نقل قول:
پلاک هر خودرو رو آدرس مالک خودرو میاد.
اگر میخواین پلاک تهران باشه باید ساکن باشید یا کسی رو داشته باشید که آدرس اونو بدید
و بگید ساکن هستین.
نقل قول:
پلاک هر خودرو رو آدرس مالک خودرو میاد.
اگر میخواین پلاک تهران باشه باید ساکن باشید یا کسی رو داشته باشید که آدرس اونو بدید
و بگید ساکن هستین.
اگر شناسنامت صادره از شهرستان باشه ،کارت خیـــلی سخت میشه! باید یه سند خونه (به نام خودت) یا یه اجاره نامه (به نام خودت) داشته باشی و بیای تهران! خونه هم حتما باید تهران باشه!نقل قول:
ولی اگر شناسنامت از تهرانه ، میتونی آدرس فک و فامیل که تهرانن رو بدی :)
ماه پیش برای یکی از دوستان یه اجاره نامه تنظیم کردی ( با کلی رشوه دادن به بنگاهی) تا بتونیم پلاک مزدا3 اش رو تهران کنیم!
این مورد مهمترین تاثیر رو داره و کارسازترم هست.نقل قول:
نقل قول:
خب اینی که شما دارید میگید مال این هست که یه ماشین صفر بخرم ادرس تهران بدم.
من الان میخوام پلاک ماشینم رو عوض کنم یعنی باید برم ادرس مالک ماشین رو تغیر بدم؟ درسته؟
اگر میخواین پلاک ماشین رو عوض کنید و به نام خودتون کنید پلاک به آدرس شما میادنقل قول:
و شما باید یه جور وانمود کنی که از تهران هستی.
یا با آدرس یا با اجاره نامه و خلاصه.....
ببین میتونی یه سوالی از دفاتر اسناد رسمی بکنبد
خرجش بین 100 تا 500 تومنه ، من میخواستم نمره تهران بگیرم از خیرش گذشتم ! زنگ زدم گفتم همین نمره شهرستانو بندازه رو ماشین ، دیروزم رفتم ماشینو تحویل گرفتم ! گفتم یه تشکری از آقا محمد و همه ی دوستانی که راهنماییم کردن تو خرید خودرو تشکر کنم ! خیلی گلین ! ایشاللا خیر ببینین .....
سلام اساتيد محترم يه bmw 518 بد جوري چشمو گرفته تميز هم هست داراي كارت كلاسيك هست رنگ سفيد روغني 78 به نظرتون چند ارزش خريد داره؟
و اينكه آيا بعدا مشكلي نداشته باشه خودش قيمت 3800 گفته به نظرتون ارزش داره ؟
لطفا سريع پاسخ بدين
سلام .
با قيمت 10 تا 15 هزار دلار ، توي تركيه چه نوع مدل هايي از مارك هاي BMW و مرسدس ميشه گرفت ..
نياز ها :
سواري لازم هست تا اينكه كارهام و بعضي وقت ها سفر هايي هم برم .
اكثرا تك هستم ... ( كوپه نميخوام )
مصرف سوخت هم مهم هست .
نرمي ماشين و راحتي و اينكه صداي موتور اذيتم نكنه هم برام مهمه .
زياد رو دستم خرج نزاره ..
خلاصه يه ماشيني باشه كه باهام بسازه و زياد اذيتم نكنه .
ممنون :40:
نقل قول:
فکر نمیکنم با 10 تا 15 هزار دلار مرسدس یا BMW مدل بالا و مناسب سمت ترکیه گیر بیاد.
سلام دوست من .نقل قول:
براي بنده ماشين هاي ساخت قديمش هم به صرفه هست! مدل بالا نمي خوام ....
راستي مگان 2000 صفرش 13 هزار تا بود آره؟ يعني مدل هاي 2005 يا 2002 دوتا مارك بالا ( مرسدس و بي ام وه ) رو نميشه خريد؟