور بره غرب کشور 2 روزو که باید تو راه
باشه؟؟جریان چطوری میشه؟؟
جریان مرخصی تو شهری چطوریه روزی هست یا هفته؟؟ و چند ساعت مرخصی توشهری میدن؟؟؟؟
میتونیم از اینجا صابون و شامپو و خمیردندان واس خودمون ببریم؟؟ و از لوازم بهداشتی که خوده اونا میدم استفاده نکنیم؟؟؟؟
مرخصی بیایم و دیرتر از موعد به پادگان بریم به جای هر روز دیر رفتن چند روز اضاف میزنن؟؟
یه سوال همیشه واس مبهم بوده اینکه یه سرباز 21 ماه تو یه پادگان چه غلطی میکنه؟؟؟ یعنی درکل 21 ماه رو اونجا
چه کاری انجام میده و از ساعت 4 صب بلندمیشه تا شب؟؟؟ و عمر جوونارو میگیرن...2سالو فقط پا میکوبن:n02:
اره بابا واقعا کنکور دادم و الان هم منتظر نتایج ارشد هستم!نقل قول:
واسشون فرم ثبت نام رو فرستادم که قبول کردن وگرنه قبول نمیکردن چون اون خانومه هم میگفت که تا حالا هر چی درخواست دادیم رد شده!
فکر نکنم واسه کنکور دادن تمدید کنن
اقا اگه گوشی ببریم و بعد از ورود به پادگان تحویل بدیم موقغ های مرخصی میتونبم پس بگیریم و بعد دوباره که اومدیم تحویل بدیم؟
نبود 8 روز دیگه ...........
راحت میشیم از شر این اموزشی
بوی واکسن میاد ...............
سلام.نقل قول:
در مورد مرخصی غیر بومی ها ، چیزی هست که ما بهش میگفتیم توراهی. یعنی مثلا طرف میخواد 10 روز بره مرخصی 2 روز تو راهی بهش اضافه میکنن 12 روز میره . ( اون 2 روز رو تشویقی حساب میکنن) البته نمیدونم همه جا این کارو میکنن یا نه ولی معمولا واسه پادگان ما اینمدلی بود.
مرخصی تو شهری معمولا اگر ضروری باشه با موافقت فرمانده اجرا میشه که بهش مرخصی ساعتی میگن. طرف با موافقت میتونه بره مرخصی ساعتی بیرون تو شهر وحداکثر قبل از خاموشی باید برگرده تو پادگان. ( حدوداً ساعت 9 دیگه باید تو پادگاه باشه . بازم بستگی داره )
در مورد وسایل شخصی موردی نداره گیر نمیدن.
در مورد دیرکر از مرخصی هم بازم بستگی داره ممکنه طرف کوتاه بیاد ممکنه اضافه خدمت بزنن ممکنه تنبیه کاری بشه طرف ممکنه خیلی طرف بداخلاق باشه یک روز بازداشت کنه ( یک روز بازداشت برابر با 2 روز اضافه خدمت هست )
خدماتی که سربازان تو پادگان ها انجام میدن کاملا بستگی به محلی هست که فعالیت میکنن. ممکنه فعالیت های اداری باشه . فنی باشه یا موارد دیگه. ولی معمولا مسائل بیشتر داخل همون پادگان میچرخه .
البته این موارد مربوط به آموزشی نیست مربوط به بعد از آموزشی هست. بعد از آموزشی معمولا بیداری 4 صبح نیست. در بدترین شرایط 5 صبح هست ! واسه درجه دارها بین 7:30 تا 8 . ( واسه ما اینمدلی بود )
اگر منظور شما بعد از آموزشی هست، میتونید به دژبانی تحویل بدین . موقع رفت تحویل بدین و موقع برگشت تحویل بگیرید ولی باید این مورد رو اعلام کنید حتماً که میخواید بیارید ببینید چی میگن !!نقل قول:
نقل قول:
اینکه میگن تو اموزشی مثلن 2 روز مرخصی میدن واس غیر بومی ها که مثال ازشرق کشور بره غرب کشور 2 روزو که باید تو راه
باشه؟؟جریان چطوری میشه؟؟
به بومی ها معمولا آخر هفته ها و روزای تعطیل رو مرخصی میدن . به غیر بومی ها هم بسته به مسافتشون مرخصی میدن .
نقل قول:
جریان مرخصی تو شهری چطوریه روزی هست یا هفته؟؟ و چند ساعت مرخصی توشهری میدن؟؟؟؟
مرخصی تو شهری هم بستگی به پادگانتون داره ! بعضی ها اصلا نمیدن تو دوران آموزشی . معمولا بعد از پایان آموزش ، حدوده ساعت 3 بعد از ظهر میدن تا قبل از خاموشی .
بلهنقل قول:
میتونیم از اینجا صابون و شامپو و خمیردندان واس خودمون ببریم؟؟ و از لوازم بهداشتی که خوده اونا میدم استفاده نکنیم؟؟؟؟
نقل قول:
مرخصی بیایم و دیرتر از موعد به پادگان بریم به جای هر روز دیر رفتن چند روز اضاف میزنن؟؟
به اعضای هر روز دو روز ، اگر اشتباه نکنم .
2 ماه آموزشی میشه : بیداری - نماز - صبحانه - نظافت - ورزش - صبحگاه - کلاس های تئوری - نماز - نهار - تمرین رژه - در اختیار - نماز - شام - نظافت - خاموشی :دی البته به زمانی ( فصل ) هم که میری شاید جای بعضی هاشون با هم عوض بشه . اون لا به لا هم یه نیم ساعتی میبرنتون بازدید نگهبانی ، اگر نگهبان باشی .نقل قول:
یه سوال همیشه واس مبهم بوده اینکه یه سرباز 21 ماه تو یه پادگان چه غلطی میکنه؟؟؟ یعنی درکل 21 ماه رو اونجا
چه کاری انجام میده و از ساعت 4 صب بلندمیشه تا شب؟؟؟ و عمر جوونارو میگیرن...2سالو فقط پا میکوبن:n02:
بعد از دو ماه آموزشی هم بستگی داره یگانت کجا باشه .
سلام تو پادگان های تهران برای ما که تهران هستیم این روز برگ که میگن چجوریه یعنی میشه ظهر ساعت ۴ بری بیرون و شب قبل خاموشی برگردی ؟
لطفا یه توضیح بدین
Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk 2
اگر عملتون مورد تایید پزشک نظام وظیفه باشه میتونید از یک ماه مرخصی استعلاجی استفاده کنید و طبیعتا جزء خدمت محسوب میشهنقل قول:
اگر بیشتر از یک ماه شد خلاء خدمتی میخورید و باید به تعداد روز های مرخصی بیشتر از یک ماه خدمت کنید
من تا حالا ندیدم سرباز کلت داشته باشه اصولا سلاحی نیست که در حیطه فعالیت سرباز باشهنقل قول:
اما شاید در یگانی به عنوان افسرنگهبان انتخاب شدید در اختیار گذاشته بشه ..
در برخی مراکز اموزشی هم تیراندازی باهاش اموزش داده میشه
بله یه همچین چیزی هست اما ممکنه ساعتش فرق کنه ..بستگی به محل خدمت داره..مکنه تا صبح مرخصی بدن ..نقل قول:
آقا من خدمت قبلی داشتم ، دوباره اول شهریور دارم میرم خدمت، نیروی انتظامی
بچه هایی که شرایط منو داشتن ، استحقاقی ها رو دوباره کامل میدن؟ پتو و متکا و لباس رو منظورمه؟
کلا تو این بیست و خورده ای دوره آموزشی ، چه کارایی از ما که خدمت قبلی داشتیم ، میخوان؟
والا تا اینجا که من خبر دارم کسانی که خدمت رفته بودن بعد مرخصی یا هرچی گرفتن و بعد از مدتی دوباره میرن خدمت ، دقیقاً مثل افراد عادی باید دوره آموزشی رو بگذرونن.نقل قول:
در مورد استحقاقی ها ، خبر ندارم ! ولی احتمالا میدن !
مثل افراد عادی که نه ، 23 24 روز آموزشی داره! اینم البته واسه نیروی انتظامیه ، بقیه ارگانا مستقیما خدمت قبلی ها رو میفرستن سر یگاننقل قول:
دوستان من فوق لیسانس عمران هستم و تاریخ اعزامم اول آبان هستش
یک آشنایی دارم که میتونه منو برای نیرو هوایی ارتش پذیرش کنه میخواستم ببینم شرایط نیرو هوایی چطوره ارزشش را داره پذیرش بشم یا منتظر بمونم شاید جای بهتر بیفتم
با تشکر
سلامنقل قول:
مثلا 01 هر روز مرخصی میده از ساعت 4-5 بعداز ظهر می تونید از پادگان خارج بشین و باید خودتون رو تا ساعت 5 و نیم صبح فرداش به پادگان برسونید
احتمال داره.نقل قول:
خیلی نمی خوام بحث ها را باز کنم که این وسط یه موقع شکست حفاظتی داشته باشیم ولی نسبت به مرزی که هستین فرق میکنه، برای مثال مرز شمال آذرباجان شرقی و اردبیل و... زیاد خطر خاصی نداره، ولی در عوض مرز شمالغرب چه از نظر قاچاق و چه از نظر اشرار درگیری داره. البته الان درگیری خاصی با اشرار نیست.
در مرز های درگیر اولین اشتباه میتونه آخرین اشتباه باشه، آیین پاسداری باید مو به مو اجرا بشه در غیر اینصورت غیر اینکه جون خودتون میره جون کسایی که به امید شما در حال استراحت هستن هم در خطر شدید میوفته.
معمولا ناجا امکانات خیلی پایین تری در مرز نسبت به سپاه داره، یکی از دوستان نقطه صفر مرزی سپاه بود (شمالغرب) ولی حال میکرد.
در ضمن به دلیل بعضی مشکلات در بعضی مناطق سربازان شخصی رفت و آمد میکنن.
در عوض مزایای دیگه ای داره که بگذریم اگه برین میفهمن!
تا یکسال پس از تاریخ فارغ التحصیلی وقت دارین.نقل قول:
از خدمت حساب میشه و کسری استعلاجی تعلق میگیره.نقل قول:
البته باید دکتر بهداری تایید کنه دکتر های بیرون مهم نیستند.
حداکثر استعلاجی هم یکماه هست.
چند صفحه قبل گفتیم که درجه ها کم شده و دوستان میگن گ1 شده.نقل قول:
ظاهرا به عده ای هم س 3 میدن.
درصدش را باید دوستانی که خدمت هستن بگن.
اصلا ربطی به شرایط نداره.نقل قول:
سربازی که آموزشش تموم بشه و بیفته آ. شرقی میره دوره یگان ویژه.
سربازی که بعد آموزش بیوفته استان دیگه و بعد 6-9 ماه آمایش و.. بگیره بیاد استان خودش دیگه نمیره.
فقط هم مختص کسانی نیست که در تبریز آموزش دیدن ما که ولیعصر بودیم آموزش تموم شد بعد 5 روز استراحت رفتیم یگان ویژه، کسایی بودن که هم دوره ما بودن ولی اراک و یا اردبیل آموزش دیده بودن ولی تقسیم استان بودن و اومده بودن.
رفتین به سروان اخ... سلام برسونید که فهیم ترین فرد خودش هست و بقه همش گروهبان های کادر هستن که به استوار و ستوان دستور میدن و دهن آدم را سرویس میکنن.
در ضمن فرق ناجا با ارتش اینه که بعضی ها با این گروهبان ها درگیر میشدن که درجه من بالاتره و تو نمیتونی اینطور دستور بد که انداختنشون بازداشت و فرمانده یگان ویژه استان سرهنگ دا.... گفت اضافه حرف بزنین میدم درجه همتون را بکنن، شما هنوز نیروی آموزشی هستین. :n09:
احتمال داره.نقل قول:
سرباز (با درجه سرباز) من ندیدم، بیشتر تونفا، کلاش، دستبند و یا اسپری برای ماموریت و بدرقه متهم میگرفتن.نقل قول:
سرباز درجه دار (استوار - افسر) هم همینطور من ندیدم بیشتر از اینها تحویل بگیره.
ولی من خودم چون افسر نگهبان و افسر گشت بودن شیفت که شروع میشد، کلت (رولور) - اسپری، دستبند و بیسیم را تحویل میگرفتیم و می بستیم تا آخر شیفت.
در اموزش با زیگزاوو (زعاف) آموزش دیده بودیم.
اما اگه درگیری بشه (میشد) من کلاش (نسبت به رولور) را ترجیح میدادم.
البته یه نکته ای را بگم، اینکه فکر کنید تحویل گرفتن چیزی خوبه این کاملا اشتباه هست، من بارها گفتم وقتی افسر نگهبان بودم کل پاسگاه تحویلم بود ولی با سلام وصلوات 24 ساعت را اداره میکردم تا تموم بشه و تحویل بدیم بدون مشکل، چون هم شیفتی های من کادر بود، موردی میشد اتفاق خاصی نمی افتاد ولی اگه شیفت من اتفاقی می افتاد تا زندان هم راه داشت.
اگه در امکان بود حتی تونفا هم تحویل نگیرین. (البته سرباز ناجا دیگه حداقل این یکی را باید تحویل بگیره)
آموزش اولین بار این امکان هست ولی برای دفعات بعد این امکان نیست.نقل قول:
معمولا اطراف بعضی پادگان ها دکه ها و... این وظیفه را عهده دار هستن.
البته این را بگم شما اگه با لباس گوشی بدست دژبان مرکز ببینه و بگیره بازداشت می خورین.
دوره ما مثل همه سربازها آموزش میدیدن. البته 1 ماه آموزش دیدن و بعد ترخصی شدن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- به همه سربازا کلاش میدن ؟ مثلا اگه به کسی پست اداری ندن صد در صد کلاش رو در اختیارش میزارن یا ممکنه کل خدمتش بدون اسلحه گرم باشه ؟ اخه سربازی بدون کلاش حال نمیده .
2-اگه کسی بعد از اموزشی توی مثلا کلانتری بیافته و بعد برای معاف از رزم شدن(پزشکی) اقدام کنه جاش توی همون کلانتری میمونه و پست دیگه ای بهش میدن یا ممکنه بندازنش یه کلانتری یا جای دیگه ؟
3-همونطور که میدونید جدیدا مدرک تحصیلی رو در معافیت پزشکی تاثیر دادن .بیماری من(کلیه نعل اسبی) در ایین نامه همیشه معاف دایم بوده حتی پزشک معتمد هم همینو گفت .اما الان در ایین نامه جدید زیر این بیماری یک بند اضافه شده که در صورت داشتن مدرک لیسانس و بالاتر فقط معاف از رزم .من هم لیسانس هستم .حالا به نظر شما اگه برای معافیت اقدام کنم کمیسیون م دائمم میکنه یا به خاطر مدرکم معاف از رزم میشم ؟
4-ایا یک سرباز با درجه ی گروهبان 1 هر وقت یک سرباز با درجه ی ستوان سومی یا مثلا استوار 1 میبینه باید احترام نظامی بزاره ؟ یا مثلا گروهبان 3 باید به گروهبان یکم احترام نظامی بزاره ؟
5-اگر در کلانتری دو نفر استوار 1 باشه که یکیشون سرباز وظیفه و یکی کارمند استخدام رسمی هست فرقی بینشون میزارن یا چون درجشون برابره فرق نمیزارن ؟
6-اینکه یه نفر توی نیروی هوایی یا نیروی دریایی بیافته به سطح تحصیلاتش ربط داره یا به شهرش یا اصلا ربط نداره و شانسیه ؟
7-اگه بخوام تو خدمت به کسی دستور بدم حداقل چه درجه ای باید داشته باشم ؟
8-تک پسرها تو هر یگانی که باشن توی شهر خودشون میافتن یا شانسیه ؟