یه بار تلفن رو کلا قطع کن و سیم رو مستقیم به مودم بزن ببین نویزت چی میشه؟نقل قول:
حتی اسپیلتر هم وصل نکن
اگر بازم نتییجه نداشت احتمالا مشکل از سیم کشی باشه
Printable View
یه بار تلفن رو کلا قطع کن و سیم رو مستقیم به مودم بزن ببین نویزت چی میشه؟نقل قول:
حتی اسپیلتر هم وصل نکن
اگر بازم نتییجه نداشت احتمالا مشکل از سیم کشی باشه
یه فیش از تلفن تو اتاقم دارم که در حالت عادی یه سیم از اون گرفتم وصل کردم به مودمم کردم،وقتی تو حال تلفن وصله سرعت بین 50 تا 60 ولی وقتی از برق میکنم میشه بین 70 تا 100 ولی هنوز کمهنقل قول:
به هر حال همونطور که گفتم خطت واقعا از مرحله گذشته:n02:نقل قول:
ولی حداقل سرعتی بین 50 تا 100 و گاها 200 میده باز خوبه با این وضعیتی که داری:n09:
باشه دمت گرم ممنون از راهنماییات:»نقل قول:
دوستان شما هم 3-4 روزی هست که با قطعی فراوون مواجهین ؟
مال من الان بدفرم قطع و وصل میشه، میخوام بدونم کسی تو روزای اخیر این داستانو دیده یا نه ؟
آره منم این مشکل رو دارم و همچنین سرعتم خیلی کم شده:n14:نقل قول:
مچکریم آقای...:n21:
واسه من هفته ی پیش کلا قطع و وصل میشد!نقل قول:
الان درست شده کاملا: دی
نوبتی هم باشه نوبت ِ قطعی ِ شماست : دی
سلام دوستان قرار داد من تا 25 روز دیگه تموم میشه و من 6 گیگ حجم در اکانتم باقی مانده! ایا این حجم بعد از تمدید به قرار داد بعدی منتقل میشه؟
چیکار کنم!؟؟زنگ بزنم پشتیبانی چی بگم؟!؟
سرویسم هم 128-4 گیگ هست
کاری نمیتونی بکنی:n02:نقل قول:
اگه بخوای بگی قبلا این سرعت بسته بودین
مگین ما داشتیم بهتون لطف میکردیم سرعت واقعی شما باید فلان باشه!
پینگ خارج همه ترکیده با فقط من؟
سلام من میخواستم یه سرویس 1 ساله 1 مگ بگیرم،خودم که از رو تعرفه ها حساب میکنم میشه 224 هزار تومن اما زنگ که زدم گفت 244 هزار تومن میشه؟!! مالیاتو ارزش افزودم حساب کردم
الان وضع خراب شده چرا؟؟
آقا من اشتباه میکنم ، یا درست دیدم؟
4 گیگ به ترافیکم اضافه شده:n10:....
من سه ماهه گرفته بودم هر ماه 4 گیگ
الان دیدم نوشته : 16.02 GB : ترافیک مجاز 9.27 GB : ترافیک باقیمانده
چجوریاست؟ من این همه خوشبختی محاله:n19:
برا منم یکی دو هفته دایم قطع میشد که الان چند روزیه اوکی شده.
فقط همینو میگم:
پارس آنلاین فقط یک اسمه بی هیچ تعهدی!!
از آسیاتک سرویس گرفیتم فوق العادست...3ماه 2048 کلن 22 تومن...
حیف پولی که به پارسیا دادم
اصلا معلوم نیس چه خبره
یکی میگه برو مخابرات اونور مخابراتیا میخوان بیان شاتل،شاتلیا میخوان بیان پارس،پارسیا میرن آسیاتک،آسیا تکی ها میرن مخابرات و این داستان ادامه دارد.
