آسیاتک اینترنت 4 مگ یکساله با 10 گیگ حجم را تا 8 شهریور به مناسبت نمایشگاه، 15900 تومان میدهد.
Printable View
آسیاتک اینترنت 4 مگ یکساله با 10 گیگ حجم را تا 8 شهریور به مناسبت نمایشگاه، 15900 تومان میدهد.
خوب بلاخره گوش شیطون کر امروز صبانت من رانژ شد !!
سرعت رو 200 لیمیت شده است :n02: سرویس 512 !!! حالا اینو با پشتیبانی تهران حرف میزنم که ببرن بالا اگه شد :n02: البته خط من بیشتر از 4 مگ نمیکشه :n02:
ولی پینگها خیلی بهتر از مخابراته که تایم اوت و پینگ 300 داشتم :n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02: :n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02: پینگو :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واییییییییییییییییییییییی یییییییییی عجب پینگی :دی
عمرا من اینو ول کنم :دی
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکه
مشخصات سرویس + کل هزینه ها رو هم بنویس
میخام برا یکی از فامیلا نت بگیرم ، خوب باشه میرم سراغ همین صبانت
512 سه ماهه 12 گیگ 54800 تومن + 10 تومن زانژنقل قول:
سرعت سرویس 1.5 مگابیت + شبانه 2-7
سلام
به غیر از atadownload.com کدوم سایت برا دانلود هس که محدودیت نداشته باشه برا مخابرات
بعد از مدت ها اومدم پی سی رو روشن کردن مثل اینکه مخابرات بازم گند زده
سرعت روی 65 کیلوبایت لیمیت شده :n35:
- - - Updated - - -
بعد از مدت ها اومدم پی سی رو روشن کردن مثل اینکه مخابرات بازم گند زده
سرعت روی 65 کیلوبایت لیمیت شده :n35:
صبا نت مگه شبانه رو برنداشته بود؟ اگر داره که خیلی عالیه! سرعت دانلود شبانه چند هست؟نقل قول:
2-3 گیگ دانلود داشتم که گذاشته بودم دانلودنقل قول:
الان نگاه کردم با همون 200 دانلود کرده بود و خاموش بود
دو هفتست شهاب 10 مگ اسیاتک دارم
هفته اول عالی بود با اینکه اس ان ار روی 12-13 بود ولی تاریم رایگان از سرور داخلی خارجی حدودا 500 سرعت داشتم
الان یک هفتست در حرکت خودجوش خطم رو بردن روی یک مگ :n04: سرعت دان رسیده دوره بر 200
چه تایم رایگان جه تایم آزاد
داداش قبلش خطت رو چند بسته شده بود ؟نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام
دوستان نظرتون در مورد خطم چیه؟ نتم مخابرات هستش
قبلا ماکس ریت 12000 بود ولی الان شده 4608 ، قبلا خطم رو 4 مگ آپ شده بود دو هفته پیش کمش کردن
Modulation هم فقط رو این جواب می ده ولی می برم رو Adsl 2+ قطع می شه
نمی دونم مشکل از طرف منه که ماکس ریت کم شده یا از طرف اونا !!
ممنون
منظورتون از محدودیت چیه؟ یعنی میشه رایگان از آتادانلود دانلود کرد؟؟ :n36:نقل قول:
چرا گذاشتی رو g.lite ؟نقل قول:
رو این مدولاسیون خط کمترین مقدار آپ میشه !!
از اونجایی که line attenuation شما خوبه ایراد از سیم کشیتونه به نظرم !!
