معمولا 2 ماه برای صدور کارت پایان خدمت زمان میبره به +10 مراجعه کنید و این سوال رو مطرح کنید... احتمالا 80% قبول میکنننقل قول:
Printable View
معمولا 2 ماه برای صدور کارت پایان خدمت زمان میبره به +10 مراجعه کنید و این سوال رو مطرح کنید... احتمالا 80% قبول میکنننقل قول:
آهاااان.یعنی دست مرکز آموزش هست که کی رو کجا بندازه دیگه؟!؟کی رو تو کدوم یکی از اون جاهایی که نیرو میخوان بندازه؟آره؟نقل قول:
یا مثلاً تو ستاد مشخص میشه و هرکی کد میخوره؟
1 تا نهایت 2 ماه کارتت میاد.نقل قول:
مال من 27 روزه اومد تو نیروی زمینی ارتش بودم.
واسه مسافرت به خارج از کشور پاسپورت میخواد و یکی از گزینهای خیلی مهم واسه گرفتن پاسپورت داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت و یا ... میباشد.
به نظرم عجله نکن تا 28 روز بعد تسویه به احتمال 95 درصد پست میاره کارتت رو.
1 هفته هم واسه گرفتن پاسپورت زمان میبره.
حاجی من تو پدافند هوایی بودم 3 4 تا از دوستام الان 4 ماه کارتشون نیومده مسول انجا گفت 2 ماه دیگه بیا تصفیه بعد 2 ماه بعدش گیرت میاد کارت من نیمتونم اینقدر صبر کنم کلاسام تو خارج از کشور شروع میشه ایا میتونم استعلام از نظام وظیفه بگیرم ؟ یا سندی وثیقه بزارم ؟نقل قول:
سلام دوست من.نقل قول:
مرکز آموزش ربطی به تقسیم نداره چون شما فقط اونجا آموزش میبینی.
مثلا شما کد خوردی:
نیرو: ناجا
مرکز آموزش: مالک اشتر اراک
خوب یعنی دوماه آموزشتو میری اراک بعدش یه روز مونده به تقسیم یه حکم میدن دستتون که رو اون یگانتون نوشته شده مثلا: راهور تهران!
یعنی شما بعد آموزش میری راهور تهران و اونجا مثلا بت میگن که کجا باید خدمت کنی!
در ضمن تقسیم هارو هم سامانه نیروی انسانی انجام میده در تهران ربطی به مرکز آموزش نداره! و تا روز قبل ار ترخیص هم جای هیچکی معلوم نیست.
این تجربه من تو ناجا بود و از نیروهای دیگه مثل سپاه و ارتش اطلاعی ندارم.
نقل قول:
من نیروی زمینی ارتش افتادم.
یعنی برای ارتش هم اینطوریه؟تهران مشخص میکنه؟
دوستان اصول تقسیم یه روندی داره:
مثلا نیرو انتظامی اراک واسه چند تا جا مختلف تقسیم داره و خود ناجا نیازهاشو مشخص کرده.
ولی مثلا مرزبانی بیرجند نیروهاشو برای مرزبانی اموزش میده و اکثر نفراتش هم میرن قسمت شرقی کشور.
بچه ها یه سوال!نخندینا بهم!:46:
تو بوفه پادگان شیر میفروشن؟کلاً شیر پیدا میشه اونجا؟
توی بوفه ما که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد پیدا میشد!!!ایشالا بوفه شما هم همینطوریه!نقل قول:
تازه هفته ای 3 بار همراه صبحانه شیر میدادن...در این مورد خاص جای تشکر داره!:31:
بله.شیرکاکائو و شیرموز هم پیدا میشه.نقل قول:
اصولا خودشون هفته ای 3 بار شیر-دوغ-ماست میدن.از لحاظ لبنیات مشکلی ندارید.
فقط باید میوه بگیرید که شدیدا دچار کمبود ویتامین میشید.قرص مولتی ویتامین همراهتان باشد.