از همونجا چک کرده بودم و نوشته بود که پورت خالی دارید و قابل ارائه است.نقل قول:
چرا باید دروغ بگن آخه؟ بقیه ISP ها هم همینو میگن در حال حاضر
ممنون از پاسختوننقل قول:
:n16:
Printable View
از همونجا چک کرده بودم و نوشته بود که پورت خالی دارید و قابل ارائه است.نقل قول:
چرا باید دروغ بگن آخه؟ بقیه ISP ها هم همینو میگن در حال حاضر
ممنون از پاسختوننقل قول:
:n16:
همون صفحه که سوال پرسیدی دو سه پست پایین تر گفتم تنظمیات دانلود منیجرت رو چک کن تیک اتو دانلود رو خاموش کننقل قول:
منم قبلا مخابرات بودم این شکلی حجم کم میکرد بعدش با این روش مشکلم حل شد تا اینکه
بعد چندماه مشکل اکانتینگ مخابرات باعث شد حجم خوری شروع بشه تا اینکه جمع اوری کردم
شاید با این روش مشکلت حل شه
منظور دوستمون این گزینه هستنقل قول:
تیک را بردارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
«روزنامه آرمان» در گزارشی با عنوان «هزینه اینترنت در ایران 3500 برابر ژاپن! » می نویسد: «بر اساس گزارش سالانه وبسايت معتبر نتايندكس درباره ميانگين سرعت اينترنت در كشورهاي مختلف، ايران رتبه ١۶٩ را از ميان ١٩٢ كشور جهان از آن خود كرده است. اين ردهبندي هرساله براساس ميليونها تستي تنظيم ميشود كه كاربران كشورهاي مختلف براي ارزيابي سرعت اينترنت خود انجام دادهاند. نكته جالب اينجاست كه ايران در سالهاي گذشته رتبههاي بهتري ثبت كرده است. به عنوان مثال در ٢٣ فوريه ٢0١٢ ايران رتبه ١۵۵ دنيا را به دست آورد و در تست سالانه ٢0١0 رتبه ١۴٣ را به خود اختصاص داد. اين موضوع نشان ميدهد كه ساير كشورهاي دنيا در زمينه ارتقاي خدمات اينترنتي خود با سرعت بيشتري نسبت به ايران پيشرفت كردهاند. با توجه به اينكه در برنامه پنجم توسعه رتبه ٢ منطقه در زمينه دسترسي به اينترنت براي كشور پيشبيني شده بود، اما حالا نه تنها ايران از نظر سرعت اينترنت رتبه آخر منطقه را از آن خود كرده است كه قيمت اينترنت در ايران دو برابر افغانستان و بيشتر از ٣۵00 برابر ژاپن است. بر اساس گزارشهاي منتشره، كمترين سرعت اينترنت در جهان متعلق به چند كشور آفريقايي مانند ليبي و اريتره و برخي از كشورهاي آمريكايجنوبي مانند كوباست. از اين ميان ايران ركورددار كمترين سرعت اينترنت در خاورميانه نيز بهشمار ميرود و افغانستان و ليبي در جايگاههاي بالاتر از ايران دستهبندي شدهاند. ايران از لحاظ قيمت دسترسي به اينترنت نيز يكي از گرانقيمتترين كشورهاي جهان به شمار ميآيد. چندي پيش مركز پژوهشهاي مجلس با انتشار گزارشي اعلام كرد، خدمات اينترنت با ٢۵برابر قيمت اوليه به دست كاربران خانگي ميرسد. بنابراين گزارش هر STM١ پهناي باند اينترنت با قيمت ٩ميليونتومان به كشور وارد ميشود اما با قيمت ٢٣٢ميليون تومان به كاربران فروخته ميشود.»
