سلامنقل قول:
کدوم شرکتی ارسال رو کم نمیکنه ؟!!! تا جایی که من میدونم همه کم میکننا
25 درصد اضافه هم اینجا حداقل رعایت میشه . یک چهارم به مشترکهامون چه ارسال چه دریافت اضافه میدیم . بقیه شهرهارو نمیدونم بخدا
Printable View
سلامنقل قول:
کدوم شرکتی ارسال رو کم نمیکنه ؟!!! تا جایی که من میدونم همه کم میکننا
25 درصد اضافه هم اینجا حداقل رعایت میشه . یک چهارم به مشترکهامون چه ارسال چه دریافت اضافه میدیم . بقیه شهرهارو نمیدونم بخدا
ما که هر شرکتی بودیم کم نمیکرد فقط اینجا کم میکنه :n15:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی عکس اول واضحه که کلا ترافیک ارسالی برداشته شده ( پنل جدید)
توی عکس دوم هم می بینی که 1772.96 منهای فقط 116.05 شده نه مجموع ارسال و دریافت
ضمنا 25 درصد وقتی اعمال میشه که وقتی طرح 5 گیگ خریدی برات 6.25 گیگ ببندن یا ترافیک ارسالی را 1250 مگ کم نکنن و بعدش کم کنن
دوستان نت 1 مگ نامحدود دارم تو مودم وضعیت dsl رو میزارم رو adsl 2+ اما عکس رو نگاه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو G992 میمونه و عجیب تر سرعت UP و DOWN هست که حتی ریست فکتوری هم کردم درست نشد.سرعت دانلودم هم 140 ایناس اما مودم چیز دیگه ای میگه.
مشکل از کحاس؟
مدولاسیون رو باید زنگ بزنی پشتیبانی تغییر بدن اکثرا از سمت isp دستکاری میکنن این قسمت رو یعنی حتی اگه مودم شما روی adsl 2+ باشه چیزی که از سمت isp ثبت شده ملاک خواهد بودنقل قول:
اون مورد هم فکر میکنم از اکانتینگ محدود میشه یعنی خط شما رو باز می ذارن مثلا تا 10 مگ اما از اکانتینگ محدود میکنن رو 4 مگ زنگ بزن پشتیبانی بگو خط من رو روی چه سرعتی بستین
دوست عزیز زنگ بزن پشتیبانی بگو خطت رو از حالت interleave بزارن روی fast چون پینگت بهتر میشه و میزان تاخیرت میاد پایین و سرعت صفحه باز کردنت میره بالا و سرعت آپلودت هم بزارن روی 1 مگ پهنای باند دانلودت هم خوبه روی 4 بسته شده هرچند که از طریق اکانتینگ محدود شدی و تقریبا همون سرعت 1 مگ رو میگیری تازه سرعت دانلود و آپلود از طریق اکانتینگ تعریف شده و با فاکتوری ریست هم درست نمیشه و هرچی که بستن روی خطتتون همونه در ضمن فکر کنم خطت روی مدولاسیون +ADSL 2 باشه چون مال من هم G992.5 هستش و روی +ADSL 2 هستش مودم های تی پی لینک نوع مدولاسیون رو مینویسن ولی دی لینک فکر کنم فقط عددی مینویسه در ضمن پشتیبانی هم میگفت که تمام مراکز تجهیزات +ADSL 2 رو ندارن کیفیت خطتت هم خوبه من هم مشخصات خطم تقریبا مثل شماست و موقعی که صبانت بودم خطم را روی 14 مگ بسته بودن بدون قطع و وصل شدن.:n39:نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
حذف شود...
طرح های نامحدود فن آوا , مثلا نوشته 1 مگ نامحدود ماهی 65 تومن با حداقل ترافیک 43 گیگ , یعنی بعد از مصرف 43 گیگ قطع میشه یا سرعت واقعیش میشه ؟
همین طرح رو دارم نامحدوده و طبق گفته خودشون الکیه(نقل قول: