سلام نو مبارکنقل قول:
بستگی به استفاده شما داره ولی به طور کلی برای داشتن طیف وسیع فرکانسها و کیفیت مطلبو صدا کامپاننت پیشنهاد میشه.
سلام نو مبارکنقل قول:
بستگی به استفاده شما داره ولی به طور کلی برای داشتن طیف وسیع فرکانسها و کیفیت مطلبو صدا کامپاننت پیشنهاد میشه.
سلام.نقل قول:
بله بدون شک وجود فیوز مناسب لازمه
سلام
تنظیمات آمپ AS100-4 برای کامپ RSX-165 چطوری باید باشه ؟
صدا یک تیزی داره که دلت میخواد همش صدارو کمتر کنی
اگر هم میزان تریبل رو از روی هدیونیت کمتر کنم صدا خفه میشه آیا تنظیمات کراس اور کامپ توی این زمینه موثره؟ (من در حالت دیفالت نصب کردم)
من مجبورم گین رو تقریبا ببندم چون یکم بیشتر که گین رو باز کنم اونوقت با کمترین ولوم حجم صدای خیلی بلندی میده که خوب همیشه دلخواه نیست
روی خود آمپ هم خیلی موققعیت ولوم ها مشخص نیست بقیه آمپها یک فلشی علامتی دارن این آمپ ولوم هاش هیچی نداره[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام، بنده تو الکترونیک سررشته ندارم اما این دلایل بنده برای نصب فیوز هستش: 1) اگه به هر دلیلی یکی از چند فیوز نصب شده روی آمپها در موقع لزوم عمل نکنه(هر چند با احتمال بسیار اندک) در اون موقع با افزایش بار بیشتر، فیوز اصلی عمل میکنه و کل جریان رو قطع میکنه( طبق قانون احتمال در ریاضیات ضرب دو احتمال بسار کوچک (مثلا یک ده هزارم) احتمال وقوع حادثه یا همان عمل نکردن هر دو فیوز متوالی به یک در صد میلیون میرسه که بسیار به صفر نزدیکه و میشه اون رو صفر در نظر گرفت) در کل یعنی احتمال وقوع حادثه بسیار پایین میاد و ایمنی بالا میره 2) این سازوکار در سیم کشی بساری از مدارها مثل منزل شخصی شما دیده میشه (فیوز اصلی کنار کنتور برق و جعبه فیوز مینیاتوری داخل خونه) 3) اگه بین باتری و آمپ برای سیم اصلی سیستم شما اتفاقی بیفته ( مثلا زخمی شدن سیم و اتصالی) هیچ فیوزی تو مدار ندارید تا از آسیب به سایر قسمتهای برقی ماشین شما جلوگیری کنه 4) اگه نگاهی به کاتالوگ آمپ خریداری شده بندازید توی کاتالوگ هم نحوه سیم کشی برق و خازن و گیج مورد نیاز برای سیم اصلی و روی تخته رو کاملا شرح داده. مثلا بنده به کاتالوگ آمپ g four مراجه کردم و تو قسمت Installation توی بند شماره 5 فاصله فیوز اصلی از منبع قدرت(باتری) رو حداکثر 30 cm معرفی میکنه (این رو توکاتولوگ های دیگه هم دیدم و تو فروم هایی که دیدم هم از همین استاندارد توصیه شده) و برای کابل کوتاهتر از 1 متر (مثل سیم کشی روی تخته) گیج 6 رو کافی میدونه و برای فواصل بیشتر گیج 4 تا 2 رو لازم میدونه. 5) این که به دنبال دلایل باشیم خیلی عالیه اما در کنارش باید به استانداردهای ایمنی توجه کنیم. شاد و پیروز باشید.
