دوستان بنده میخوام گوشیم رو به یکی از اشناهامون بفروشم.دی 89 خریدم ولی 2 ماه بعدش ایفون خریدم و دیگه ازش اصلا استفاده نکردم.بهش چند بفروشم؟
Printable View
دوستان بنده میخوام گوشیم رو به یکی از اشناهامون بفروشم.دی 89 خریدم ولی 2 ماه بعدش ایفون خریدم و دیگه ازش اصلا استفاده نکردم.بهش چند بفروشم؟
FeraLab v12 GE The ROCK 2012 ROM Android 2.3.7
این رامو ریختم خیلی خوبه از میویی هم بهتره به دوستانی که بوت لودرشون آنلاکه پیشنهاد میکنم نسخه ی Extreme Edition رو حتما امتحان کنن
سلام اساتید اخرین ورژن رام رسمی برای x10 چنده?خود گوشی اپدیت میکنه یا با فلش تولز باید بریزم روش
مزیتش چیه؟تنوع miui رو داره؟نقل قول:
این رامو ریختم خیلی خوبه از میویی هم بهتره به دوستانی که بوت لودرشون آنلاکه پیشنهاد میکنم نسخه ی Extreme Edition رو حتما امتحان کنن
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
2.3.3 آخرین آپدیت هست.اگه میخوای رسمی بریزی که با نرم افزار آپدیت سرویس انجامش بدین.اگه میخوای رام غیر رسمی بریزید که بگید تا راهنماییتون کنیم.نقل قول:
سلام اساتید اخرین ورژن رام رسمی برای x10 چنده?خود گوشی اپدیت میکنه یا با فلش تولز باید بریزم روش
بچه ها این رام خیلی توپه...خیلی خیلی:دی
حتما تست کنید.اصلا پرواز میکنه گوشی:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل صدای مکالمه در چه حد جدیه ؟ یعنی از کا750 هم صدای مکالمش ضعیفه؟
ابتدایی ترین چیز برای یک گوشی همینه !
راهی نیست صداش تقویت بشه با برنامه ای ،....؟
به نظر شما قیمت کارکرده X10 الان چند هست؟
تاپیک گوشی SONY Xperia S کجاست؟ قصد خرید دارم
میبینم که بالاخره مشکل سایت حل شد...ما هم تونستیم بیایم اینجا یه سر..نقل قول:
این مشکل صدای مکالمه در چه حد جدیه ؟ یعنی از کا750 هم صدای مکالمش ضعیفه؟
ابتدایی ترین چیز برای یک گوشی همینه !
راهی نیست صداش تقویت بشه با برنامه ای ،....؟
مشکل خیلی حاد نیست ولی خوب بستگی به محلی که گشی رو استفاده میکنید هم داره.
من رام کاستوم ریختم..با کرنل دست کاری شده بهتر هم شده.من قبلا مشکل داشتم الان خوب به نظرم.
بستگی داره تمیز باشه یا نه.ولی به نظرم گزینه های بهتری هستنقل قول:
به نظر شما قیمت کارکرده X10 الان چند هست؟
تاپیک گوشی SONY Xperia S کجاست؟ قصد خرید دارم
تاپیک رو یافتی؟
ما نیز به جمع X10 داران پیوستیم ...
رام رسمی 2.3 روشه، به نظرتون همین خوبه یا غیررسمی، مثل اونی که حامد جان گذاشت، بریزم ؟!
اینم بگم چیز زیادی از این رامها نمیدونم (نصب کرنل و ...)
من نظرم اینه که شما که تازه گرفتی فعلا دست به ترکیبش نزن.یه مدت چند ماهه باهاش کار کن.بعد خودم میگم چطور رام عوض کنید.