دیگه نمی صرفه گیگی 1350تومن در میاد سرویس 420 گیگ 420هزارتومن فعلا ارزونترینه گیگی 1000تومن در میاد البته سرعتش تا200 بود.نقل قول:
Printable View
دیگه نمی صرفه گیگی 1350تومن در میاد سرویس 420 گیگ 420هزارتومن فعلا ارزونترینه گیگی 1000تومن در میاد البته سرعتش تا200 بود.نقل قول:
دوستان من نزدیک به یک هفته قطع بودم و 2020 به من گفت داخل پنل درخواست SLA ثبت کن. ولی پنل به من پیغام داد که چون خط FTTH هست نمیتونی ثبت کنی. باز با 2020 تماس گرفتم و خودش روز قطع شدن و وصل شدن رو پرسید و گفت ثبت کردم. اما من باورم نمیشه یه این راحتی خسارت بدن، دوستان کسی تجربه SLA از مخابرات رو داره با باید برای اینم شکایت کرد ؟
پی نوشت:
ادمین جان این دو تایی شدن پست ها دلیلش چی هست ؟
از دیروز تمامی سرویس ها از پنل من حذف شدن و هیچ سرویسی حتی سرویس زماندار هم وجود نداره برای شما هم سرویسها حذف شدن؟
بلاخره بعداز کلی مذاکره و شکایت و آشنا پیدا کردن، سرعت سرویس 1000 من که روی 300 بسته بود به 700 رسید ولی سرویس های 1000 گرون شدن و دیگه برای بعضی ها مثل من نمی صرفه. همین سرویس را چندماه باسرعت 900 داشتم بعد کاربرها زیاد شدن بجای اضافه کردن پهنای باند سرعتها را روی 300 بستن. واقعا عجب جایی شده ایران.
من پس پرداخت هستم همه سرویسها داخل پنل هستند. ترافیک زماندار و معمولی هم پنلش هست. فقط همون 500 گیگ 1000 گرون شده.نقل قول:
و این خط هم اضافه شده فکر کنم قبلا نبود دخل قرار داد هم نبود "بر اساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات ، حداقل سرعت ارسال به میزان یک هشتم سرعت دریافت خواهد بود" یک هشتم سرعت 100 یعنی 12.5 !! یعنی لطف هم میکنن دارن بالاتر میدن نباید اعتراضی کرد
چندروز پیش دیدم سرویس های 1000 گرون شده گفتم از پیش پرداخت برم پس پررداخت و زنگ زدم 2020 و گفت می شه، ولی باید صبر کنم این سرویسم تمام بشه بعد زنگ بزنم. احتمال داره اونا یه کاری کردن.نقل قول:
اون قانون آپلود یک هشتم دانلود پایه از قبل بود و روی سرویسهای 100 اعمال میشه و اونا سرعت آپلودشون 25 هست و دانلود تا 200 بازه.
سلام دوستان
مودم من HG8546M هست. سرویس من 100 مگ هست ولی سرعت دریافتی ( سایت اسپید تست )
من بین 50 الی 60 هستش. اما وقتی تو دانلود منیجر فایلی رو دانلود می کنم سرعت 12 مگ هست که
همون 100 مگابیت میشه. حالا اگه بگیم دانلود منیجر با 8 تا کانکشن دانلود می کنه خب تو سایت اسپید تست
هم با چند تا کانکشن تست میگیره.
مخابرات میگه مودم قدیمی هست و باید مودم بهتر بگیری تا سرعت بالاتری بده.
میخواستم بدونم آیا درسته این حرف و من باید هزینه بیشتری کنم؟ توجیه داره؟
ممنون
اگر این مدل پورتهاش 100 هستند احتمالا درست میگه مخابرات، ولی قدرت خود چیپ روتر هم مهمه رو حالت نت پروسس بیشتری لازم هست حتی اگه پورتهاش 1000 باشه و چیپ و رم ضعیف باشه سرعت بالا نمیتونه بده. اما هزینه کنید و متوجه بشی که خود خط کند هست هم خیلی جالب نیست. مخابرات هم که جواب نمیده خودشون هم نمیدونن چه خبره اگه از دوستی کسی میتونی امانت بگیری و تست کنی بهتره، مطمئن شدی خرید کنی. یا باکس FAT که ازش ارتباط میاد ببین به چند نفر تو محل اشتراک داده برو از یکی شون سوال کن چه سرعتی داره برات تست کنه.
درود. بله این مدل پورتش 100 مگ هست و محدودیت ایجاد خواهد کرد. با توجه به اینکه الان بیشتر شهرها سرویسهای 100 مگ رو 200 بسته میشن با ارتقا مودم به پورت 1 گیگ سرعت بالاتری خواهید گرفت. کدوم شهر تشریف دارید ؟نقل قول:
البته ایده ال تر این هست که اگر در نزدیکی محل زندگیتون یوسر دیگری هم فیبر داره ازشون بپرسید چه سرعتی دریافت میکنن و مطمئن بشید مرکز مخابراتی سرعتها رو روی اسمی قفل نکرده باشه و بعد اقدام به خرید مودم جدید کنید.
سلام وقت بخیر
من میخواستم مودم فیبرنوری بخرم ولی هرچی سرچ میکنم مدلهای زیادی هست و گیج شدم
برای استفاده از سرویسهای ۱۰۰۰ چه مدل و برندی را پیشنهاد میدید با قیمت معقول؟
سپاسگزارم