در این رابطه بیشتر بخوانید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] © tabnak.ir
- - - Updated - - -
«روزنامه آرمان» در گزارشی با عنوان «هزینه اینترنت در ایران 3500 برابر ژاپن! » می نویسد: «بر اساس گزارش سالانه وبسايت معتبر نتايندكس درباره ميانگين سرعت اينترنت در كشورهاي مختلف، ايران رتبه ١۶٩ را از ميان ١٩٢ كشور جهان از آن خود كرده است. اين ردهبندي هرساله براساس ميليونها تستي تنظيم ميشود كه كاربران كشورهاي مختلف براي ارزيابي سرعت اينترنت خود انجام دادهاند. نكته جالب اينجاست كه ايران در سالهاي گذشته رتبههاي بهتري ثبت كرده است. به عنوان مثال در ٢٣ فوريه ٢0١٢ ايران رتبه ١۵۵ دنيا را به دست آورد و در تست سالانه ٢0١0 رتبه ١۴٣ را به خود اختصاص داد. اين موضوع نشان ميدهد كه ساير كشورهاي دنيا در زمينه ارتقاي خدمات اينترنتي خود با سرعت بيشتري نسبت به ايران پيشرفت كردهاند. با توجه به اينكه در برنامه پنجم توسعه رتبه ٢ منطقه در زمينه دسترسي به اينترنت براي كشور پيشبيني شده بود، اما حالا نه تنها ايران از نظر سرعت اينترنت رتبه آخر منطقه را از آن خود كرده است كه قيمت اينترنت در ايران دو برابر افغانستان و بيشتر از ٣۵00 برابر ژاپن است. بر اساس گزارشهاي منتشره، كمترين سرعت اينترنت در جهان متعلق به چند كشور آفريقايي مانند ليبي و اريتره و برخي از كشورهاي آمريكايجنوبي مانند كوباست. از اين ميان ايران ركورددار كمترين سرعت اينترنت در خاورميانه نيز بهشمار ميرود و افغانستان و ليبي در جايگاههاي بالاتر از ايران دستهبندي شدهاند. ايران از لحاظ قيمت دسترسي به اينترنت نيز يكي از گرانقيمتترين كشورهاي جهان به شمار ميآيد. چندي پيش مركز پژوهشهاي مجلس با انتشار گزارشي اعلام كرد، خدمات اينترنت با ٢۵برابر قيمت اوليه به دست كاربران خانگي ميرسد. بنابراين گزارش هر STM١ پهناي باند اينترنت با قيمت ٩ميليونتومان به كشور وارد ميشود اما با قيمت ٢٣٢ميليون تومان به كاربران فروخته ميشود.»
در این رابطه بیشتر بخوانید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] © tabnak.ir
چرا پورت اضافه نمی کنن؟نقل قول:
فکر کنم این مشکل همیشگی isp ها هست
دلیلش چیه؟
کجاست دقیثقا که دیگه از این مشکلات برا من پیشن نیاد.نقل قول:
فکر میکنم مشکل شما این است که idm بلافاصله بعد از دریافت لینک شروع به دانلود میکند، یک گزینه در تنظیمات برنامه دانلود منیجر وجود دارد که بلافاصله بعد از دریافت لینک دانلود را شروع نکند.
یعنی زدید به خال.
- - - Updated - - -
کجاست دقیثقا که دیگه از این مشکلات برا من پیشن نیاد.نقل قول:
فکر میکنم مشکل شما این است که idm بلافاصله بعد از دریافت لینک شروع به دانلود میکند، یک گزینه در تنظیمات برنامه دانلود منیجر وجود دارد که بلافاصله بعد از دریافت لینک دانلود را شروع نکند.
یعنی زدید به خال.
سلام
امروز دو تا شکابت تند و تیز با کلی طعنه و کنایه یکی تو سامانه 195 و یکی تو بازرسی مخابرات نوشتم
امروز رفتم مخابرات هیچ کس نبود !!!!!!!!!
رفتم میگم این مسئول mdf کجاس؟ میگن رفته بیرون فردا مراجعه کنید
خدا شاهده تو چه جهنمی گیر افتادیم
ما بریم جهنم همه اپشن ها عذاب برامون تکرارین
تو پست قبلی گفتم برای ایننکه بتونند به آشناها و مشتری بهتر بفروشند برای همین معمولا چند تا پورت خالی برای خودشون نگه میدارندنقل قول:
اگر نوشته خالی هست یقینا پورت خالی دارند و نمیخواند بدند و حتما برو شکایت کن
یکی از علت های درگیری وازن ارتباطات با مخابرات سر همین هست که کارهای توسعه ای رو انجام نمیدندنقل قول:
چونکه مخابرات به اندازه کافی برای خودش پورت جدا میکنه و برای اذیت کردن بقیه شرکت ها پورت اضافه نمیکنه
همین چند وقت پیش شاتل قم به خاطر ندادن پورت از مخابرات قم شکایت کرد و میگفت چند میلیارد به من ضرر زده
مخابرات ح.روم زاده ترین شرکت تو ایرانه !نقل قول:
امروز دو تا شکابت تند و تیز با کلی طعنه و کنایه یکی تو سامانه 195 و یکی تو بازرسی مخابرات نوشتم
امروز رفتم مخابرات هیچ کس نبود !!!!!!!!!
کلا زیر بار هیچی مشکلی نمیره !
تو منطقه ما انتن موبایل ایرانسل و همراه اول چند وقتی هست خیلی کم شده
من تو سایت ایرانسل فقط یه پیام براشون نوشتم باور کن چند ساعت بعد خود پشتیبانی ایرانسل بهم زنگ زد و مشکل رو پیگیری کردن
ولی همراه اول جواب ایمیل ها رو که کلا هیچی نمیدن ! تو 195 هم که شکایت کردم فقط زده در دست برسی ! اخرشم بعید میدونم کاری کنن
شرکتی که به دست ... افتاده دیگه معلومه چه کارس !
بی شرف مخابرات خط رو رانژه نمیکنه هفت روز برای تخلیه اذیت کرد حالا ۳ روز برای رانژه گذشته میگه حداقل ۱۰ روز کاری طول میکشه فردا و پس فردا هم حساب نمیشه باز افتاد شنبه آیا رانژه بکنن یا نه به آسیاتک زنگ میزنم میگه دست ما نیست حالا اگه از خود مخابرات میخواستیم بگیریم یک روزه تخلیه و رانژه شده بود الان علت این که بسیاری از کاربران ناراضی شرکت ها موندن تو اون شرکت ها همین دردسر تخلیه و رانژه هستش انگار نه انگار که تو عصر اطلاعات هستیم انگار باید با چاپار نامه تخلیه و رانژه رو بدست رانژه چی ها بفرستن تو کل روز هم یا چایی میخورن یا با همکاراشون صحبت میکنن یا ناهارن یا نماز بدشم برای اینکه بگن کار کردن چند تا سیم میزنن دو یا سه نفر رو رانژه میکنن بقیه هم تو صف وایستن تا ده سال دیگه نوبت رانژه شون بشه الکی هم میگن مرکز شلوغه پورت خالی هم دارن تنبل تشریف دارن مخصوصا تو مشهد حالا شهرهای دیگه رو نمیدونم:n34:
همه جا همین وضعه الان از یک شنبه خط منو تخلیه نکردن ( کرمان )نقل قول:
امروز تو بازرسی شکایت کردم
و اتفاقا اسم مسئولا Mdf رو هم بردم و گفتم خیلی کم کاری میکنن
متاسفانه از شرکتا خصوصی تا 20 30 روز هم برا رانژه اذیت میکنن
بقول محمد
اداره ای که دست ...... معلومه چجوریاس
گردنشون کلفته کسی زورش نمیرسه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام
دوستان سرور های داخل هنوز سرعت بالا داره؟؟؟؟
یعنی شبانه تا ظرفیت خط سرعت دانلود میده؟
به خدا مال شما خوبه که گفته رانژه میکنم حالا یه هفته دیگه من سه روزه میرم سایتش میگه محدودیت داریم نگرانم وقتی شبانه رو برداشت همه تخیله کردن رفتن شرکت دیگه بگه حالا بیا ده تا ده تا پورت خالی داریم
بله سرورهای داخلی ظرفیت خط هرچقدر باشه با همون سرعت دانلود میکنه. مثلا سرعت 10 مگ از دانلودها بین 1.15 تا 1.20 Mb/s دانلود میکنه و یک فایل یک گیگی تقریبا توی 15 دقیقه دانلود میشه.نقل قول:
شما کجا تشریف داری؟نقل قول:
نقل قول:
برو تب دانلود : اپشن : جنرال : تیک سومین گزینه رو بردار
start download automatically placed to clipboard
ارومیه، چطور مگه ؟نقل قول:
همنیجوری پرسیدمنقل قول:
چون همه مرکز ها سرعت بالا نیست
مخابرات ما من صبح ساعت 8 اینترنت ADSL ام ثبت نام کردم ، بعد ساعت 9:30 برای پیام امد که درخواست ات ارسال شده ، بعدش هم تا ساعت 2 بعد از ظهر خطم رانژه شد !نقل قول:
اینو گفتم که بگم اینا اگر بخوان کار انجام بدن ، کار 2 دقیقه شون هست ، حالا گاهی اوقات مشکل از خود ISP هست ، گاهی هم از مخابرات
سلام دوستان
در حال حاضر Attainable Rate (Kbps): من 1380 هست و Rate (Kbps): من 2041
مگه Attainable Rate (Kbps): حداکثر ظرفیت خط رو نمی گه؟پس چرا الان که 1380 هست من با سرعتی در حدود 200 تا دانلود دیدم!!!!
یعنی اشتباه می زنه؟
احیانا شما یزد نیستی ؟نقل قول:
خیلی یزدی ها خداشناس و مومنن و کارشون رو به موقع انجام میدن
من یه بار یزد برای یکی از اقوام رفتیم نت ثبت نام کنیم
قبلش از مخابرات نت داشت
ساعت 10 صبح از پارس براش ثبت نام کردم
بعد همون موقع رفتم از مخابرات تخلیه کردم حدود 12 بود مخابرات تخلیه شد و ساعتهای 5 6 عصر بود که پارس رانژه شد
یعنی در عرض کمتر از 12 ساعت از یکی از سرویس دهنده ها تخلیه و از یکی دیگه رانژه شد
خداشاهده من نمیدونم این چجوری اعتقادی هست که طرف کارمنده هیچ وقت نمازش قضا نمیشه ها ولی کار مردم به هیچ وجه راه نمیندازه مردم مسخره میکنه
در مورد تمام مسئولین کشور هم صدق میکنه
فک کنم مودمت مشکل دارهنقل قول:
با یه مودم دیگه چک کن.
همیشه اینجور نیستنقل قول:
بعضی مواقع اینجوره
به آسیاتک بگم مثلا بذاره رو 4 مگ
شاید لینک پایدار بود و سرعت هم 4 مگ
احتمال پایدار بودن هست؟
خیلی اوضات عجیبهنقل قول:
نمیدونم چی بگم
شاید پایدار باشه
یادش بخیر 5 سال پیش پول 128 میدام دانلود شب و روز 250 بود
5 سال پیش ما با صبانت درو میکردیم نت و شبی 5 6 گیگ دانلود داشتیم اون زمان یادش بخیر سایت هایی مثل HD UNIT3D , HD-BBنقل قول:
دوستان من 3 روز تا انتهای قردادم مونده و الانم 3 گیگ حجم دارم. اگه تمدید کنم به دوره بعد منتقل میشه این 3 گیگ ؟
سلام . آیا آسیاتک محدودیت دانلود توی رایگان شبانه داره ؟
ممنون
بله محدود میکنند وسرعت رو اسمی میکنند
خب الان من سرویس 10 مگ بگیرم چطور میشهنقل قول:
من کلی تر توضیح میدمنقل قول:
اگه مرکز مخابراتی مشکل پهنای باند نداشته باشه
محدودیت سرعت داخل شبکه اسیاتک نداری
ولی هر سروری که از شبکه اسیاتک خارج باشه روش محدودیت اعمال میشه
برای سرویس 10 سرعت دانلود از سرور خارج از شبکه اسیاتک 250 هست. برای 4 مگ روی 160 برای 2 مگ روی 120 و برای 1 مگ روی 90
این محدودیت رو خیلی راحت میشه دور زد
فقط کافیه یه وی پی ان با سرور اسیاتک (سرویس افزایش سرعت دانلود) خریداری نمایید.
نه من منظورم محدودیت حجم دانلود توی زمان شبانه رایگان هست مثلا اگه بیشتر از 5 گیگ دانلود کنی بن میشی و اینجور حرفانقل قول:
فک نکنمنقل قول:
ممنون داداش حالا بنظر خودت آساتک خوب هست برای دانلود شبانهنقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
حقیقتش من خودمم منتظرم خطم رانژه بشه
و این اطلاعاتی که دادم رو از کس دیگه ای پرسیدم و ایشون منو راهنمایی کردن
به طور کلی اگه شانس بیاری و مرکز مخابراتی مشکل پهنای باند نداشته باشه در این صورت محدودیت سرعت دانلود داخل شبکه نداری و میتونی خیلی راحت از اپلود بوی با اخرین سرعت دانلود کنی که خیلی خوبه.
در کل در حال حاضر اسیاتک از جاهای دیگه بهتره.
یه نفرم نمیدونه؟؟نقل قول:
بله منتقل میشهنقل قول:
فک نکنم کسی انلاین باشه :)نقل قول:
ولی خوب تا جایی که من اطلاع دارم همه isp ها اینجوری بوده که:
اگه ترافیک روی سرویس باشه مثلا 10 مگ 10 گیگ این 10 گیگ روی سرویس هست و انتقال پیدا نمیکنه
ولی اگه ترافیک رو جدا خریده باشی انتقال پیدا میکنه
در مورد اسیاتک نمیدونم صدق میکنه یا نه
ولی فک کنم همین جوری باشه.
نه منتقل نمی شه ..... باید مصرفش کنینقل قول:
نه اصلا انتقال پیدا نمی کنه فقط امکان شارژ موقت به مدت 24 ساعت هستنقل قول: