منم ماهی 30 گیگ دانلود دارم
حالا این سقف دانلود چقدره؟
Printable View
منم ماهی 30 گیگ دانلود دارم
حالا این سقف دانلود چقدره؟
بچه ها ، برای شارژ جدید همون مبلغ تعرفه رو شارژ کنیم و اعتبار داشته باشیم برای سر ماه کافیه دیگه؟
بابا بیخیال مگه 1 مگ نداری ؟ بعد ماهی 30 گیگ ؟ من 256 نا محدود دارم ماهی 30 گیگ می گیرمنقل قول:
فکر این سقف نباش خیالت راحت باشه از اینترنتت استفاده کن ، شما ماهی 100 گیگ حداقل باید بگیری :دی
----------------
من ساعت 3 صبح یهو اینترنتم قطع شد هر چی هم صبر کردم وصل نشد ، مشکل سراسری بوده ؟
مرسی از جوابتون،ایرانسل از هر فرصتی برای نیم بها کردن مودماش استفاده میکن[/QUOTE]نقل قول:
دوست عزیز بهترین راه همونه که دوستان گفتند . زیاد در بند نقشه و این صحبتها نباش. یه مودم از دوستی کسی گیر بیار و ببر توی محل چک کن . من توی کیانپارس و مرکز شهر دارم استفاده می کنم و هیچ مشکلی ندارم . اما برادرم دو خیابون پایینتر از من هزارتا مشکل داره و اعصابش خرابه ! هر دومون هم توی منطقه سبز هستیم . به نظر می یاد ساختمونهای با ساختار بتنی نسبت به ساختمونهای فولادی خیلی مشکلات بیشتری دارند. ضمن اینکه هر چقدر طبقه بالاتری باشی مشکلاتت کمتره .
خوش باشی.
دوستان مودم جیبی ایرانسل کی قراره عرضه شه؟
330 گیگ:31:نقل قول:
دوستان این مودمهای وای فای ایرانسل قابلیت pppoe هم داره ؟ می خوام به ----- وصلش کنم .
عزیز همه دنبال دانلود نیستن این طوری نیست که هر کی سرعت بالا تر داشته باشه بشینه کل اینترنت رو دانلود کنه این بیجنبه بازی ها فقط ماله ایرانی ها هستنقل قول:
قربون تو که با جنبه اینقل قول:
دوستمون سقف دانلود رو پرسیده بود گفتم نگران نباشه برای دانلود
بعد مریض نیستم که بشینم دانلود کنم بعد با فایل های دانلودی کار نداشته باشم حتما از چیزایی که دانلود می کنم استفاده می کنم وگرنه نیاز به دانلود نداشتم نا محدود نمی گرفتم
اتفاقا عادت ایرانیا به بی جنبه نیست فکر کنم بعضی از ایرانیا به جای اینکه اول فکر کنن حرف بزنن اول حرف می زنن بعد فکر می کنن
هر کسی هم به خودش ربط داره با اینترنتش چه کار کنه ربطی به با جنبه و بی جنبه نداره تو 2 مگ نا محدود بگیر بیا همین تاپیک روزی یه بار نگاه کن و برو به کسی چه
بله کافیه؛ ولی شارژ رو به روز آخر موکول نکنید بهتره. البته من ماه پیش صبح روز 30 ام شارژ کردم ، یک ساعت بعد ثبت شد ولی خودشون میگن ممکنه تا 24 ساعت طول بکشه.نقل قول:
من توی نمایشگاه پرسیدم جواب درست و حسابی نشنیدم. فکر می کنم بیشتر تبلیغاتی بوده این قضیه مودم جیبی و برای اینکه از مبین نت عقب نیفتن! البته خود مبین نت هم فقط ثبت نام می کرد توی نمایشگاه. من هنوز ندیدم کسی مودم جیبی رو تحویل بگیره.نقل قول: