نه داداش شبانه مخابرات نیازی به خاموش کردن مودم نداره. خودکار 1 به بعد میره رو شبانهنقل قول:
Printable View
نه داداش شبانه مخابرات نیازی به خاموش کردن مودم نداره. خودکار 1 به بعد میره رو شبانهنقل قول:
نه n نمیخاد اضافه کنی. ریز کارکرد رو هم میده که فوق العاده مسخرست و کاربردی نیست و نمیشه خیلی ریز ببینی مثلا بین ۱ تا ۵ چقدر مصرف کردینقل قول:
پس بالاخره چی؟ یا نیاز هست که مودم خاموش و روشن بشه که شما اینکارو نمی کنید و یا اینکه یوزر و یا پسورد رو تغییر بدید.از پشتیبانی پرسیدید دقیقا؟نقل قول:
حالا از این به بعد برای محکم کاری هم که شده برای استفاده ار شبانه یک بار مودم را خاموش و روشن کن و سعی کن 5 دقیقه بعد از زمان شبانه شروع به دانلود کنی( دربعضی از شرکت ها وقتی چند دقیقه زودتر از زمان شبانه شروع به دانلود کنی سرعت شبانه و روزانه یکی میشه ولی ممکنه مشابه مشکل شما پیش بیاد)نقل قول:
راستی طرح کمپین شما چه سرعتی هست و سرعت دانلود شبانه تون چنده؟؟
سلام
یه سوالی داشتم((سوالات))
کسی که طرح زرین فعال داره میتونه کمپین را فعال کنه و زرین را غیرفعال((شارژ خودکار هر ماه قطع بشه))
خط من روی 2 مگ بسته شده ولی معمولا سرعت میانگین دانلودم زیر150 هستش((با اینکه خط نویز خیلی کمی داره)) حالا اگه 1 مگ کمپین بگیرم ممکنه بیاد زیر100:n30:
شبانه سرعت تا چند میشه(((و از همه مهمتر شبانه 2 مگ و 1 مگ تفاوت محسوسی داره)))
و در اخر ثبت نام کنم مودم هم به ما تعلق میگیره:n09:
((البته میدونم الان میگید برو از خود مخابرات بپرس ولی گفتم تجربه دوستان ارجح تر هستش:n02:))
دوست من در مورد سرعت چه شبانه و چه روزانه هیچ تضمینی وجود نداره و اینا هر جوری دلشون بخواد رفتار می کنن ، وقت هایی که سرعت خوبه که هیچ ولی وقت هایی که پایینه می گن مشکلی نیست و اصلا سرعت باید اینطوری باشه.!
خلاصه هیچ تضمینی وجود نداره که اگه دوستان گفتن سرعتش انقدره برای شما هم همینقدر باشه.
سلام دوستان
وقتتون به خیر
من یه سوال داشتم در مورد سرویس های نا محدود
سرویس نا محدود سرعتش دانلودش چقدر هستش/
مثلا 512 : 64 تا رو ثابت میده ؟؟ بعد از یه مدت دانلود سرعت رو محدود نمیکنه؟؟
نامحدود های مخابرات توی نوروز به درد نمیخورد و سرعتش تقسیم بر 8 میشد یعنی سرعت 512 میشد 64 و سرعت دانلودش میشد 8 !!!
اگه الان درست شده نمیدونم
ضمنا اینچیزا قطعی و سراسری نیست ممکنه یه نفر یه جا اینجوری باشه و کسی دیگه جای دیگه اینجور نباشه اونی که نیست که خوب خوش به حالش ولی اونی که هست هم اگه زنگ بزنه به 2020 جوابیکه بهش میگن این هسن که باید همنطور باشه چیزی که بارها خودم دیدم کلا ساپورت مخابرات رو بیخیال بشید
نقل قول:
من سرویس 256 خریدم ...3گیگ یک ماهه 15 تومن... سرعت شبانه هم افتضاح!!یارو پشتیبانیش میگفت سرعت روزانت هر چقدر هست شبانت تقسیم به 4 میشه!!! سرعت دانلود شبانم 24 کیلو هستش!!!!
دادا منم این هچلا خوردم!!! دقیقا همینه... باید مودما خاموش روشن کرد... من قبلا از مخابرات سرویس داشتم ولی حالا شبکیه دارم... خونه را عوض کردیم ..مخابرات گفت که خطط dlc هستش و پورت خالی نداریم!!!! و باید رزرو کنی... همه میگفتند 6ماه تا 1 سال طول میکشه تا بهت بدند!!! زنده بااااااااااااااااااااااد تکنولوژِی!!!نقل قول: