سلام
من دیروز عصر میخواستم با برنامه ایرانسل من بسته 1 گیگ ساعتی بگیرم ولی هرکار کردم نگرفت و تایید نکرد
اما صب که از خواب بیدار شدم دیدم یه پیام اومده که بسته برای شما فعال شده ساعت 1:20 امشب و 2000 شارژ منم به باد رفته
Printable View
سلام
من دیروز عصر میخواستم با برنامه ایرانسل من بسته 1 گیگ ساعتی بگیرم ولی هرکار کردم نگرفت و تایید نکرد
اما صب که از خواب بیدار شدم دیدم یه پیام اومده که بسته برای شما فعال شده ساعت 1:20 امشب و 2000 شارژ منم به باد رفته
ممکنه اس ام اس دیر بیاد به نظر من شما برنامه ایرانسل من رو نصب کنید از اونجا چک کنید که چه زمانی بسته فعال شده . ممکنه بسته فعال شده باشه چند دقیقه بعدش اس ام اس بیاد .نقل قول:
برنامه ایرانسل من مطمئن تره
::::::::::
یه سوال داشتم از شما دوستان
من اگه بسته سه ماهه بگیرم و زودتر از سه ماه مثلا یک ماهه تموم بشه تکلیف چیه؟ میتونم دوباره بعد از یک ماه بسته سه ماهه بگیرم؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
بلهنقل قول:
Sent from my iPhone 6s+
تست 4G+ / زنجان
در تایید اون دوستمون که گفتن 4g+ از تجمیع دو باند فرکانسی درست میشه از عکس زیر میشه فهمید و کاملا درست هست.
چون طبق تصویر زیر از دو دکل که یکی باند ۱۸۰۰ هست و نزدیک تره و دیگری باند ۲۶۰۰ که کمی دورتر هست سرویس میگیره.
و دلیل راه اندازی lte ایرانسل روی دو باند و اضافه کردن باند ۲۶۰۰ احتمالا واسه همین بوده.
-----
البته من مطمئن نیستم که داره از دوتا دکل متفاوت سرویس میگیره یا روی همون دکل دوتا فرکانس ارائه میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان گوشی من Cat3 رو پشتیبانی می کنه
از 4G+ پشتیبانی میشه؟
دوستان من فکر کنم تست های Speed Test واقعی نیست چون برای من هم اعداد بالایی میزنه اما در عمل و موقع آپلود سرعت روی 1.5 مگابیت در ثانیه هست!
من یه گجت توی ویندوز هم دارم که سرعت دانلود و آپلود رو دقیق مینویسه و موقع تست سایت Speed Test سرعت آپلود در گجت حدود 500 کیلوبایت در ثانیه بود اما در سایت Speed Test مینوشت 20 مگابیت!
نه.نقل قول:
کت ۶ میشه پلاس، توی توضیحات مودم یا موبایل هم می نویسه سرعت 300 مگ
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام. البته درست تر ش اینه که +4G بودن یا نبودن یک گوشی رو با پردازندهی اون بررسی کنیم. گوشی های Cat 6 در دسته ی +4G قرار میگیرند، اما از طرف دیگه نمیشه گفت همهی گوشی های Cat 5نقل قول:
، +4G نیستند. اگه از حالت تجمیع حامل پشتیبانی کنند، +4G هستند.
چطور میشه تشخیص داد کدوم پردازنده ها این امکان رو دارن؟نقل قول:
ProcessorIntel® Atom™ x 5-Z8500 Processor (2M Cache, Quad Core™, Up to 2.24 GHz)
این تبلت پشتیبانی میکنه؟
سلام. در مورد چیپ ست های qualcomm این اطلاعات در دسترس هست. به طور مثال سری Snapdragon 615 که چیپ ست گوشی بنده هست. در واقع مودم LTE در این چیپ ست ها به صورت integrated یا مجتمع وجود داره و بعضی مواقع البته از هم جدا هست. در مورد چیپ ست های دیگه مثل پردازنده ای که شما نام بردید این اطلاعات شاید در دسترس نباشه یا یک چیپ مخصوص و جدا از پردازندهی اصلی کار اتصال LTE رو انجام بده.نقل قول:
سلام عزیز یه همچین نرم افزاری که بشه تو اندروید ازش استفاده کرد سراغ نداری اگه باشه که واقعا کارم رامیافته
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
سلام عزیز چه جوری می تونم یه دونه تهیه کنم تو تمام سایتایی که می شناختم رفتم همه زدن ناموجود در ضمن اگه کابل شبکه ای که فاصله اش تا داخل منزل حدود ۲۲متر باشه تو کاراییش چقدر تفاوت ایجاد میکنه اصلا حداکثر متراژش چقدره؟
عزیز این نرم افزار اندرویدش رو هم میشه پیدا کرد اگه بشه که خیلی عالیهنقل قول:
سلام عزیز چه جوری می تونم یه دونه تهیه کنم تو تمام سایتایی که می شناختم رفتم همه زدن ناموجود در ضمن اگه کابل شبکه ای که فاصله اش تا داخل منزل حدود ۲۲متر باشه تو کاراییش چقدر تفاوت ایجاد میکنه اصلا حداکثر متراژش چقدره؟نقل قول:
سلام. لطفاً یک مقدار مرتب تر پُست ارسال کنید تا امکان پاسخ دهی بهتر وجود داشته باشه. آنتن SXT LTE اگر در فروشگاههای آنلاین موجود نیست، با شماره تلفن اونها تماس بگیرید و زمان موجودی بعدی را بپرسید. این آنتن به دلیل خاص بودن کمیاب هست. کابل شبکه هم با متراژ ۳۰ متر توسط بنده در مورد این آنتن تست شد و کارایی بدون مشکل هست.نقل قول:
به روی چشم بسیار بسیار ممنون از راهنماییتوننقل قول:
کسی دیگه غیر از ایشون آنتن SXT LTE رو گرفته؟ با یه تست نمیشه در مورد نتایج این آنتن نظر کلی داد
تقریبا دو ماهی میشه که از این آنتن (sxt lte) استفاده میکنم تو منطقه ای که هستم با موبایل اصلا یکدونه خط هم ندارم ولی با مودم یک خط let دارمنقل قول:
با این آنتن سیگنال فول وسرعت بین 30 تا 40 روی باند 1800
فرکانس 2600 چه مقدار سرعت میده؟نقل قول:
من نتونستم 2600 رو بگیرمنقل قول:
فرکانس ۲۶۰۰ ، سرور داخلی:نقل قول:
شرکت اینتل در پردازنده های رده Atom خود از سری x3 به این سو مودم 3G و LTE را به صورت درون تراشه ای یا SoC جاگذاری کرد و پردازنده های سری x5 که شامل مدل های Z8300 و Z8500 می شوند و نیز سری x7 با بهره گیری از سومین نسل مودم های درون تراشه ای اینتل از «carrier aggregation» و در نتیجه LTE-A یا +4G پشتیبانی می کنند و با هم افزایی یا ترکیب 3 پهنای باند 20 مگاهرتزی، بیشینه سرعت دانلود 450 مگابیت در ثانیه و آپلود 100 مگابیت را(cat 10) برای دستگاه های مجهز به این تراشه ها به ارمغان می آورد. بنابراین تبلت مورد نظر شما از این فناوری پشتیبانی می کند.نقل قول:
ممنوننقل قول:
اپلود چرا سرعتش پایینه؟سیگنال خوب باشه 2600 باید سرعت اپلود خوبی بده.
+
با sxt lte میشه تعیین کرد به کدوم سایت وصل بشه؟
من بهارستان اصفهان هستم شما اطلاع دارید که میشه اینجا 2600 رو گرفت یا نهنقل قول:
نقل قول:
سلام. سرعت آپلود سرورهای داخلی بعضاً پایین اومده. این تست با سرور تهران IPM هست که سرعت آپلودش پایینه، اما سرعت دانلود بهتری داره. با سرور تهران های وب اما سرعت آپلود خیلی خوبه. این نمونه تست با سرور های وب:
با آنتن SXT LTE میشه باند فرکانسی ۳ یا ۷ را تعیین کرد و بعد با چرخش آنتن به BTS مورد نظر متصل شد. این کار نیاز به زمان گداشتن ، صبر و دقت داره البته. یعنی شما باید از بین چندین فرکانس باند ۳ و ۷ اون یکی که سرعت بهتری داره انتخاب کنی. هم باید با گوشی تست انجام بدید هم با آنتن.
خیر اطلاع ندارم در حال حاضر، اگه از طریق برخی از دوستان اطلاع پیدا کردم به شما اطلاع میدم.نقل قول:
سلام.آنتن sxt lte با آنتن های رایج lte تو بازار چه فرقی داره؟لینک پایین گذاشتمش
سلام اونی که شما لینک دادی فقط آنته اما sxt lte هم مودمه هم آنتن که سیم کارت میخوره و با کابل لن به سیستم وصل میشهنقل قول:
بازم خوبه که ایرانسل هر از گاهی فناوریهای بروز ارائه میکنه و چیزی برای بحث کردن اینجا پیدا میشه . اما حالاکه همه ظاهرا داغ این 4G+ و ( گوشی منم با چیپست 615 اسنپدراگون از این موهبت بی بهره است و یک شبه از چشمم افتاده ! ) تهیه مودمهای 500 تا 700 تومنی شدن برای زدن رکورد اسپید تست و سرعت دانلود , یخورده بنظرتون اصراف نیست اینهمه پول دادن برای برگینگ رایتس ؟
منظورم اینه که کسی ریاضیاتش خوب هست حساب کنه بعد چه مدت و چند ترابایت دانلود بیشتر این دیوایس ها پول خودشونو درمیارن ؟
من الان گه گداری که دانلود دارم با همین 3372 110 تومنی و یه سه ساعته شبانه حدود 20 و خورده ای گیگ میگیرم و کافیه برام.
ولی بعد اینهمه صحبتش اینجا دیشب دیدم منم دارم دنبال این مودما و لیست گوشی هایی که کت 9 به بالا ساپورت کنن میگردم!
خوب این 500 تومن اضافه تر چندتا بسته سه ساعته میشه و چفدر ترافیک ؟ کسی حساب کرده ؟
..
البته دارندگی و برازندگی , یکی داره دلش میخواد گرونترین مودمو بخره و بکنه در و پیکر اینترنت و این bts های زبون بسته رو .
خوب نوش جونش . ولی سوالم اینه که آیا این کارها توجیه اقتصادی هم داره ؟ با رسم شکل توضیح بدید 2 نمره داره.
یه موضوعی هست به نام علاقه.قرار نیست چیزی رو که پیگیر هستیم و بهش علاقه داریم حتما بخریم.تکنولوژی جدیده و علاقه هم به دونستن در مورد اون باعث پرسش و پاسخ میشه.واسه خود من یه نت 1 مگابیت با کیفیت کافیه کافیه.من بیشتر پینگی که دوستان میگیرن رو دنبال میکنم که تا الان تقریبا تو همه تستهای دوستان چه با adsl و چه با lte dlt pdt همشون تقریبا رضایت بخش نیستنقل قول:
سلام. من ساکن مشهد هستم بلوار دانش آموز. مودم td-lte گرفتم. سرعت از 8 مگابایت بالاتر نمیره
دوست عزیز توقع بالاتر نداشته باش فعلا سیاست ایرانسل برای اینترنت ثابت همین 8 استنقل قول:
سلامنقل قول:
بدون آنتن و با مودم e3372
تست گرفته شده با گوشی lenovo k3 note در مشهد منطقه حد فاصل میدان بسیج اول خیابون بهار
Sent from my Lenovo K50a40
سلام
دوستانی که از مودم td-lte استفاده میکنن لطفا بگید کیفیت و سرعتش به چه صورتی هستش . آیا از 4g بهتره یا خیر ؟ پینگش پایینتره یا خیر ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
دوستان اطلاع از پهنای باندی که میشه با 4G گرفت دارید؟
من قزوینم میخوام بدونم بالاترین پهنای باندی که میتونم بگیرم چقدره؟
الان تقریبا 17 مگ میگیرم که برای کارم باید بالاتر باشه گفتم آنتن sxt lte بگیرم شاید سرعت بالاتر برهممنون میشم دوستان راهنمایی کنن :n12::n12::n12: