آره اجرا ميشه---فقط اگه فيلم تماشا كني حتما بايد ريجنش با دستگاهت يكي باشه---اگه ايران زندگي ميكني پال بگير---نقل قول:
نه ورژن قديمي رو ديگه نميشه رو كنسول ريخت---
Printable View
آره اجرا ميشه---فقط اگه فيلم تماشا كني حتما بايد ريجنش با دستگاهت يكي باشه---اگه ايران زندگي ميكني پال بگير---نقل قول:
نه ورژن قديمي رو ديگه نميشه رو كنسول ريخت---
دوستان HELP ME! من فردا میخوام ps3 بخرم اما به اندازه ی کافی برای اینکه سرم کلاه نره اطلاعات ندارم اگه میشه منو راهنمایی کنید!ممنون میشم:40::11:
آره عزیز کار میکنه فقط یک Compiler مخصوص میخواد که به زودی تاپیک اش رو میزنمنقل قول:
میلاد مطمئنی دسته 360 BT یه !؟ آخه تو مشخصات دسته نوشته بود مدل Radio با بسامد اگه اشتباه نکنم 2.43 کار میکنه.نقل قول:
حرفی از BT توش نزده بود.
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
شما از ایشون بخری دیگه نیازی به دونستن چیزی نخواهی داشت .نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=411575
نقل قول:
سلام
ولی من با تلویزیون خودم که 3بعدی هم نیست آواتار رو بازی کردم که اتفاقا گزینه 3D هم میشد فعال کرد و وقتی اینکار رو میکردی دقیقا انگار داشتی یه تصویر 3D رو بدون عینک تماشا میکردی .
سلام
ببخشین اگه سوالام تکراری آخه من یه مدت نبودم اطلاعات کافی ندارم.....
میخوام کنسولم رو ه ک کنم کدوم روش رو پیشنهاد میکنین با دانگل یا بدون دانگل.....؟؟؟
و اگه میشه تفاوتهاشون رو هم ذکر کنید...
باتشکر...:20:
محمد جان اگه اشتباه نکنم , کنسولت باید FAT باشه.به نظره من برای FAT ها همون Dongle بهتره به 2 دلیل :نقل قول:
یکی اینکه CFW هایی که اومده امکان Break کردن دستگاه رو دارن مخصوصا برای سریه FAT و دیگه اینکه هنوز این CFW ها BUG دارن و
حتی در PSN باعث BAN شدن و ... میشن.
البته منم خودم یه 3 ماهی هست PS3 رو ول کردم ولی خب دست و پا شکسته یه چیزایی میخونم.
ممنون
بله کنسولم فت 80 گیگه پس دانگل بهتره....؟؟؟
من آنلاین هم بازی نمیکنم....:13:
هارد چی خوبه...؟؟؟بوفالو چطوره...؟؟؟
منتظر جوابم....نقل قول:
سلام دوستان
من از ps3 هیچی نمیدونم :31:
کپی خور کردنش چجوریه؟
چقدر هزینه میبره؟
خودم میتونم انجام بدم یا حتما باید بدم بیرون؟
در ضمن
دانگل چیست؟ :31:
مرسی
محمد بوفالو رو من تا حالا ندیدم کسی استفاده کنه , چون یه برندی هست که حداقل تو ایران جا نیوفتاده.نقل قول:
همون Seagate و WD از همه بهترن.