ببینم این پسورد دیگه برای چیه من این راهنما رو ازاد و GNU نوشتم که همه راحت بخونند انوقت شما پسورد می زاری؟؟؟؟نقل قول:
زودتر لینک را اصلاح و بدون پسورد کن.در ضمن نام فایل را هم اصلاح کن
Printable View
ببینم این پسورد دیگه برای چیه من این راهنما رو ازاد و GNU نوشتم که همه راحت بخونند انوقت شما پسورد می زاری؟؟؟؟نقل قول:
زودتر لینک را اصلاح و بدون پسورد کن.در ضمن نام فایل را هم اصلاح کن
بازم میگم دستت درد نکنه من اون روز 3 تا روستا گرفتم تمام یونیت ها رفت پای حمله تا فردا خوبه بقیشو یک کاری میکنم میدونم پشت سرم ذکر خیر بوده من هیچ ادعای ندارم چون دانشگاه منو بیچاره کرده مثلا ترم اخرم یک ترم هم پایان نامه دارم
اگه قول بدی به کسی نگی باید بگم که آخرین فرستم برای سربازی رفتن 6 ماه پیش تموم شد !!!!نقل قول:
الان وقتی دژبان میبینم کرک و پرم میریزه
بهزاد خشن میشود راست میگه چرا پس میزارین کارو خراب کرده و مردومو اذیت میکنین بهزاد فی سبیل اللاه کار کرده
اولا از جای دستت درد نکن ات است دمت گرم:41::13:نقل قول:
باشه:20: داشتیم:19:
دزبان کاری نمی کنه فقط هواست باشه موتور نداشته باشه بیاد دنبالت یک چیزی مگه چی کار میکردی که از دز بان هم میترسی نکنهههههههههههههههههههه
آره جونه ...
من پسورد گذاشتم تا کسی کپی رایت نکنه خوشگله
اینکه دز هست باباشم میاد نمی ترسم
من احترامش رو دارم و همچنین شما ها
احترام بزرگتر واجبه
این منو گفت؟نفهمیدم چی گفتی :41:نقل قول:
نقل قول:
تشکربرای اپلود ولی مشکل داره باید اصلاح اسم بشه و پسورد هم برداشته شه
استاد اگر دقت می کردی این راهنماGNU بود یعنی همه می تونن بدون مشکل هر تعداد خواستن کپی کنند و توش تغییرات بدن بشرط اینکه نسخه اولی را همچنان ارائه کنند. این براساس کپی رایت نبود و نمیشه دیگه کپی رایتش کرد و اختصاصی برای افراد معدودی فرستاد. اگر انجام بدی خلاف قوانین است.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام.نقل قول:
سلامنقل قول:
چه زود گذشت !نقل قول:
اصلا رفتنت برام قابل هضم نیست...
تو دیگه کجا ؟نقل قول:
مطمئن باش اگر تو بری منم میرم.
اگر شماها و این تاپیک نبودید من تا حالا هزار بار این بازی رو ترک میکردم.
هیچی بهزاد گفتم کارو برای رضای خدا کردی و کارت درسته احتیاجی به کپی رایت و از این حرف ها نیست من میرم بخوابم به امید درست شدن نتم فردا
یک پست مفید.نقل قول:
سیترم میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصطفی (mstf666): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یادم رفت سلام
من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشکل پسورد حل شد
کد:http://dokhtarooneh.ir/dl/Training.pdf
هان ,تابلو بود ؟نقل قول:
چه رمانتیک...نقل قول:
من دیگه واقعا اشکم دراومد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا شنیدم که اگه گسی کارت اشتغال به بازی ترایبال وارزز داشته باشه معفه ..
درست شنیدم ؟؟؟
اره یک کمی تابلو بود
بابا من نمیخوام برم ,گفتم یکی از همین روزا ,ممکنه فردا باشه ممکنه 65481245523669 روزه دیگه:31:نقل قول:
آخ گفتی !!!!نقل قول:
یعنی میشه !!!؟؟؟
:31:نقل قول:
میخندیییییم !نقل قول:
گریه میکنییییییم !نقل قول:
اگر اینجوری بود الان امثال من و صفا و هادی و... فرمانده کل قوا بودیم !نقل قول:
سلام دوباره
ماشلاه چقدر شما پرکارین
نه مصطفی فعلا هستیم در خدمت
فقط شبا
اونم خسته و کوفته میام و سر میزنم
حیفم میاد ولش کنم
این همه زحمت کشیدم
lord_alone_dark جان !
امروز تولدته ؟
توی صفحه اول P30 دیدم که امروز تولد شماست.
به هر حال تبریک میگم.
happy birthday !
خوشحالم که تو یکی نمیخوای بری !نقل قول:
کاظم میشه در مورد آواتارت توضیح بدی !
