اسم نرم افزار ping دوست عزیزنقل قول:
Printable View
اسم نرم افزار ping دوست عزیزنقل قول:
داداچ داری اشتباه میگی! مودم من قابلیت دیسکانکت داره.هر بار که دیسی میکنم آیپی جدید میگیرم با پینگ متفاوت.نقل قول:
من مخابرات داشتم هر بار ریست میکردم کلا همه چی عوض میشد از اونجایی که ادمین سرور بازی بودم و هستم و قبلا که کاهش پینگ استفاده میکردم مودمم خود به خود ریست میشده به خاطر مشکل مخابرات یهو از ایران آی پی میرفت رو رومانی و نمی تونستم به سرور کاهش پینگ ایران وصل بشم چون مخابرات از هزار جا آی پی داشت و من مجبور بودم انقدر ریست کنم تا باز بیاد رو ایران من این موضوع رو رد نمی کنم من دارم در مورد شاتل میگم نه اصل موضوع ریست شدنو .
شاتل مثل مخابرات نیست من هزار بارم ریست کردم باز همون آی پی رو میده نمی دونم منظقه شما چجوریه ولی واسه من خیلی stable هست .
آقا این سرویس گیمینگ که واسه کاهش پینگه پولش چوطوریاس ؟
چقد تاثیر داره ؟
رایگان هست. می تونید با پشتیبانی برای فعال کردنش تماس بگیرید.نقل قول:
تاثیرش روی پینگ داخلی بیشتر و روی پینگ خارجی هم تا حدودی. برای من در بدترین حالت داخلی 18 و خارجی در حدود 125 (4.2.2.4 و 8.8.8.8)
در مجموع اگر پینگ برای شما مهمه توصیه می شه .
توجه کنید: با توجه به شهر و مرکز مخابراتی این اعداد می تونه بهتر یا بدتر باشه.
منم در این مورد شنیدم ولی برای من اینطور نیست و پینگ کاملا ثابته و یا تغییر خیلی کمی میکنه اینم باید بگم که قبلا پارس آنلاین بودم و باز هم همینطور بود، در واقع تموم 6 ماهی که پارس بودم حتی یه بار هم پینگم نکشید بالا ولی ولی بعد از اون یهو کشید بالا و دیگه پایین نیومد یه علاوه ی اینکه تو بازی یکم dc داشتم واسه همین جمعش کردم در کل اینکه فکر نمیکم حداقل واسه من اینطور باشه:n28:نقل قول:
کسی از سرور داخلی شاتل محدود شده؟
پس دلیلش چیه؟ شانسیه یعنی؟:n13:نقل قول:
دیگه داره اعصابم خراب میشه هر شرکتی میرم یکی از یکی بدتره، فکر کنم باید برم کلش رو امتحان کنم:n21:
نه معمولا ازخارج محدود میکنننقل قول:
مزخرف تر از این شاتل وجود نداره منو سه هفتس که محدود کردن :n24: . حتی از سرورهای داخلی هم محدود شده بودم سرعت دانلود رسیده بود به 3 کیلوبایت کلا !!! . زنگ زدم میگم کی محدودیت من برداشته میشه میگه معلوم نیست ! میگم این سرویستون نامحدود نیست الکی اسمش رو میزارین نامحدود میگه نه سرویس شما 128 هست ما پرومشن میزاریم میشه 1 مگ !! سرمون منتم میزاره :n23: . الان نزدیک سه هفتس من محدود شدم الکی هم پول مفت میدم . دنبال یه جایگزینم برای اینترنت