بهتره با دکتر مهرآذر (َAmirELX ) هم یه مشورتی بکنید. بنده نظرم اینه که شما تا این مقدار هزینه میکنین چیزی نگیرید که بعدا دلتون چرکین بشه. حتما خوب تحقیق کنین. اگر هم لازم شد کمی بودجه رو افزایش بدید، حتی اگه نتونستید یکجا قطعات رو بخرید اشکالی نداره اما از خرید اشتباه و بد خیلی بهتره. پیشنهاد بنده خرید یه آمپ خوب چهار کانال مثل گرند زیرو sq plus هست با قیمتی در حدود 4.7 (این آمپ بسیار باکیفیت هستش). برای پخش میشه از 5200 کنوود، 820 سونی و xb100 سونی، 80prs پایونیر بسته به جنس صدای مورد علاقه و قطعات انتخابی، امکانات و رقم پرداختی و ظاهر پخش یکی رو انتخاب کرد. برای ساب سری sqx از برند gladen و سری Q از بند helix رو پیشنهاد میکنم، از هر دو سری فقط تعریف شنیدم و بدگویی ندیدم ( ساب 8 برای خودروی هاچ بک و 10 برای خودرو هاچ بک و سدان و 12 برای سدان، در سیستم های کیفیتی) و باکس فرمول. برای آمپ منو g one از هلیکس. برای سیم برق حداقل گیج 2 و از برند معتبر مثل gladen یا برند دیگه. برای سیم اسپیکر حداقل گیج 12 و با کیفیت.برای اسپیکر بنده کامپوننت رو توصیه میکنم . انتخاب کامپ رو با تحقیقات کامل انجام بدید. چند تا از کامپ های خوش صدا در رده قیمتی خودشون: 1800 کنوود، k6 اودیسان، 172prs پایونیر، c63c هلیکس و ... . تو یکی از گروه های تلگرامی شایدبشه بعضی از این وسایل رو کمی پایین تر هم گرفت. باز هم تاکید میکنم که انتخاب قطعات باید با تحقیق صورت بگیره. این مهمه که اگه مدار(پخش، rca، آمپ، سیم اسپیکر) با کیفیت باشن از اسپیکرها صدایی بسیار فراتر از حد انتظار گرفته میشه، وگرنه اگه شما c63c رو هم به مدار بی کیفیت وصل کنی نباید انتظار صدای خوبی داشته باشی.نقل قول:
ممنونم از لطف همه عزیزان بابت پاسخگویی
من مجدد یادآوری میکنم سیستمم اینه
باند عقب = فوکال pc710
باند جلو = فوکال pc130
آمپ= کنوود 9400
ساب اکتیو = JBL bass pro
هدیونیت = سونی 820GS
سیم پک = فوکال گیج 4 برای آمپلی فایر و فوکال گیج 8 برای ساب
باتری = دلکور 75 آمپر
ماشین = سمند lx
سیمی که رفته به باتری گیج 4 هست و فیوزی که در بسته ی پک آمپلی فایر گیج 4 فوکال بود هم یک فیوز 80 آمپر بود
امروز رفتم فیوز رو نصب کرد برام اما نصاب میگفت باید فیوز 150 آمپری بندازی چون سیم برق ات گیج 4 هست و فیوز این بدرد گیج 8 می خوره
می خواستم ببینم از نظر شما با توجه به این سیستم همین فیوز 80 آمپر کفایت میکنه یا باید تعویض کنم ؟
ممنون
سلام ماشینم 206 صندوقدار پخش 8016 کنوود دارم میخوام یه سیسم ببندم موندم کدوم کامپوننت انتخاب کنم
1- Helix Esprit E62C.2
2- Gladen RS 165
3- JBL GTO 609C
4- MTX T6S652
امپ هم Helix G Five یا Gladen RC 150c5 اگه امکان داره بهرتشو معرفی کنید
البته میخوام کنارشون هم یه ساب ریز:n02: ببندم
با تشکر:42:
سلام، همون فیوز برای شما مناسبه. به چند دلیل: 1) این انطباق طراحی شده توسط مهندس های یک شرکت معتبر هستش 2) آمپ شما دو فیوز 40 آمپری داره که جمع اونها میشه 80 آمپر که با فیوز اصلی شما همخوانی کامل داره. 3) بنده هم به یکی از پیج های الکترونیک سرزدم که مفتخر به کشف مجدد رابط P=VI شدم! با توجه به اینکه وات پیک آمپ شما 900 واته و این معادله رو دو بار، یک بار برای حالت روشن ماشین با ولتاژ 14.4 و یک بار برای حالت خاموش 12 ولت محاسبه کنیم به ترتیب اعداد 62.5 و 75 برای جریان به دست میاد که عدد دومی منطبق با فیوزهای نصب شده بر روی آمپ 9400 هست.نقل قول:
با یک محاسبه ساده متوجه میشیم که نصاب برای وات پیک 2000 این حرف رو زده که حدود 2 برابر مقدار در نظر گرفته شده توسط مهندسین طراح هستش. از یه نصاب دیگه هم بنده برای 1500 توصیه شنیده بودم. ولی به نظرم درستش همون نظر مهندسهاست. وقتی که به سیم فشار بیاریم کیفیت شدیدا افت میکنه و به وسایل مصرفی شدیداٌ فشار میاد.
سلام و عرض ادب.
هفته پیش قصد تست سابووفر آلپاین تایپ ایکس ده اینچی داشتم.ماشین خاموش به امپ متصلش کردم(کنوود ۹۱۷)و ولوم بردم بالا.گین تنظیم بود ولی حواسم به ضعف برق ماشین نبود،،،بعد از چند لحظه بوی بدی از ساب دراومد و قسمت انتهایی هم داغ شد... سریع ساب را جدا کردم.خنک که شد بررسی کردم دیدم وقتی ووفر را با دست به پایین فشار میدم تا آخر سیم پیچ کمی گیر میکنه.مجددا به امپ متصل کردم ولی اینبار با ولوم کمتر از قبل تو بیس کوبشی صدای بدی از ساب درمیومد...دو روز بعد رفتم پیش ی نصاب سابو با سیستم خودش راه انداخت و کم کم بهش فشار آورد تا جایی که ووفر کاملا بالا پایین میشد و گفت مشکلی نداره... ولی از وقتی تو باکس انداختمش وقتی بهش فشار میارم کم میاره... از آقا حمید و اساتید عزیز سوالم اینه که بنظرتون سیم پیچ ساب مرخص شده؟
کاریش نمیشه کرد؟
فشار بهش بیارم تمومه کارش؟
تعمیر کردنش فایده داره یا نه؟
چقدر هزینه داره تعمیر شدنش؟
ببخشید بابت پر حرفیم... ممنون
سلام.نقل قول:
عید همگی مبارک باشه:n16:
از روی پخش کلا فلت کنید.
hpf رو از روی آمپ حدود 80 قرار بدین.
دستورالعمل تنظیم گین رو رعایت کنید.
پست شماره 17 این پیج رو مطالعه نمائید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز من تنها جایی که امید به گرفتن جواب دارم و میدونم دوستان اهل فن نظر میدن همین جا هستنقل قول:
ممنون میشم این سوال آخر منم پاسخ بدید
سپاس
سلام.نقل قول:
80 کافیه
سلامنقل قول:
حد اکثر بودجتون چقدره؟
سلامنقل قول:
ممکنه voice coil ش آسیب دیده باشه که من بهش مشکوکم.باید به تعمیر کار نشون بدین. سیم پیچی میکنن و درست میشه.
<br>نقل قول:
<br>
سلام اقا حمید بودجه زیاد مهم نیست واسه من کیفیت صدا مهمه ،الان موندم از کدوم برند بگیرم<br>اگه قیمت بگم <br>1- Helix Esprit E62C.2<br>
2- Gladen RS 165<br>
3- JBL GTO 609C<br>
4- MTX T6S652<br><br>1- دو جفت کامپ برای در جلو وعقب میشه 3 تومن<br>2- آمپ هم 2 تومن<br>حالا موندم برای ساب چکار کنم ایا یه آمپ 5 کاناله بگیرم یا چهار کاناله با یه مونو برای ساب ساب هم در اندازه ی کامپها فقط بیس تکمیل کنه<br>اگه شد اسب بعدا میخرم از کامپ کم نمیکنم<br>
اقا حمید کیفیت مهمه اما نمیخوام از اون کامپهای که گفتم کمتر بگیرمنقل قول:
1- 3 تومن دو جفت کاپ برای در جلو و عقب
2- اگه شد یه آمپ 5 کاناله Helix G Five اگه ساب هم بتونه جواب بده وگرنه یدونه Helix G Four
ساب بعدن میبندم
ساب هم معرفی کنید ممنون میشم :n16::n16::n16:
سلام ماشینم 206 صندوقدار پخش 8016 کنوود دارم میخوام یه سیسم ببندم موندم کدوم کامپوننت انتخاب کنم
1- Helix Esprit E62C.2
2- Gladen RS 165
3- JBL GTO 609C
4- MTX T6S652
امپ هم Helix G Five یا Gladen RC 150c5 اگه امکان داره بهرتشو معرفی کنید
البته میخوام کنارشون هم یه ساب ریز:n02: ببندم
با تشکر:42:
اقا حمید بودجه زیاد مهم نیست یکی جفت از این کامپهای که گفتم واسه در جلو و یه جفت هم برای در عقب 206 این از کامپ
حالا مونده آمپ و ساب چی بگیرم اگه آمپ Helix G Five بتونه دوجفت کامپ و یه ساب Q10 هلکس یا توانش با کامپها جور باشه جواب ده که خیلی خوب وگرنه ساب و آمپ مونو میزارم واسه بعدن
سلامنقل قول:
تلگرامتون و چک کنید. کامل عرض کردم.