از وقتی دیدمت همین آواتار رو داشتی و من نفهمیدم جریانش چیه ...
همیشه هم یادم میرفت بپرسم.
اگر میتونی با اندازه بزرگ بذارش.
نه! فعلا قراره یه اتفاق هایی بیفته!نقل قول:
مصطفی صفحه سایت اشتباه زده 16 فروردین هستم اما تشکر میکنم
سلام به همگی
تشکر ولی باز مشکل نام داره :41:نامش را بهنقل قول:
tribal war help persian ver 1.0.0
تغییر بده که اگر کسی خواست تو گوگل جستجو کنه بتونه پیدا کنه.کلمه Training اصلا مشخص نمی کنه مال چیه این اموزش. نام را هم اصلاح کن.:46:
نقل قول:اول تولدت مبارک دوم خوب اصلاح کننقل قول:
سلام تو هنوز اواتورت را عوض نکردینقل قول:
بچه ها اگر کسی خواست باز پرمیوم بگیره به من هم خبر بده که با هم بگیریم و ارزان تر در بیاد.
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 3 (3 کاربران و 0 مهمان)
zed2, J A V I D+, Kolang
به به کمال سلام چه عجب از این ورا چه خبر خوبید ؟
ویرایش: جواب نداده رفت بی معرفت.
راهنمای pdf در رپید شیر
کد:http://rapidshare.com/files/107878650/tribal_war_help_persian_ver_1.0.0.pdf
فعاليت اين تاپيك منو كشته شده چت روم ! من ديروز يه سوال كردم الان تاپيك صد صفحه حركت كرده سوالمو پيدا نمي كنم ببينم كسي جواب داده يا نه !!!!!!
سوالتو دوباره بگو بهت بگمنقل قول:
سلنگ
یه سوال در باره آکادمی و نوبل من:
سیستم سکهای بهتره یا لولی؟
تو هر کدوم چقدر میشه نوبل من ساخت ( چند تا)؟
قیمت های هر کدوم رو بدید مثلا سکه و افزایش لول برای آکادمی و...)
یه توضیح کلی بدید متشکر
تو راهنما گفتم . شما چرا دقیق راهنما رو نمی خونیدنقل قول:
لینک پشتیبانکد:http://rapidshare.com/files/107878650/tribal_war_help_persian_ver_1.0.0.pdf
تو هر دو حداکثر تو هر روستا 3 تا تو لولی به اعضای هر نوبلمن قیمت دو برابر تو سکه ای به ترتیب شماره نوبلمن سکه می خواد.دفعه بعد هم اول راهنما رو بخون اگر نبود بپرسکد:http://rapidshare.com/files/107878650/tribal_war_help_persian_ver_1.0.0.pdf
در مورد آواتار کاظم پرسیدید من براتون توضیح میدم اون اول فیلم بلالم(balalom) فکر کنم هست که انصافا یکی از بهترین کنسرتهایی بود که من دیدم
Zed2 , آموزشت عالی بود - همشو خوندم - Mer30
2 تا سوال :
1- وقتی یه روستا رو نوبل میکنی میتونی اسمشو تغییر بدی ؟
2- وقتی به یه روستا حمله میکنی و یه نفر ساپورتش میکنه میشه فهمید کی ساپورتش کرده ؟
راستی اگه دعوتنامه پرشین گیگ خواستی اسم و ایمیلتو همینجا بذار
فک کنم با پرشین گیگ بهتر دانلود میشه چون لینک مستقیم میده
بازم مرسی
آیدین
1 - آره
2 - نه
خوب پارسااسپیس هم لینک مستقیم میده ...نقل قول:
خووووووووب بالاخره پست هاتون رو خوندم ! خیلی بی انصافین بابا یک روزه این همه اسپم؟!!!!!!!!!!!!:19:
یک زمان از بس بیکار بودیم حوصلمون سر میرفت الان از بس جنگ میکنیم ....! یک ترایب رو ریشه کن میکنیم میریم سراغ بعدی بابا هر چی فارم داشتیم نوبل شدن رفتن !!! یک روزم وقت نمیدن واسه خودمون خوش باشیم :13:
آقا جنگ جهانی تو 13 داره شکل میگیره با شرکت 8 ترایب ! 4 تا کمک مان و 4 تا مخالف ما .... من بدبخت هم مثل همیشه خط مقدم !
خواهش می کنم :43:نقل قول:
عجب جوابی:27:نقل قول:
شما دو نفر با هم مذاکره دیپلوماسی کنید :47::47:ببینید کدوم بهتر است تا من برم دونبال ان:46:نقل قول:
lord alone dark کجایی کارت دارم
من هم از پارسااسپیس استفاده کردم هم از پرشن گیگ ولی پارسا اسپیس یه چیز دیگس ..
کسی تو ورلد 15 نیست.