فکر نکنم انتخاب مربی ربطی به فدراسیون فوتبال انگلیس داشته باشه.
Printable View
فکر نکنم انتخاب مربی ربطی به فدراسیون فوتبال انگلیس داشته باشه.
باز ابروش میره...
درسته ربطی به فدراسیون فوتبالشون نداره .نقل قول:
احتمال میدم خود دایی هم باهاش پشت پرده شراکت داشته باشه . از این دایی بعید نیست .
والا کدوم عاقلی میاد اینو میکنه سرمربی تیمش !!!!:41:
چه عجیب
کسی دیگه نبود دی:
شایعه بود. سایت گل گفت دروغ 13 بوده !نقل قول:
کمی برای این دروغ دیر نشده!نقل قول:
اگه میخوان تیمشون سال دیگه از دسته 1 بره دسته دو دایی گزینه خوبیه!
انتشار خريد سهام باشگاه نيوكاسل از سوي سيروس محجوب ايراني مقيم امارات و بحث حضور علي دايي سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان در راس كادر فني اين تيم منتشر شد، بازتاب بسيار گستردهاي در رسانههاي داخلي و خارجي داشت.
خبر سرمربيگري علي دايي، سرمربي سابق تيم ملي كشورمان در باشگاه نيوكاسل انگليس هر چند در نگاه اول کمی عجيب و غیر قابل باور بود ولي آقاي گل جهان آن را تائيد كرد و گفت: چندي پيش سيروس محجوب، خبر از خريد سهام اين باشگاه انگليسي داد و در پي آن با من براي سرمربيگري در اين تيم مذاكراتي را انجام داد .
دایی گفت : آقای محجوب از دوستان خوب من و یکی از مدیران دلسوز ایرانی بخش خصوصی هستند که علاقه بسیار زیادی به پیشرفت فوتبال ایران دارند و تلاش او برای در اختیار گرفتن باشگاه نیوکاسل ستودنی است و یقینا اگر این اتفاق بیفتد می تواند پل ارتباطی خوبی بین فوتبال پیشرفته دنیا با فوتبال باشگاهی ایران باشد.
دایی در باره پیشنهاد مربیگری خود در نیوکاسل گفت : قرار شد مذاكرات نهايي بنده با آقای محجوب پس از خريد سهام نيوكاسل انجام گيرد بنابراین بايد همه چيز را به آينده و پس از خريدن سهام باشگاه توسط اين فرد ايراني موكول كرد.
جون مادرت اونجارو دیگه خز نکن !نقل قول:
تایید مي كنم برای حضور در نیوکاسل با من مذاکراتی شده است
اوه اوه ابرمون میره ...........
لابد میخواد حسین کعبی را ترانسفر کنه به نیوکاسل : دی