دقیقا منم همین سوالو دارمنقل قول:
درود خدمت دوستان
سیستمی که الان رو ماشین 111 دارم اینه:
1-pioneer 1952
2-mba 6160sm در حالت 4 اهم 4 خروجی 65 وات میده
3-pioneer d6902r
4- ساب هم wx306b pioneer
مشکل اینه که وقتی صدا رو از 35 بیشتر میکنی واقعا آزار دهنده میشه و 45 به بعد غیر قایل استفاده.
به نظرم میدرنجش خیلی ضعیفه و انتظارم از سری R پایونیر بیشتر از اینها بود.
به نظرشما مشکل از کجاست.
1- اولیش که نظر خودم ضعیف بودن امپلی فایر هست. 2-بیام برای جلو داشبورد یه کامپوننت 4 اینچ Helix به جای پاییونر معمولی فعلی بزارم یا gladen rc100 کدوم بهتره؟
3-پخش 4- عوض کردن باند 6902
در ضمن تغییرات باید حداقل باشه و گلوگاه اصلی رو بردارم.
یه سوال کلی داشتم چرا بین قیمت باندها تو ایران با قیمت جهانی اینقدر متفاوت هست. مثلا باندی که 1600 دلار هست با دلار 14 تومنی باید بالای 20 میلیون باشه ولی تو سایتها مثلا 7 میلیونه.
این مورد توی کالاهای دارای گارانتی هم دیده میشه.
ممنونم از توجهتون
سلام بر همه اساتید انجمن
قصد خرید سیستم برای پراید 132 رو دارم و بودجم 1/5 هستش ! ماشین اولمه و طبیعتا سیستم نداشتم تا حالا و اطلاعاتم خیلی کمه توی سیستم ماشین :n02:
بیشتر کیفیت صدا واسم مهمه تا بیس ، بیشتر دنبال بیس عمیق و گرم هستم و نمیخوام با توجه به سبک بودن پراید ماشین همش بلرزه ! فکر کنم سر همین قضیه باید پرتاب صدای باند ها هم کم باشه درسته ؟
خودم با کلی وبگردی به سیستم زیر رسیدم :
ضبط : sony-dsx-a110u
باند : kenwood-kfc-s6976ex یا pioneer-ts-a6976s
امپلی : kenwood-kac-ps702ex
خلاصه که اساتید محترم لطف کنن نظرشون رو بگن و اگه سیستم بهتری میشه بست با این بودجه حتما سیستم های پیشنهادیشون رو بگن :n01:
پیشاپیش ممنون از راهنمایی و پاسخگوییتون :n16:
سلام بر دوستان گرامی
من در حال حاضر این سیستمو دارم.
هدیونیت : kenwood 7009
استیج جلو: helix precission h236p
استیج عقب: focal polyglass 690cv1
آمپ: dls reference ra40
و در آینده نزدیک یه ساب 10 موزیکال هم اضافه خواهم کرد.
