بین WD My Book و Seagate Backup Plus برای وصل کردن به مودم به وسیله USB 2.0 با توجه به اینکه هم قیمت هستند کدوم پیشنهاد میشه؟
بین WD My Book و Seagate Backup Plus برای وصل کردن به مودم به وسیله USB 2.0 با توجه به اینکه هم قیمت هستند کدوم پیشنهاد میشه؟
سلام. بعد از مشورت هایی که اینجا با دوستان از جمله اقای ata.royalfalcon عزیز داشتم امروز رفتم و یه هارد WD Mybook 2TB خریدم 335 تومن بعد از دو سال صبر کردن.خب حالا با توجه به این که این هارد برای من خیلی ارزش داره می خواستم بپرسم توی نگه داری هارد چه نکاتی رو باید رعایت کنم تا عمرش طولانی تر بشه؟ یک سوال دیگه اینکه این پلاستیکی که دور خود هاردکشیده شده رو اگه بزارم باشه توی خنک کردنش مشکلی پیش نمیاد؟ در مورد safe remove یه جا خوندم که این کار اگه هارد در حالت بیکاری باشه ازش کار نکشیم واجب نیست حتی بعضی ها گفته بودن که اونایی که safe remove می کنند بیشتر هارد یا فلششون سوخته تا اونایی که این کار رو نمی کنند ایا این درسته؟ با تشکر
مبارک باشهنقل قول:
اما دوست عزیز فکر کنم 35 تومان هارد رو گرون خریدید. چون امروز قیمت 300 بود مگر اینکه مدل دیگه ای از My Book باشه که تا اونجا که من میدونم My Book رومیزی USB 3.0 فقط یه مدل تو بازار هست.
فرقی نمیکنه . البته هارد اکسترنال WD my book را اگر lock میکنید قبل از متصل کردن به مودم حتماً باید unlock بشه .نقل قول:
نمی دونم! من از مجتمع تک مشهد خریدم هرجارفتم همین بود یه چند جاهم که 367میدادند می گفتند خرید قدیمه.احتمالا تو شهرشماارزونتر بوده شما کجاهستین؟ اینجاهم قیمت قطعات به روز توی مشهد هست؟ sazgar.rayaneh.com
سلام .نقل قول:
نیازی به جدا کردن پلاستیکی که دور هارد اکسترنال کشیده شده نیست . با توجه به بدنه پلاستیکی مشکی براق ، خط و خش و اثر انگشت واضح هست پس بهتره که جدا نکنید . جدا نکردن آن باعث گرم شدن هارد نمیشه مگر اینکه منافذ تهویه را ببنده .نقل قول:
یک سوال دیگه اینکه این پلاستیکی که دور خود هاردکشیده شده رو اگه بزارم باشه توی خنک کردنش مشکلی پیش نمیاد؟
بستگی به این داره که چطور از هارد اکسترنال استفاده میکنید . بعنوان مثال اگر به مدت طولانی از هارد اکسترنال استفاده میکنید در زمانهای کوتاه بیکاری نیازی نیست که هارد اکسترنال را safe remove کنید (از طریق تنظیمات موجود در WD smartware زمان مورد نیاز برای sleep شدن را تنظیم کنید) . ولی اگر فقط مدت کوتاهی از هارد اکسترنال استفاده میکنید چه نیازی هست که به مدت طولانی روشن و در حالت sleep بمونه ؟ پس توصیه میکنم طوری زمانبندی کنید که هارد اکسترنال نه به مدت طولانی در حالت sleep بمونه و نه اینکه در یکروز چندین بار connect/disconnect بشه .نقل قول:
در مورد safe remove یه جا خوندم که این کار اگه هارد در حالت بیکاری باشه ازش کار نکشیم واجب نیست حتی بعضی ها گفته بودن که اونایی که safe remove می کنند بیشتر هارد یا فلششون سوخته تا اونایی که این کار رو نمی کنند ایا این درسته؟ با تشکر
یک نمونه از زمانبندی خودم : تا زمانیکه حجم دیتاهای دانلودی به حد مشخصی نرسه به هارد اکسترنال منتقل نمیکنم ، تا زمانیکه به دیتاهای دانلود شده نیاز داشته باشم به هارد اکسترنال منتقل نمیکنم . اگر به دیتای ذخیره شده روی هارد اکسترنال نیاز داشته باشم کپی میکنم روی هارد اینترنال سیستم ...
