اینفو نداشته باشی نمیشه منم ای دی ام دی اکتیو شده اینفو ندارم ری اکتیو نمی کنه یاهو!:n28:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نتیجه گرفتی به من هم بگو:n27:
لینک بالانقل قول:
Printable View
اینفو نداشته باشی نمیشه منم ای دی ام دی اکتیو شده اینفو ندارم ری اکتیو نمی کنه یاهو!:n28:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نتیجه گرفتی به من هم بگو:n27:
لینک بالانقل قول:
یعنی این ای دیمو از دست دادمنقل قول:
من با این ای دی کار میکردم
کلا مشخصات چی میخواد
سوال امنیتی هم میخواد؟
چرا این یاه انقدر مزخفه که وقتی دی اکتیو میکنی کلا نمیشه با رمز خودت وارد شی که دوباره اکتویش کنی
ای بمیرن همشون
یعنی این ای دیمو از دست دادمنقل قول:
من با این ای دی کار میکردم
کلا مشخصات چی میخواد
سوال امنیتی هم میخواد؟
چرا این یاه انقدر مزخفه که وقتی دی اکتیو میکنی کلا نمیشه با رمز خودت وارد شی که دوباره اکتویش کنی
ای بمیرن همشون
این روش ها رو قبلی طی کردم و بارها و بارها ... !نقل قول:
ولی همیشه جواب سر بالا بهم داده یاهو
عده ای میگن به صورت تلفنی باید باهاشون حرف بزنی
کسی میتونه همچین کاری کنه ؟
منم ای دی چند روزه دی اکتیو شده بیش از 1000 تا اد لیست داشتم/اینفو هم ندارم
تلفنی هم زنگ بزنی سوال امنیتی میپرسه و مشخصات
فقط تنها کاری که میتونه بکنه اینه که ای دیت را یک ما زودتر از وقت قانونیش حذف کنه قانونیش 3ماهه فکر کنم دو ماهه حذفش میکنه بعدش میتونی بری ایمیلت را دوباره بسازی
خودم زنگ نزدم هنوز اینها را دوستم قبلا زنگ زده بوده برای ایدیش اینکارا کرده بود
ببخشید این دوستتون نمیتونه واسه منم یه تماسی بگیره ؟نقل قول:
من اینفو کامل دارم
لطفا :n03:
سلام
دومین پیامی که یاهو واسم فرستاده رو اینجا میزارم چون خودم هیچی ازش نمیفهمم
چی میخواد از من؟؟؟!!!:n13:
Recently you requested personal assistance from our on-line support center. Below is a summary of your request and our response.
Subject Account Assistance Discussion Thread Response Via Email (Ethan Reid) 08/23/2013 10:09 AM Hi Majid,
Thanks for contacting Yahoo!.
Thanks for getting in touch with us.
After reading your message, I've determined that your concerns can be best addressed by our Yahoo! Accounts Customer Care team.
To protect account security, this team requires specific information about your Yahoo! account that you provided during sign-up, or when you last updated your account.
You can reach our Yahoo! Accounts Customer Care team by using the contact information on [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
We look forward to helping you through our Yahoo! Accounts Customer Care team!
You can find some extra information about this (and other Yahoo! products) through [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Thanks again,
Ethan Reid
Yahoo! Customer Care
Auto-Response 08/23/2013 09:54 AM This is an automated message acknowledging your recent submission for help to Yahoo! Customer Care.
Please do not reply to this automated message as replies will not been seen or answered by a Yahoo! Customer Care representative.
• If you reported abuse, we will investigate and take action where appropriate, and may be contacted if additional information is required to complete our investigation. We appreciate your efforts to make our community better.
• If you are submitting a request for assistance, or asking a question, a representative will respond as soon as possible.
Your Incident ID is: 130823-013968
Sincerely,
The Yahoo! Customer Care Team
We will assume your issue has been resolved if we do not hear from you within 72 hours.
Thank you for allowing us to be of service to you.
من موندم حیروننقل قول:
الان اینا ه اطلاعاتی از من میخوان؟
مثلا اد لیستهامو گم و اسم نام خوانوادگی بسه؟
عجب کاری کردیم
این چیزایی تو تو اینترنت هست و میگن 100 درصد جواب میده همین طوریه؟
سوال های امنیتی و تاریخ تولد و کد پستی و ... در درجه اول اولویت دارننقل قول:
من اطلاعات را نداشتم 80 تا از اد لیست هام را براشون فرستادم اکتیو نکردن!