با تعویض پخش از این کنوود به clarion dxz575usb چه تغییراتی خواهم داشت؟ اصلا بهبودی داره؟ و این دو پخش چه تفاوت های صدایی و کیفیتی و قدرتی دارن؟
با تشکر
سلام. من یه سیستم صوتی شامل یه آمپلی و 4 باند روی ماشین داشتم. جدیدا بلندگوهای روی درب جلو ماشین رو هم با وصل مستقیم به ضبط ماشین راه انداختم اما مشکلی که دارم اینه که سطح صدای باندهای روی درب خیلی پایینتر از صدای بلندگوهای روی طاقچه پشت هست و اصلا صداشون شنیده نمیشه مگه اینکه کلا صدارو از عقب منتقل کنم به جلو. آیا مشکلی در نصب سیستم صوتی وجود داره یا نه و راه حلی برای اینکه سطح صدای باندهای روی درب بیشتر بشه وجود نداره؟
درودنقل قول:
باید برای این خواسته از یک دستگاه آمپلیفایر دیگر بهره ببری.
سلام آیپاین 9886 عالیه
باند های درب جلو خیلی ضعیف تر از باند های روی طاقچه هستننقل قول:
شما باید از کامپوننت و آمپلی فایر برای درب جلو استفاده کنید تا صدای مورد نظر
تولید بشه
دوستان اگر سیستم رو تازه نصب کرده باشیم و توی جاده بخوایم برای 1 ساعت با توان 80 تا 90 درصد باند ها ولوم بدیم آیا باند ها آسیب میبینه ؟ ( توان آمپ و باندها دقیقا برابر انتخاب شده ) یا حتما باید دوران burn in سپری بشه و تا اون موقع از 50 درصد ولوم بالاتر نریم ؟ ( باندها موآکسیال فوکال هستن )
سوال بعدیم اینه آیا روشن کردن باس بوستر در این حالت بالا که گفتم خطرناکه برای باند و باعث آسیب به باند میشه یا خیر ؟
برای ساب چطور ؟
ممنون
مشکلی پیش نمیاد فقط باس بوستر برای ساب مشکلی پیش نمیارهنقل قول:
شما وقتی میخواین از حداکثر توان بهره ببرید اول باید تنظیمال لازمرو انجام بدین
برق و باتری هم نباید کم بیاره
ممنون خیالم راحت شدنقل قول:
چون این بار که ولوم بالا داده بودم برای حدود 1 ساعت و متاسفانه حواسم نبود باس بوستر هم روشن بود از باند ها جلو که توان کمتری دارن موقعی که موزیک بیس سنگین میزد یک صدای تق تق بلندی هم میومد که یکم من رو ترسوند و گفتم حتما از خدمت شما بپرسم
هیچی توی این گرونی بدتر از این نیست که باند ها به هر دلیلی آسیب ببینن
سلام کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری اصل بودن توییترS20 پایونیر رو تشخیص بدم.ممنون
سلام دوستان
سوال فنی
یه مدت پیش ماشین تصادف کرد و در ماشین باید عوض بشه
به همین خاطر بلندگوی روی اون در دراوردم خودم
مشکلی پیش نیومد واسه سیستم
بعد چند روز متوجه یه صدای نویز شدم از توییتری که به کراس همون بلند گو وصل بود
رفتم سراغ کابلای امپلی که کابل اون بِلندگو رو دربیارم
احتمالا پیشم جا به جا شدن
همون کابلای rc
امروز منوجه شدم ولومکه میبرم بالا یه دفعه یه صدای تق تقی میاد و صدا کلا قطع میشه
نمیدونممشکل از ضبط یا امپلی
فکر کنم امپلی هم داغ میکنه
میشه یه راهنمایی کنی ببینممشکل چیه؟
امپلی ماسکونی ۱۳۰
ضبط کنوود ۵۲۰۰
مرسی
مشکل از کابل برق منفی امپلی بودنقل قول:
نصاب همینجوری انداخته بودش پشت صندلی
برطرف شد
داداش همینجا میگفتی جوابتو سوال منم بودنقل قول:
سلام دوستان
سوالی که دارم اینه که کامپوننت ها حتما نیاز به آمپلی فایر دارن برای راه اندازی ؟ بدون آمپ کار نمیدن؟
کامپ 2way و 3way دراین باره فرقی ندارن که؟
واینکه آمپ های لنزار (Lanzar) چطورن ؟ اصلا این برند کجاییه چون سایتش رو هم پیدا نکردم! یکی میگفت دانمارکیه ولی اعداد روش مثل چینی ها واقعی نیست!
