آقا ورژن 10 رو دانلور میکنم وسطش خطا میده یه جا دیگه میشه آپلود کنید؟؟؟نقل قول:
Printable View
آقا ورژن 10 رو دانلور میکنم وسطش خطا میده یه جا دیگه میشه آپلود کنید؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
http://fs13.filehippo.com/8471/6ab2334d95064f14a4a548b7c217f19c/ymsgr1000_1102_us.exe
سلام .من از وقتی سرویس adsl رو عوض کردم با یاهو مشکل دارم هم تو لب تاپ هم کامپیوتر رومیزی!!!
زودتر کمک کنید اعصابم به هم ریخته.ورژن 10 رو هم دانلود کردم فرقی نکرد.
چه اروري ميده؟
یا وصل نمی شه.یا وصل میشه منم دوستام رو در میبینم که آن لاینن ولی pm هامو ندارن.وب کم هم که کلا کار نمی کنه..باهو رو پاک کردم دوباره وصل کردم درست نشد.با proxy هم همین مشکلات رو داره.خفه شدم...........
مال منم همينطور فرقش اينكه من پي ام هام درست ردوبدل ميشه تازه اينكه هي دي سي هم ميشه
وب کم در حالت عادی که کار نمیکنه چون بعضی از ISP ها که هنوز نه سرویس ویس یاهو رو فعال دارند و نه سرویس وب بخاطر همین قضایا اخیر فعلا با روش های گریز از موانع میشه این امکانات رو استفاده کرد ازشون
سلام
دوستان من مسنجر 10 رو نصب کردم ولی با قسمت display image مشکل دارم هر عکسی رو انتخاب می کنم سیاه نشون می ده؟
ممنون
سلام دوستان
من اخرين نسخه ياهو مسنجر رو كه نسخه 10 هست نصب كردم
چند تا مشكل دارم كه مهم ترينشون لاگين نشدن به ياهو مسنجره وقتي كه تيك Connect Directly to The Internet زدم
خب اين حالت عادي ياهو مسنجر براي لاگين شدنه
وقتي اينو ميزنم بهم ميگه پسورد و نام كاربري اشتباهه در حاليكه اينطور نيست
اما وقتي ميرم به قسمت Connection Preferences و گزينه Connect via a P,ro,xy Server و گزينه Http P,ro,xy رو انتخاب مي كنم خيلي راحت لاگين ميشه
لطفا بگيد مشكل كجاست چون دوست دارم بصورت مشتقيم به ياهو لاگين بشم چون مشكلات متعددي داره