1. به پورتهای پشت کیس متصل شود .نقل قول:
می خواستم بپرسم توی نگه داری هارد چه نکاتی رو باید رعایت کنم تا عمرش طولانی تر بشه؟
2. در زمانیکه هارد روشن و Head در حال Tracking بر روی پلاترها هست آنرا تکان ندهید و حتی جابجا نکنید . اول هارد را در یک جای ثابت و محکم قرار بدید و سپس آنرا را روشن كنيد . هارد را در جایی قرار بدید که محل رفت و آمد اشخاص نباشد و یا بطور تصادفی دستتان به آن برخورد نکند . یکی از شایعترین علت خرابیهای هاردها (چه اینترنال و چه اکسترنال) همین تکان دادن یا ضربه وارد کردن مخصوصاً در زمانی که هارد روشن هست .
3. در زمانیکه هارد در حال read و write هست هیچگاه کابل usb را جدا نکنید .
4. کابل usb را تا نزنید و نکشید که ممکن هست قطع شود . همچنین کانکتور usb را با ملایمت (و عمود) وارد پورت usb هارد اکسترنال کنید تا احیاناً دچار شکستگی یا خوردگی کانکتورها نشود (همینطور در مورد کابل power) .
5. هارد را در جای گرم (مثل خروجی فنها) قرار ندهید . دمای هارد را با استفاده از نرم افزارهای مناسب کنترل کنید و اجازه ندید که دمای آن بیش از حد بالا برود .
6. پس از اتمام کار و قبل از جدا کردن کابل ، safely remove را فراموش نکنید .
7. از آنتي ويروسهاي به روز استفاده كنيد و همچنين هارد اكسترنال را به سيستمهاي آلوده به ويروس متصل نكنيد .
8. آداپتور را بر روی پریزهایی قرار بدید که به اصطلاح لق نباشه (محکم در جای خودش قرار بگیره) تا دچار قطع و وصلی و نوسانات نشود . همچنین ابتدا آداپتور برق را به خروجی برق متصل و سپس کابل usb را به سیستم متصل کنید .
عزیز من تهران هستم. البته اینجا هم تا 320 قیمت میدن اما 300 هم موجود هست که اتفاقا من امروز 1 عدد تهیه کردم.نقل قول:
طبیعتا شهرهای دیگه قیمت نسبت به تهران بالاتر هست.
ممنون یه سوال دیگه اینکه این نرم افزار هایی که داخلشه لازمه نصب کنم؟ WD SES Device Driver و WD SmartWareکارشون چیه؟
فقط WD smartware را نصب کنید . این نرم افزار امکان مدیریت هارد را فراهم میکند . در user manual بطور کامل توضیح داده شده (که البته فارسی نیست) .نقل قول:
- کنترل دمای هارد . البته دمای هارد را بصورت عدد نشان نمیدهد بلکه یا بصورت OK و یا با اخطار قرمز رنگ Overheated شدن درایو را هشدار میدهد .
- Safely Disconnecting کردن هارد .
- تعیین زمان standby کردن هارد پس از مدتی بیکاری .
- Checking Drive Health .
- بکاپ گیری و ...
دوست گرامی :نقل قول:
روشی که در سایت مایکروسافت برای اصلاح رجیستری توضیح داده شده را انجام بدید (Global Setting) . بنده تست کردم جواب داد . هارد Goflex portable و ویندوز هم 7 بود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]