بابت اسپم معذرت ولی بعد از 6 روز هیچکس جوابی نداشت ؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله برای راه اندازه اندازی کامل و اصولی کامپوننت های در سطح قابل قبول حتما نیاز به آمپ خواهید داشت (البته بعضی کامپوننت های سطح پایین شاید نیاز نداشته باشن ولی این کامپ ها رو نبندی بهتره چون کیفیتشون در حدی نیست که قابل قبول باشه
کامپ های 2وی از ووفر و تیوترو کراس اور تشکیل میشن و قضیشون کلا به کامپ های 3 وی فرق داره
کامپوننت های 3 وی از 8 تکه شامل مید ووفر ، مید رنج ، و تیوتر و کراس اور تشکیل میشن
راه اندازی کامپوننت های 3 وی بسیار هزینه بر است و خیلی گرون تموم میشه
ولی کامپوونت های 2 وی هم کیفیت قابل قبولی دارن و هم راه اندازیشون ساده تره
برند لنزار اصالتا آمریکایی هست ولی در چین تولید میشه وتا اونجایی که من شنیدم میگن در این اواخر اصلا کیفیت قابل قبولی نداره شایدم فقط سری هایی که وارد خاورمیانه میشه اینجوریه .
ممنوننقل قول:
برای آمپ برند لئودئو چطور ؟ Leodeo
برای تیبا ، بخاطر اینکه درب جلو سایز اسپیکرش اصلا افترمارکت نیست و باید یا 10 سانتی بندازی یا 13 که با برش امکان پذیره! و اینکه توییتر جاش جالب نمیشه!
به نظر شما یه کواک گرد برای جلو بذارم بهتره یا یه کامپ یا کواک 16 سانتی برای طاقچه عقب ؟ یا اصن کواک بیضی؟ ساب 3016 کنوود هم جز قطعاتمه
و اینکه به کواک یا کامپ نمیخوام آمپ وصل کنم! آمپ مونو یا دوکانال میخوام برای ساب
سلام
برای نصب باند عقب سمند صدایی که از باند بیضی دارم ضعیف
البته باند رو بین طاقچه فلزی و طاقچه نمدی فابریک نصب کردم
به نظره دوستان اگر از طاقچه mdf استفاده کنم یا طاقچه سه بعدی تاثیری در افزایش حجم صدا داره؟؟؟
طاقچه تخته ام دی اف رو تایید میکنید یا طاقچه سه بعدی ؟؟
ممنون میشم اگر پاسخ بدید
سلام من هم به همین طریق نصب کردم و مشکلی ندارم ( گرچه قطعا کیفیت صدا و پرتاب صدای ضعیف تری دارم ) اما در کل احتمالا شما یا باندتون ضعیف هست یا آمپتون مناسب نیست که مشکل جدی توی این قسمت داریدنقل قول:
گرچه استفاده از طاقچه MDF واقعا تاثیر گذار هست مخصوص که بیس باند رو بشدت تحت تاثیر قرار میده و همینکه وقتی روی صفحه فلزی میبندی باند کاملا صاف و تراز بسته نمیشه که هم صدای باند خراب میشه هم ممکنه وقتی باند تحت فشار باشه در دراز مدت باعث خرابی باند بشه
اما من چون توی این گرونی بازار امنیت سیستم صوتی ماشینم برام از همه چی مهمتر بود ترجیح دادم همه ی سیستمم بصورت فابریکی و بدون جلب توجه کردن بسته بشه( من حتی باند 13 سانت جلو هم فابریکی درآوردم و آمپ و ساب هم زیر صندلی بستم ) برای همین با این مشکلات کنار اومدم حالا شما ببین اولویتت کدومه
الان بستن یک سیستم رو به بالا ( قابل قبول ) بیشتر از 10 تومن خرج داره که واقعا سنگینه و نظرم اینه امنیت سیستم همیشه در اولویت همه ی دوستان باشه
سلام خدمت دوستان و اساتید
ممنون میشم راهنمایی کنید
برای پارس تندر با مولتی مدیای پرونیکس که به صورت فابریک روش نصب شده میخوام باند تهیه کنم
دنبال صدای بلند نیستم ولی کیفیت تا حد ممکن بالا و عالی باشه
ممنون میشم یک جفت باند بیضی برای عقب و همچنین باند گرد فابریک برای دربهای جلو به من معرفی کنید
ترجیحا بدون آمپلی فایر اگر ممکنه
رنج قیمت تا 3 میلیون تومان