اقا من چند روزه سرعت سرور خارجیم رو شصت کیلوبایته در صورتی که سرور داخل هیچ مشکلی نداره،کسی همچین مشکلی نداره؟
Printable View
اقا من چند روزه سرعت سرور خارجیم رو شصت کیلوبایته در صورتی که سرور داخل هیچ مشکلی نداره،کسی همچین مشکلی نداره؟
من هم قبلا 4 مگابیت بود الان شده 2 مگابیت اما داخلی زیادتر شده معلوم نیست چکار میکنند مثل اینکه کم کم فلکه اینترنت بین المللی می بندندنقل قول:
من مودم ایسوس دارم.میخوام اینترنت مخابرات رو بگیرم مجبوری.مشکلی با مودم نداره؟
کسی اینترنت adsl از مرکز مخابراتی تهران شهید بهشتی گرفته سرعتش خوبه؟
دوستان برای شما هم سرعت سرورهای خارجی افتضاح شده ؟
الان همین سایت p30world رو با بدختی باز کردم فقط ورزش 3 رو راحت باز میکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان برای شما هم سرعت سرورهای خارجی افتضاح شده ؟
الان همین سایت p30world رو با بدختی باز کردم فقط ورزش 3 رو راحت باز میکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
نه مشکلی ندارهنقل قول:
مشکل اینترنت سراسری هست و خود وزیر هم توی لایو اینستا اعلام کرد که مشکل سراسری هستنقل قول:
سلام
سرویس سرویس 2M کمپین رنگین نت - سحرخیز- سه ماهه پس پرداخت - 20G ترافیک بین الملل ساعت عادی یا 80G ترافیک داخلی عادی و 30G ترافیک بین الملل ساعت خاص یا 120G ترافیک داخلی خاص-زمان خاص (5 تا 11 صبح) دارم
1-این حجم 20 گیگ برای مصرف هرماه هست؟
2-پس چرا توی پنل که وارد میشم همون صفحه اول،حجم مانده از دوره را برام از 84 گیگ محاسبه کرده و حجم زمان خاص مانده از 120 گیگ؟این حجم اینترنت داخلی هست؟فقط برای یک ماه حساب میکنه؟
3-سرویس را هم از وسط ماه قبل شروع کردم،قبض برای نصف ماه روی قبض تلفن میاد؟این از وسط ماه شروع کردن روی حجم مانده اثری نداره؟
4-اگه این حجم مختص هر ماه هست،اگه همه اش را مصرف نکنم،به ماه بعد قابل انتقال هست؟
۱- بله برای هر ماه هست.نقل قول:
۲- مخابرات کنترل پنلش بر اساس ترافیک داخلی بیان شده و البته شما ۲۰ گیگ ترافیک ماهانه دارید که با احتساب مصوبه رگولاتوری که دستور به افزایش ۵٪ حجم سرویسها کرد ۵ درصد از ۲۰ گیگ میشه ۱ گیگ و جمعا شما ماهی ۲۱ گیگ حجم دارید که در مخابرات هر گیگ بین الملل معادل ۴ گیگ داخلی هست که ۲۱ رو اگر در ۴ ضرب کنید میشه ۸۴ گیگ ماهانه و شما اگر ۱ گیگ داخلی استفاده کنید از ۸۴ گیگتون ۱ گیگ کم میشه اگر بین المللی استفاده کنید از ۸۴ گیگتون ۴ گیگ
۳- سرویس مخابرات به روز حساب میشه و در اخر ماه صورتحسابش بر اساس تعداد روز مصرفتون صادر میشه و تو پنل خودتون هم میتونید چک کنید
۴- خیر منتقل نمیشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون دوست عزیزنقل قول:
پس این 84 گیگ و 120 گیگ خاص را باید تا آخر هرماه مصرف کنم؟
سرویس جدیدی توسط مخابرات ارائه نشده؟
خواهش میکنم، بله عزیز ۱ ماه تمام فرصت مصرفش رو دارید، در خصوص سرویس جدید من اطلاعی ندارد جهت اطلاع یا منتظر بمونید سایر دوستانی که اطلاع دارند پاسخ بدند و یا با ۲۰۲۰ تماس بگیرید جواب بدن بهتوننقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان من اینترنت VDSL با سرعت 8 مگ دارم به طور مداوم قطع و وصل میشه باید چیکارش کنم ؟ می دونم کشش خط هم زیاده ولی در روز شاید 20 بار قطع وصل بشه حتی سیمهای داخلی هم سالمن اما قطعی ها رو داره باید چیکار کنم؟
اگه وضعیت خط تون مناسب هست ، و همچنان قطعی دارید . با 2020 تماس بگیرید ! اگر زیربار نرفتن به سامانه 195 شکایت بکنید... اونجا حتما پاسخگو هستننقل قول:
2020 که بعید کاری بکنه باید آخرش شکایت کنم واقعا بدترین خدمات اینترنت ایران برای مخابراتنقل قول:
طرح جدید (دریا شمال ) مخابرات اومد ولی جالب نیست..:wac:
سلامنقل قول:
با مودم دیگه هم چک کردین؟
مودم قطعی dsl داره یا pppoe ؟
کجا اومده ؟نقل قول:
کجا این طرح رو دیدی من تو سایت مخابرات چیزی ندیدمنقل قول:
من میخوام مشترک جدید مخابرات بشم .خود مخابرات میگه سرعت 4 مگ رو بگیر ولی نظر خودم 16 مگ هست.یه نظرتون به مشکل میخورم؟بابت قطع و وصلی؟!میگه از مخابرات دورین!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشترک جدید .پول 3 ماه رو اجباری پیش پرداخت میگیره. نمیشه با 1 ماه شروع کرد؟
سرعت16مگ 175 گیگ نوشته :یعنی هرماه 175 گیگ دارم؟
هزینه نصب رو کسی میدونه؟
هر ماه 183 گیگ داریننقل قول:
ولی من باشم مخابرات نمیگیرم اصلا ! اگه چاره ای ندارین که هیچ !
منطقه ما فقط مخابرات سرویس میده.متاسفانه اجباری هست و چاره ای نیستنقل قول:
ممنون
من میخوام مشترک جدید مخابرات بشم .خود مخابرات میگه سرعت 4 مگ رو بگیر ولی نظر خودم 16 مگ هست.یه نظرتون به مشکل میخورم؟بابت قطع و وصلی؟!میگه از مخابرات دورین!!
مخابرات هزینه رانژه نمیگیره.نقل قول:
اجباری هم برای خرید 3 ماهه نیست چون سرویس معمولی هست و نه جشنواره. بنابراین میتونید یک ماهه بگیرید.
اگه دنبال حجم بیشترید بجای خرید سرویس گرونتر که خظظون نکشه یک مودم با قابلیت ست شدن vpn pptp/l2tp خریداری کنید و با یه اکانت 10 تومنی در ماه ترافیک سرویس های مخابرات رو چهار برابر کنید.
سلام
طرح جدیدی فعلا نیومده مثل اینکه مخابرات هم بجای گرون کردن مثل بقیه ISP ها میخواد دیگه فعلا طرحی نذاره:worried:
:blink::weird:
wtf?!!
با این پنل حرفه ای مخابرات باید رتبه نخست شگفت انگیزان رو بهشون بدننقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه به مشکلی نمیخوری فقط خطتت ممکنه سرعت پایین تر بسته میشه تا جایی که خط بکشه ، اگر حجم بیشتر برات مهمه بگیرنقل قول:
سلامنقل قول:
بله
مشکل از خودشون اصلا یک وضعی داره dsl کلا قطع می شه بیشتر از ظرفیت می فروشن به این وضع افتاده
قبلا adsl داشتم 16 مگ خطم می کشید راحت ولی قطعی داشت در روز 2 یا 3 بار اما این یک چیزی برای خودش زنگ هم می زنی 2020 اصلا چیزی بارشون نیست
جالب تر این که شماره من رو عوض کردن گفتن این تا بیشتر از 50 مگ می کشه !!
بهترین کار اینه که مودمتون رو از سرخط بررسی کنید. حتما مودم رو در صورت امکان چند ساعتی روی سرخط تست کنید ببنین چی میشهنقل قول:
سلام
من اشتراک ماهی 20 هزار تومان با ترافیک 100 گیگابایت هستم. امروز وارد پنل که شدم می بینم که حجم ترافیکم شده 134 گیگابایت و افزایش داشته!:ohno:. آیا این خطای سیستم مخابرات هست یا دلشون سوخته و یا برای تکریم مشتری افزایش حجم داشتم؟ از پشتیبانی سوال کردم که فعلا جوابی نداده. خواستم ببینم شما هم همین مسئله و سوال رو دارید؟ من مخابرات تهران اشتراک دارم.
ممنون
ساحل 1 سرعت 2 (قابل ارتقاع به 8 مگ) حجم خارجی 20 گیگ مدت قرارداد 1 ماهه قیمت 196200 ریالنقل قول:
ساحل 2 سرعت 4(قایل ارتقاع به 16مگ) حجم خارجی 40 گیگ مدت قرارداد 2 ماهه قیمت 327000 ریال
تو نمایندگی دیدم
ساحل 1 سرعت 2 (قابل ارتقاع به 8 مگ) حجم خارجی 20 گیگ مدت قرارداد 1 ماهه قیمت 196200 ریال
ساحل 2 سرعت 4(قابل ارتقاع به 16مگ) حجم خارجی 40 گیگ مدت قرارداد 2 ماهه قیمت 327000 ریال
تو نمایندگی دیدم
فکر کنم ته مانده حجم های ماه های قبل را براتون منظور کردن . چون اگه قرار بود مثلا به همه 40 تا بدن اینجوری نمیشد هر کی یه حجمی بهش اضافه شده .
اگه حجم ها نسوزه سر ماه این کارشون خوبه
نقل قول:فکر کنم ته مانده حجم های ماه های قبل را براتون منظور کردن . چون اگه قرار بود مثلا به همه 40 تا بدن اینجوری نمیشد هر کی یه حجمی بهش اضافه شده .
اگه حجم ها نسوزه سر ماه این کارشون خوبه
دوستان این بیستفا رو کسی استفاده کرده؟ چطوره
من یه ماه قبل خریدم...خیلی داغون بود....مدام قطع میشه و میزنه پدر نتو درمیارهنقل قول:
عه پس بی خیالشنقل قول:
ممنون
از کجا بخریم ؟ تورنت هم جواب میده ؟ حتما باید داخل روتر فعال کرد ؟ رو دستگاهی که دانلود میکنه میشه فعال کرد دیگه ؟ اگه بیستفا منظورتون هست که دوستان میگن خوب نیست جای دیگه هست ؟ مرسینقل قول:
من اینترنت مخابرات رو ثبتنام کردم .16مگ
از طریق سایت برای اولین بار اجباری باید 3 ماهه یا 6 - 9 -12 ماهه پیش پرداخت ثبنام کنی.پرداخت الکترونیکی
ولی زنگ زدم 2020 برام 1 ماهه ثبت کرد پرداخت رو قبض
ولی هیچ sms یا ایمیل نیومد .نام کاربری رو هم نمیدونم برای ورود به پنل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]