منم مشکل شما رو دارم پینگ خارجی واقعا افتضاح شده.نقل قول:
آقا اینا سیستمشون مشکل پیدا کرده ها!:n02:
من الان ۱ماهه تمدید کردم ۴ گیگ
ولی ترافیکم ۶ گیگ شده:n02:
آقا نوبت ما هم رسید:n28:
سرعت این چند روزه افتضاح شده...
معلوم نیست دارن چیکار میکنن...
چراغ های مودم هم مدام خاموش روشن میشه
اقایون چرا چند روزی اینجوریه گوگل باز نمیشه خیلی از سایتها که اصلا فیلتر نیستند باز نمی شوند باید زنگ بزنم نمایندگی یا نه ایا باید چیزی را تنظیم کنم بود کلافه شدیم اخه ایران دیگه کی می خواهد اینترنتش را درست کنه :n03:
لینک میره؟نقل قول:
(چراغ ADSL )
تا باشه از این مشکل ها :n02:نقل قول:
من که دارم میرم از پارس خدا به خیر کنه
گوگل safe search نرید یعنی اگه chrome دارید توی tab سرچ نکنید و گوگل رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز ککنید برای سرچ از account بیرون باشید تا https باز نشهنقل قول:
https کلا از جانب مخابرات هم که می دونید مشکل داره
از دیروز که سرعتم رو روی 512 بستن حتی یک بار هم لینک نرفته:n02:
شده دیل اپ +2
سلام دوستان قرار داد من تا 25 روز دیگه تموم میشه و من 6 گیگ حجم در اکانتم باقی مانده! ایا این حجم بعد از تمدید به قرار داد بعدی منتقل میشه؟
پینگ با خارج 700
این اسمش رو گذاشته isp?
700 که خوبه :n02:
مال من +1500
به پشتیبانی هم گفنی ؟ تهران زندگی می کنی؟نقل قول:
چرا کسی جواب منو نمیده؟ سلام دوستان قرار داد من تا 25 روز دیگه تموم میشه و من 6 گیگ حجم در اکانتم باقی مانده! ایا این حجم بعد از تمدید به قرار داد بعدی منتقل میشه؟
اینجا رو ببین:نقل قول:
[HTML]http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_user_faq[/HTML]
نقل قول:
11- چرا بعد از تمدید سرویس اینترنت پرسرعت، حجم باقیمانده از دوره قبل به سرویس اضافه نشده است؟
ترافیک درهردوره قراردادی مربوط به همان شرایط است وبه دوره های بعدی قرارداد ارجاع داده نمیشود، اما ترافیک خریداری شده و یا هدیه از سمت شرکت پارس آنلاین زمان انقضا ندارد و قابل انتقال به دوره های بعدی می باشد.
اصفهان زندگی میکنمنقل قول:
قبلا که پینگم بالا بود 3-4 دفعه به پشتیبانی زنگ زدم... گفتن یه تغییراتی تو پرفایلت دادیم گذاشتیم "مخصوص گیم".بعد دوباره زنگ زدم گفتم فرقی نکرده اونم گفت که دیگه کاری نمیتونه بکنه:n27:
البته صبحها تا ساعت 12 خوبه. 12 به بد داغون میشه (از ساعت 1 صبح تا 2 صبح هم پینگم با 4.2.2.4 150-160 :n02:)
اخه من یادم یک زمانی ملت پارس می گرفتن برا این بود سرعت داتلود شبانش بالا بود.نقل قول:
الان اونم نداره پس دیگه چیش خوبه ؟ من نمی فهمم.
اخه مشکل اینجاست که همشون تقریبن مثل همدیگن. بقیه دوستام از شرکتهای دیگه گرفتن اونا هم ناراضین
من فقط رو همین پارس شک داشتم که اونم همرنگ جماعت شده گمونم . چون هر 4 سرویس دهنده مزخرف رو یکجا با وایرلس دارم همشون در حال قی کردنن
آقا خوب گفتی....نقل قول:
آره چند باری پرید...نقل قول: