فعلا هی دارن نظریه میدن ، بعدش هم فوش میخورن ! دوباره پشیمون میشن و یه ایده ی جدید میدن
اخرش هم ICS رو میدن و بدون تاچ ویز هم میدن ! یا اینکه تاچ ویز رو اصلاح میکنند که اینقدر رم نخوره
فعلا هی دارن نظریه میدن ، بعدش هم فوش میخورن ! دوباره پشیمون میشن و یه ایده ی جدید میدن
اخرش هم ICS رو میدن و بدون تاچ ویز هم میدن ! یا اینکه تاچ ویز رو اصلاح میکنند که اینقدر رم نخوره
بچه 500تا اکانت فیس بوک بسازید برید فحش رو شروع کنید
بگید دورد برICS مرگ بر تاچ ویز
مرگ بر کره ای قبیح:دی
گلکسی اس و گلکسی اس پلاس غیر از پردازنده فرقی با هم دارن؟
کدوم بهتره؟
نقل قول:
سلام.
سامسونگ دیروز اعلام کرده که ICS رو برای Galaxy S و Galaxy Tab ارائه نمیکنه فقط یکسری آپدیت ارائه میکنه که یکسری امکانات ICS رو به این دیوایسها اضافه میکنه.اگه اطلاعات بیشتری هم بخوای میتونی از اینجا بگیری(معتبرترین منبع اطلاعاتی در مورد اخبار سامسونگ).
[PHP]http://www.sammobile.com/[/PHP]
اینم لینک مستقیم خبر:
[PHP]http://www.sammobile.com/2011/12/28/no-android-4-0-for-i9000-and-p1000/[/PHP]
:11:
سی پی یو گلکسی اس پلاس قوی تره ، اما جی پی یو و ساپورت گلکسی اس قوی تره... در نتیجه به نظر من همون گلکسی اس رو بگیرین...نقل قول:
بله...کلاس hspda مال اس پلاس بالاتره..که اینجا کاربرد نداره.نقل قول:
جی پی یو هم نفهمیدم آخرش کدوم قویتره...بعضی جاها این و بعضی جاها اون!! ...چیپستش فرق می کنه...اینجا یه مقایسه صورت گرفته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باطری اس پلاس هم قویتره کمی
از نظر رام و اینها که بگی اس بهتره...سی پی یو رو هم میشه با یه اورکلاک ساده حلش کرد
من بین این دو تا اس رو انتخاب کردم.
حالا قسمت عجیب قضیه اینه که نکسوز اس با ics خیلی راحت داره کار می کنه و با همین مقدار رم مشکلی نداره
سامی یه جوری میگه تاچ ویز باشه رم کم میاره انگار سنس میخواد بریزه...
تاچ ویز که از ui استوک اندروید هم سبک تره... اصلا به قول رضا تاچ ویز رم حالیشه :31:
باو تاچ ویز چیزی نداره که سامی هی چرت و پرت میگه :دی تنها راه همون سفارته :( :دی
Optimus 2X با اون اینترفیس خفنش 512 مگ رم داره و ICS هم میگیره ... Optimus Black که دیگه هیچی اصلا !
گفتم که ... اینا همش جنگولک بازیه !
بابا Windows 7 کامپیوتر 512 مگابایت رم میخواد !
وقتی همینجوری فله ای میاد رم گوشی رو به فنا میده همینارم داره ! :13:
بچه ها یه سوال من گالکسی چند وقتیه خودش خودکار ریست میکنه! این طبیعی هست؟ در حالی که برنامه خاصی ران ندارم اما فقط رم خالی به 40 مگ بایت میرسه!
برنامه Advanced Task Killer و JuiceDefender همزمان ران هست... بعضی اوقات میرم تو اس ام اس یا شماره بگیرم اتوماتیک پنجرشو میبنده! و نمیزاره واردش بشم.
حالا چه کنم؟ مشکل چیه؟
ورژن اندروید 2.3.3 فارسی هست