با سلام
من یک پرینتر سامسونگ SCX-4521F دارم. پس از پرینت کردن، نوشته ها از روی کاغذ پاک می شوند. میشه علت این موضوع را توضیح بدید و اینکه برای رفع این مشکل چیکار باید کرد؟ لطفا زود پاسخ بدید.
ممنون
Printable View
با سلام
من یک پرینتر سامسونگ SCX-4521F دارم. پس از پرینت کردن، نوشته ها از روی کاغذ پاک می شوند. میشه علت این موضوع را توضیح بدید و اینکه برای رفع این مشکل چیکار باید کرد؟ لطفا زود پاسخ بدید.
ممنون
تو کامپیوتر که ارور نمیده ولی پرینت نمیگیره ، دو تا کلید رو دستگاه هست که یکیش واسه پاور هست و سبز هست یکی نمیدونم چیه و نارنجی :|نقل قول:
دوستان کیفیت پرینت پرینتر من با قدرت لیزر 1 و 5 دقیقا یکیه اصلا هیچ تاثیری نداره دلیلش چی میتونه باشه؟
کیفیت کپی با عوض کردن درجه سیاهی خیلی فرق میکنه
پرینتر تون لیزریه؟نقل قول:
اگه هست مشکل از هیتر اونه که خراب شده
سلام دوستان من با نصب پرینتر جوهر افشان 1280 ایچ پی مشکل دارم
روی ویندوز 7 و 8 نصب نمی شه در سایت رسمی اون هم نوشته اتوماتیک نصب میشه و درایوری براش نیست ولی ....
روی ویندوز ایکس پی مشکل نداره مشکل یکی دوتا هم نیست چندین تا از این ها رو دام که اینجوریه
ممنون
سلام من پرینترم رو آپدیت کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چراغ سبزش روشن شده ال سی دی خواموش شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ کاری نمیکنه مراحل را درست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم ولی نمیدونم چرا اینطوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهش میکنم اگه کسی اطلاعاتی داره دراختیارم بگذاره :(
سلام. من پرینتر HP 1320 دارم وقتی پرینت میگیرم 2 صفحه اول رو در یک صفحه میزنه یعنی روی هم . چرااااااااااااا؟
هم درایور رو عوض کردم درست نشد
هم ویندوز هم زدم درست نشد. win xp
تنظیماتشم دست نزدم.
ایراد از کجاست خواهش میکنم کمک کنید.
سلام، من یه پرینتر سامسونگ ml1640 دارم که قفل کرده بود و کارتریجش مشکل داشت امروز دادم تعمیر، کامل هم شارژ شده. الان پرینت تست رو انجام میده اما وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم نمی شناسه. همین طوری می مونه. این عکس رو ازش گرفتم لطفا راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر منظورت اینکه دو صفحه اول رو روی یه طرف کاغذ می زنه، حدس من اینه که درایور 1320 ایراد داره با یه درایور دیگه مثلا 1300 پرینت بفرست ببین درست می شه یا نهنقل قول:
البته تو تنظیمات پرینت می تونی RET و Optimization رو disable کنی شاید درست شه
سلام
من یک پرینتر لیزری سامسونگ سیاه و سفید ml 1640 دارم میخواستم خودم شارژش کنم کسی میدونه قیمت پودر یا همون تونرش چقدر در میاد و در هر بار شارژ کاتریج چند گرم از تونر مصرف میشه؟