نقل قول:
نه بابا فک کن طرف بهم گفت آشنا دارم توی مرکز مخابراتیتون :دی
برای همین حالا منتظرم ببینم چی میشه
Printable View
نقل قول:
نه بابا فک کن طرف بهم گفت آشنا دارم توی مرکز مخابراتیتون :دی
برای همین حالا منتظرم ببینم چی میشه
پله ای حساب میشه ها!!! تا 5 گیگ اول 3600 تومان و پنج گیگ بعدی 2800 تومن و 10 گیگ بعدی ..... آخرش جمع میزنی درمیاد.نقل قول:
آها متوجه شدمنقل قول:
پس با این حساب ترافیک اضافه که گرون درمیاد
از آسیاتک مخابرات بهتر نیست؟ تعرفه هاش که ارزونتره .. به نظرتون می ارزه برم مخابرات؟
دوستم یک ساله سرعت2مگ 40گیگ رو از مخابرات 80تومن خرید
این کد تخفیف اولیه ۲۲ تومنی رو لازم ندارم، اگه کسی میخواد جدید ثبت نام کنه استفاده کنه.
توسط یکی از دوستان استفاده شد، عکس رو حذف میکنم :n16:
Sent from OnePlus One
سلام دوستان
من دیشب تو سامانه 195 شکایت کردم هنوز خط تخلیه نشده(مخابرات)
اسیاتک هم ثبت نام کردم
مشکلی نداره ؟
احیانا درخواست رانژه خط از طرف اسیاتک برگشت نمیخوره ؟
و بنظرتون شبی دوباره شکایت کنم ؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
آقا دمت گرم. این خیلی برای من سؤال بود، فک می کردم مثلا برای 10 گیگ کلا هر گیگ 2800 تومنه ک میشه کلا 28000 تومننقل قول:
دوستان یه سوال دارم ترافیک اضافه محدودیت زمانی داره برای استفاده؟ اگه آره چقدر فرصت داریم برای استفاده؟؟
- - - Updated - - -
آقا دمت گرم. این خیلی برای من سؤال بود، فک می کردم مثلا برای 10 گیگ کلا هر گیگ 2800 تومنه ک میشه کلا 28000 تومننقل قول:
دوستان یه سوال دارم ترافیک اضافه محدودیت زمانی داره برای استفاده؟ اگه آره چقدر فرصت داریم برای استفاده؟؟
محدودیت فقط تا آخر دوره سرویس هست اگه یک ماهه باشه تا یه ماه اگه یک ساله باشه تا آخر یک سال. فک کنم به دوره بعد هم منتقل نمیشه میسوزه اگه استفاده نکنی.نقل قول:
اسیاتک برگشت میخوره در صورتی که از جای دیگه خطتون رانژه باشه.نقل قول:
تا چند روز منتظر میمونن ؟نقل قول:
اقا من دفعه قبل دو ساعته خطم از رانژه در اوردن گفتم دیشب در میارن نمایندگی زنگ زد گفت هفته اینده منم شکایت زدم اپراتور نوشت به درخواست شما به زودی رسیدگی خواهد شد الان چکار کنم ؟!؟!
تا هر وقت که خطت تخلیه بشه.(خودت باید به اسیاتک اطلاع بدی نامه رانژه رو دوباره ارسال کنن)نقل قول:
اگه خیلی عجله داری برای تخلیه مالک خط رو ببر مخابرات درخواست تخلیه بده.(کاری به شرکت قبلی ندارن)
مالک خط پدرمه که خودش کارمنده و نمیتونه تو ساعات اداری بریم مخابراتنقل قول:
با کارت ملیش نمی تونم برم مخابرات درخواست تخلیه ؟؟
سلام روز بخیر
سرویس 2 مگ نامحدود برای اسیاتک موجود هست ؟ اگه هست قیمت و سرعت دانلودش چقدره؟
مکس نت استفاده میکنم پهنای 2 مگ،سرعت دانلود بیشتر از 100 کیلوبایت نمیشه مبلغش هم 120 تومن ماهیانه :n03:
وقت بخیر
دوستان من یه سوال داشتم کاربر الان سرویس مثلا 512برنزی هم از آسیاتک بگیره خطش روی 10مگ بسته میشه؟ سرعت دانلود از سرورهای خارجی چطوره؟
فکر نمیکنم.نقل قول:
فردا زنگ بزن مخابرات بپرس.
اقا تشکرنقل قول:
فعلا شکایت کردم تو سامانه 195
اگه تا فردا ساعت 10 11 اوکی نشد
میرم مخابرات
هر جوری شده باشه راضیشون میکنم تخلیه کنن
در کل بر پدر و مادرشون لعنت با این کار کردنشون روزی 1 ساعت مفید کار نمی کنن :n34:
- - - Updated - - -
اقا تشکرنقل قول:
فعلا شکایت کردم تو سامانه 195
اگه تا فردا ساعت 10 11 اوکی نشد
میرم مخابرات
هر جوری شده باشه راضیشون میکنم تخلیه کنن
در کل بر پدر و مادرشون لعنت با این کار کردنشون روزی 1 ساعت مفید کار نمی کنن :n34:
آقا مواظب باش به سرنوشت من دچار نشی...نقل قول:
من یه بار آنلاین برای آسیاتک ثبت نام کردم نگو شرکت قبلی هنوز تخلیه نکرده بود برگشت خورد. بعد از اینکه مطمئن شدم تخلیه شده دوباره آنلاین ثبت نام کردم با یه پنل کاربری جدید. الان سرویسم وصل شده ولی چون برام دو تا پنل کاربری تعریف شده نمیتونم ترافیک اضافی بخرم کلا فاکتوری برای پرداخت برام صادر نمیکنه. از هفته ی قبل هر روز به پشتیبانی زنگ میزنم همش میگن برای بررسی ثبت کردیم فردا زنگ بزنید پیگیر بشید...
تشکرنقل قول:
یکی از دوستان که نمایندگی داشتن برام ثبت نام کردن
خودشون کاراش رو برام راست و ریس میکنه
جواب نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آقا من س ساله آسیا تک دارم.
همش همینطوریه وقتی میاد دانلود میزنم دانلود نکنه ولی از حجمم کم میشه پدر سگ.
دزدن دیگه صد بار این اتفاق افتاده برا من.
برا شماها هم افتاده آیا؟
برا ISP های دیگه هم همینطوریه آیا؟
- - - Updated - - -
جواب نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آقا من س ساله آسیا تک دارم.
همش همینطوریه وقتی میاد دانلود میزنم دانلود نکنه ولی از حجمم کم میشه پدر سگ.
دزدن دیگه صد بار این اتفاق افتاده برا من.
برا شماها هم افتاده آیا؟
برا ISP های دیگه هم همینطوریه آیا؟
یکم واضح تر توضیح بده چی میاد بزنی دانلود که دانلود نشه ؟نقل قول:
فکر میکنم مشکل شما این است که idm بلافاصله بعد از دریافت لینک شروع به دانلود میکند، یک گزینه در تنظیمات برنامه دانلود منیجر وجود دارد که بلافاصله بعد از دریافت لینک دانلود را شروع نکند.نقل قول:
دوستان آسیاتکی از تنظیمات مودم کدوم modulation انتخاب کردید؟!
سرعت من از 400 kb بالاتر نمیره اصلا
خطت رو چند بسته شده ؟نقل قول:
من برای اینکه خطم پایدار باشه روی G.Dmt گذاشتم
همین الان که همشون تیک خوردهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با G.Dmt اصلا وصل نمیشه!:n13:
خب به خاطر نویز خط الان روی 3.8 مگ هست به خاطر همینم سرعت از 400 بیشتر نمیشهنقل قول:
نوع modulation زیاد تاثیری نداره روی سرعت ، بیشتر به خاطر پایداری هست و بعضی وقتا G.Dmt باعث میشه نویز بهتر بشه و خط پایدار تر
این اسیاتک وقتی میزنه تو تاریخ 11/6/94 سرویس شما به اتمام میرسه یعنی دقیقا کی؟؟؟ چه ساعتی؟؟ من سرویسم شب این تارخ فعال شده همون ساعت تموم میشه یا ساعت 12؟؟؟
زودتر جواب بدین ممنون میشم.
از پنل چک کن روزهای باقیمانده چقده. وقتی 0 شد تا آخر اون روز ینی ساعت 24 وصلی.نقل قول:
منم چند روز پیش نتم تموم شد صحبش شارژ کردم ینی شاید 7-8 ساعت قطع بود، بعد موقع تمدید گفت یا باید 1500 پول بدی یا از لحظه قطع شدن تمدید رو لحاظ کنه منم زدم از لحظه قطع شدن. بعد نامرد 1/30 سرویسم رو کم کرد. ینی 1 روز و 1/30 ترافیک :| حالا روزش به درک ولی ترافیک دیگه چرا! اصل دزد سر گردنه ان. :n35:
- - - Updated - - -
از پنل چک کن روزهای باقیمانده چقده. وقتی 0 شد تا آخر اون روز ینی ساعت 24 وصلی.نقل قول:
منم چند روز پیش نتم تموم شد صحبش شارژ کردم ینی شاید 7-8 ساعت قطع بود، بعد موقع تمدید گفت یا باید 1500 پول بدی یا از لحظه قطع شدن تمدید رو لحاظ کنه منم زدم از لحظه قطع شدن. بعد نامرد 1/30 سرویسم رو کم کرد. ینی 1 روز و 1/30 ترافیک :| حالا روزش به درک ولی ترافیک دیگه چرا! اصل دزد سر گردنه ان. :n35:
سلام دوستان به نطرتون این محدویت فنی که تو مخابرات ما دارن انشاالله تا چند سال دیگه درست میشه دوروزه دارم میرم میگه بزودی
الان مال منو که زده 94/6/11 تو پنل نوشته 1 روز باقی مانده و احتمالا 2 ساعت دیگه بشه 0 روز باقی ماندهنقل قول:
یعنی من تا فردا شب مهلت دارم استفاده کنم؟
آره تا فردا شب. کلا سر 12 شب از روزش کم میشه. 0 هم تا آخر شبش وقت داره.نقل قول:
هفته پیش ثبت نام کردم امروز جهت پیگیری تماس گرفتم، پشتیبان گفت آقا مرکزتون خیلی شلوغه حداقل سه ماه زمان میبره تا خطتتون رانژه بشه!
درخواست عودت مبلغی که برای سرویس شهاب پرداخت کرده بوده رو دادم گفت 5 هزارتومن ازش کم میشه و حداقل 10 روز زمان میره تا به حسابتون برگرده!
خیلی جالبه که همشون میگن باید کارشناسای ما باهاتون تماس میگرفتن و میگفتن که مرکزتون شلوغه، ولی هیچکسی با من تماس نگرفت.
خلاصه داستای جالبی داریم ما با این اینترنت، هیچکدوم از ISP ها در حال حاضر توی منطفه مخابراتی ما پورت خالی ندارن و من یه جورایی بدون اینترنت موندم.:n34:
قسمت نشد به آسیا*ت بپیوندیم :n16:
برید تو سایت 1544.ir ببنید نوشته مرکزتون پورت خالی داره یا نهنقل قول:
اگر تو سایت نوشته داره یعنی دارند بهتون دروغ میگند و برید تو 195 شکایت کنید
یعنی سایت درست میگه؟؟؟نقل قول:
امروز زنگ زدم به پارس آنلاین گفت پروت نداریم
الان رفتم تو سایتش دیدم زده مرکز شما تحت پوشش هست و سرویس رو انتخاب کن!
یعنی ممکنه isp ها درست اعلام نکنن؟
هر isp تعداد پورت مشخصی داره ممکنه آسیاتک پورت خالی داشته باشه ولی پارس آنلاین نداشته باشهنقل قول:
سایت1544 به صورت آنلاین پورت خالی آسیاتک نشون میده
بعضی isp چند تا پورت خالی نگه میدارند برای مشتری های که سرویس های بهتری میخرند
برا همین ممکنه به دروغ بگند پورت خالی نداریم
- - - Updated - - -
هر isp تعداد پورت مشخصی داره ممکنه آسیاتک پورت خالی داشته باشه ولی پارس آنلاین نداشته باشهنقل قول:
سایت1544 به صورت آنلاین پورت خالی آسیاتک نشون میده
بعضی isp چند تا پورت خالی نگه میدارند برای مشتری های که سرویس های بهتری میخرند
برا همین ممکنه به دروغ بگند پورت خالی نداریم
اره من به چشم خودم دیدم حدود 5 6 ماه پیشنقل قول:
رفتیم برا دوستم پارس ثبت نام کنیم
نمایندگی گفت سرویس 1 ساله فقط ثبت نام میکنیم
پورتهامون رو برا ماهانه به کسی نمیدم
اشتباه متوجه موضوع شدی عزیزنقل قول:
به ازای هز روز منفی 50 تا تک تومنی اضافه میشه مثلا 30 روز میشه 1500 تومن
بعد کاری اصلا به حجم نداره از حجم شما فقط میزان منفی سرویس قبلی کم میشه
ضمنا تفاوت اون -1 روز هم این است اگه 50 تومن بدی 30 روزه فعال میشه اگه ندی 29 روزه چرا ؟ چون ندی سرویسس رو پیوسته در نظر میگه
نقل قول:
برای اعلام زمان رانژه کسی تماس نمیگیره
5 هزاتومن فقط زمانی کسر میشه که خط شما رانژه شده باشه ! چون این مبلغ 3000 تومان برای رانژه و 2000 تومان برای برداشتن رانژه به مخابرات پرداخت میشه
پس از اعلام شماره شبا تا 48 یا نهایت 72 ساعت بعد واریز میشه
کارشناس کاملا اشتباه توضیح داده
دوستان این مخابرات منطقه ما داره کم کاری میکنه
اولا دارن سر تخلیه ادا بازی از خودشون در میارن
من خودم صبح حضوری میرم مخابرات باید پورتم تا پایان وقت اداری تخلیه بشه
امروز پشت تلفن میگن 20 روز طول میکشه تا از خطتون دوباره رانژه بشه :/
اسیاتک اصلا محدودیت پورت نداره
فقط یکم کارمندا مخابرات گش.اد.ن
الان کجا میتونم درباره ی مرکز مخابراتی شکایت کنم
سرویس دهنده نه فقط مرکز مخابراتی.
مخابراتی ها برای اینکه بری از خودشون سرویس بگیری معمولا خیلی اذیت میکنندنقل قول:
اگر دیدی بیشتر از 72 ساعت طول دادند هم برو تو 195 شکایت کن و هم بازرسی خود مخابرات
من خودم چند بار که باتاخیر کارم انجام دادند چنان نقره داعشون کردم که دیگه جرات نکنند از این کارا بکنند
چه خبره 20 روز :/نقل قول:
صبح حضوری میرم مخابرات
یکم تهدیدشون میکنم :)
میگم اگه خط من تا پایان وقت اداری امروز تخلیه نشه و
تا 72 ساعت بعد رانژه اسیاتک صورت نگیره
تو بازرسی مخابرات و سامانه 195 وزارت ارتباطات ازتون بابت کم کاری شکایت میکنم
و اسم اشخاصی که مسئول MDF هستن رو در متن شکایت میارم (فامیلشون میدونم )
خلاصه یه تهدید میکنم اگه جواب سربالا دادن شکایت میکنم. و اسم میبرم تا پدرشون در بیاد
فک کنم اینجوری بهتر باشه
دوستان یه سوال دارم اینا که دارن میبنن مشتری زیاده چرا خودشون مشتری رو فرار میدن افزایش پورت بدن خوب مردمو سرگردان کردنند الان دو روزه مسرم سایتشون میگه محدودیت داریم