داداش احتیاجی به خریدن اکانت اپلود باز نیست.نقل قول:
من از یه سایتی اکانت اپلود باز رو به صورت رایگان میگیرم.
همه سرور های اپلود باز سرعتشون بالا نیست. برای مثال سرور 67 خیلی خوبه.
Printable View
داداش احتیاجی به خریدن اکانت اپلود باز نیست.نقل قول:
من از یه سایتی اکانت اپلود باز رو به صورت رایگان میگیرم.
همه سرور های اپلود باز سرعتشون بالا نیست. برای مثال سرور 67 خیلی خوبه.
اکانت رایگان اپلودباز :n16:
username : 3dtv
password : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از این فیلترینگ جدید اینطور شد نمیدونم چه اتفاقی افتاد قبلا کمتر از 300 نبودن با کلی تایم اوت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشکل پیدا کردم
جدیدا اگه تعداد لینک برای دانلود زیاد باشه اینترنت بعد چنددقیقه قطع میشه کلا و تا مودم رو روشن خاموش نکنم وصل نمیشه
لطف راهنمایی کنید
اینترنت نامحدود 1 مگ دارم البته
برای من هم همینطور شد البته برای من سرعت پایین بود اینجوری میشد شاید برای شما همینطور باشهنقل قول:
شما ها از بس اصرار دارید سرعت خیلی خوبه و هیچ تفاوتی بین سرویس ها نیست ، بالاخره یکی از همین روز ها دمار از روزگار اینترنت ما در میارن که اون سرش ناپیدا باشه. بالاخره یکی اینجا میــــــاد که فامیلش مخابراتی باشه یا نه انوقت همون یکی کافیه تعریف اینجا رو بکنه. انوقت ِ که ما میایم اینجا از سرعت پایین و .... حرف میزنیم و میشیم کاربرهای همیشه شاکی:n13:
حالا شما نحس نیا.فعلا که داریم استفاده میکنیم ! پس تا موقعی که خوبه استفاده کن!حالشو ببر!:n02:نقل قول:
نقل قول:
یعنی شما میگی اینا خودشون نمیدونن که تفاوتی بین سرویس هاشون وجود نداره و سرعت همشون یکیه؟؟
یعنی خود مخابرات که داره نت میده نمیدونه من که همون روز اول رفتم یارو تمام ماجرا رو برام تعریف کرد که هیچ تفوتی بن سرویسهاشون نیست سرعت 64 هم 400 میره.همون سال قبل که نت اومد.
الانم خداروشکر مخابرات بیشتر از یکساله مخابرات نت میده اگه هم برای حذب مشترک بود باید همون سالقبل سرعتا پایین میوردن هیچ شرکتی یکسال و نیم نمیاد مشترک جذب نمیکنه.پس خود مخابرات داره بهمون حال میده.
خدا برامون حفظش کنه مخابرات مازندران رو
من خودم با یکی از کارمندهای بخش ADSL مخابرات مازندران صحبت کردم حالا اسم نمیبرم چه کسی و جایگاش کجاست !ولی بدونید که همه چی دست اون ِ !
جالبه به من پیشنهاد کرده بود سرویس نامحدود نگیرم . از اونجائی که پهنای باند سرویس های نامحدود یک به هشت هست بنابراین سرعت واقعی سرویس 128 حول و هوش 16 هست پیشنهاد میکنم محدود بگیرید!!
حالا بنظر شما هدف از این پیشنهاد چی بود!؟
استفاده نکردن من از نامحدود ؟؟
یا اطلاع نداشتن از سرعت واقعی؟!