شما خطتون رو چک کن به سیم برق یه جا نباشه و نویز گیر و اینا داشته باشی یا سیم ها در محل اتصال به هم پوسیدگی نداشته باشه
روی 10 مگ بود الان رسوندن به یک مگنقل قول:
دستشون درد نکنه
زنگ میزنی اون میگه تقصیر مخابراته
مخابرات میگه سیم گشی داخلی
کلا مشکل از طرف کاربرا وگرنه اینا کارشون درسته
بعد اینکه برای شما وصل شد من خریدم ... شما الان دو هقتس دارین و من هنوز وصل نشده بعد دو هفته...میگن فردا وصل میشه... ببینیم چی میشهنقل قول:
من هم دو هفته طول کشید وصل شه بعد از یک هفته که درخواست جمع آوری دادم رفتم مخابرات مرکزمون علت تاخیر در جمع اوری رو بپرسم یارو پررو پررو بر میگرده میگه کارمندامون رفتن مشهد برگردن اقدام میشه میگم کارمن مونده زمین میگه چیزی نمیشه میگم کارمندتون مرخصی میره کار رو تعطیل نمی کنن نفر جایگزین میزارن میگه تو نمی تونی این رو بگینقل قول:
اصلا مخابرات مرکز ما داغون ترین اداره مملکته
الان خطم نویز داره نمی دونم چطور برم پیش این حضرات اهل فن
من چهارشنبه ظهر درخواست جمع آوری دادم که یک شنبه صبح زود جمع آوری شدنقل قول:
یعنی 2 روز کاری !! شنبه و یکشنبه
سلامنقل قول:
قبلا رو Auto بود بعد که که خواستم به Adsl 2+ تغییر بدم خط وصل نشد مجبور شدم به g.lite رو انتخاب کنم
اون قسمت رو به Adsl 2 تغییر دادم ولی باز رو Adsl2+ وصل نشد
الان ماکس ریت و دیتا ریت به حالت اول برگشتن بازم نیاز هست خطت رو چک کنم؟
+
به نظرت بین اینترنت همراه اول ، رایتل و ایرانسل کدوم یکی نت بهتر ی ارائه می ده؟
ممنون
نه نیازی به چک کردن نیسنقل قول:
+
تنهای اول رو که بیخیال
میمونه ایرانسل و رایتل !!! رایتل به علت یوزر کمی که داره کیفیتش بهتره ولی بسته هاش گرون تر بود که تازه گی ها بسته داده 3 گیگ + 3 گیگ شبانه 15 تومن بسته حرفه ای ( این خوبه )
ایرانسل هم کیفیتش خوبه ولی چون تعداد یوزر خیلی زیادی داره بستگی به منظقه شما داره !! باید تست کنی ببینی شب هم بهتره یا نه :n02:
سلام خدمت همه من که بلد نیستم شما بگین با این خط مذخرف چیکار کنم ؟
این کیفیت بد رو میشه با تغییر تنظیمات مودم {هواوی} بهتر کرد ؟ یا مشکل از خط کشیه ؟
Upstream max rate (kbit/s) 763 Downstream max rate (kbit/s) 11336 Upstream line rate (kbit/s) 636 Downstream line rate (kbit/s) 6144 Line standard ADSL2+ Channel typeInterleaved Upstream SNR (dB) 9.5 Downstream SNR (dB) 12.2 Upstream line attenuation (dB) 24.8 Downstream line attenuation (dB) 34.7 Upstream output power (dBmV) 12.2 Downstream output power (dBmV) 19.3 Upstream Interleave Depth 2 Downstream Interleave Depth 64 Upstream CRC 1379 Downstream CRC 1 Upstream FEC 376 Downstream FEC 1617 Upstream HEC 0 Downstream HEC 2 Upstream Total Cell Count 30765 Downstream Total Cell Count 22274559 Upstream Interleave Delay 5 Downstream Interleave Delay 16
دان استریم که بد نیس ولی خطت برا آپلود خیلی بده !!
خطت که 6 مگ آپلود شده و تا 12 مگ کشش رو داره
adsl mode رو بذار روی +adsl2 و annex M درست میشه نویز آپ استریم
ولی اگر بخوای کیفیت کل خط رو ببری بالا باید سیم کشی رو چک کنی و روی خط تلفن نداشته باشی
دو شب میشه که ساعات دانلود شبانه رایگان adsl قطع میشه و صبح به کار میفته!!!!
کدوم شرکت ؟نقل قول:
حدس میزنم مخابرات :n02:
آره مخابرات :دینقل قول:
1:59 کار می کنه.
ساعت 2:00 دقیقا adsl از کار میفته !
خدا عاقبتو به خیر کنه....نقل قول:
هیچی نمیشه دانلود کرد.....
الان دقیقاً سه ماهه درست حسابی دانلود شبانه نداشتم....
یه فیلم درست حسابی نتونستم دانولد کنم ببینم......
اه ....
ممنون به همچنیننقل قول:
من که فعلا از سرورهای atadownload اگر چیز به درد بخوری دیدم میگیریم و الا همانطور که شمام گفتی رسما تعطیله.
اگر خواستین از تو اینا بگردین شاید شما واسه دانلود چیزی یافتین(سرعت محدود نیست برا اینا)
اینا مال کجان!؟نقل قول:
ترتیبشون چه طوریه!؟
یکیشون مال atadownload هست.(شما هم مخابراتی دیگه؟)نقل قول:
atadownload سرویسی هست واسه کاربران مخابرات که فایلارو با سرعت بالا و بدون کاهش بزنیم.
اون یکی نمی دونم مال کجاست ولی با اونم پرسرعت دانلود میکنه(مکس میزنه)
تو خود سایت atadownload خیلی کم فیلم و سریال اینا هست.(احتمالا چون میخوان سانسور کنن)
به هر حال داخل این دو تا بگردین فیلم سریال و ... زیاد داره.
ترتیبی توشون نیست داخل هر پوشه یک سری فیلم/سریال هست.
واسه جستجو داخلشان باید کل پوشه ها رو دانلود کنین.(با نرم افزار های sitemap generator یا site crawler/spider ها)
تو ویندوز چنین نرم افزاری واسه جستجو داخل اینا نمیشناسم.(تو گوگل بگردین هست)
ولی خیلی خیلی فیلم/سریال توشون هست.
اونقدر دانلود کنین بترکه.
من وقتی تنظیمات رو میزارم روی ADSL+2 دیگه وصل نمیشه به اینترنت . تیک Anex m رو هم زدم ولی فرق نکرد .
راستی یه سوال بی ربط به این تاپیک دارم میشه اینترنت گوشی رو توسط مودم وایرلس کامپیوتر دریافت کرد و در کامپیوتر ازش استفاده کرد ؟ یعنی هات اسپات گوشی رو روشن کنم و اینترنتش (همراه اول و یا ایرانسل ) رو توسط مودم بی سیم کامپیوتر دریافت کنم تا دیگه نیازی به استفاده از سیم و وصل کردن گوشی به کامپیوتر نباشه .مودمم Dlink 2750 u هست .
28 روز از اینترنتم مونده و 2 کیک حجم الان که میرم سایت مخابرات مینویسه 300 مگ از حجم و صفر روز از اکانت مونده:n13:
دوستان من اهل شهرستان بناب استان اذربایجان شرقی هستم
به نظرم بهترین سرویس دهنده ی نت دراستان ما شرکت ماکس نت است
من قبلا توشهرمون مخابرات داشتم که اصلا ازش راضی نیستم چون افت سرعت وقطعی های زیادی داشت
وقتی هم که قطع میشد لااقل یک خبری هم نمیدادن تا بدونیم چی به چیه خلاصه پشتیبانی ضعیفی داشت
ولی ازوقتی که ماکس نت گرفتم به شدت ازش راضی هستم درطول شبانه روز افت سرعت نداره واگر قرار باشه قطع بشه قبلا خبرمیدن
سرویس من وی ای پی | 14 گیگ | 2 الی 4 مگ | سه ماهه | تقریبا 120 تومن است که دانلودشبانه داره وسرعتش توساعات رایگان کم نمیشه
سرعت دانلودم هم بین 500 الی 600 است البته اگه خطوط تلفنمون درست بود این سرعت به نزدیک 1 مگ هم میرسید.
پس به نظرم این شرکت ازهمه نظرتواستان ما بهترین باشه.
تعریف مکس نت رو خیلی جاها شنیدم ولی قیمتاش بالاست مقدارینقل قول:
پینگش چجوریه ؟؟؟
درسته دوست عزیز،ماکس نت چوت شرکت خصوصی است طبیعیه قیمتاش یکم بالا باشه ولی به نظرم ارزشش رو دارهنقل قول:
همین الان از جزئیات نتم عکس گرفتم براتون میزارم که استفاده کنید:
خیلی گرونهنقل قول:
سرویس 512 سه ماهه 12 گیگ صبانت 54 تومن، بدون هزینه های مزخرف نگه داری که مکس نت ماهانه 2500 از همه میگیره !!
سرعت هم تا جایی که خطت بکشه بازه !! که این هم نهایت سرعت خط تلفن منه :n21:
Downstream Upstream SNR Margin :11.5 21.6 db Line Attenuation :49.3 34.5 db Data Rate :4802 509 kbps Max Rate :5676 838 kbps CRC :22 0
اینم پینگ من با همون سرور شما
موافقم با حرفاتنقل قول:
هر شرکتی یه جوری کلاهبرداری میکنه
مخابرات با محدودیت شبانه
مکس نت با 200% دوبرابر کردن قیمت
- - - Updated - - -
موافقم با حرفاتنقل قول:
هر شرکتی یه جوری کلاهبرداری میکنه
مخابرات با محدودیت شبانه
مکس نت با 200% دوبرابر کردن قیمت
سرویس اکو 8 مگ همارا
همارا هیچ سرویسی نداره که شبانه رایگان باشهنقل قول:
اینطور نیست که کلا نداشته باشهنقل قول:
ولی الان توی کیفیت به نظرم همارا خیلی حرف واسه گفتن داره از وقتی رایگان رو تعطیل کرده
انگار پینگ های مخابرات داره بهتر میشه !! دو سه روه تو گیم دارم میبینم !! اولش پینگاشون با سرور 60 بود ولی الان تا 35 اومدن پایین !! مال من با صبا هم 32 تاس !!!