اسمت يادم رفت اينقدر دلم شور ميزنه ( aha2012 )
الان درايو چيزيش شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------
من كنسولم تمام خصوصيات ٩٥٠٤ رو داره در صورتي كه ٠٢٢٥ سفارش دادم !!!
چي كار كنم؟؟ بدم بيرون ؟؟ ( اينجا تعويض درايوم به زور بلدن چه برسه lt+ اسليم!!! )
اسمت يادم رفت اينقدر دلم شور ميزنه ( aha2012 )
الان درايو چيزيش شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------
من كنسولم تمام خصوصيات ٩٥٠٤ رو داره در صورتي كه ٠٢٢٥ سفارش دادم !!!
چي كار كنم؟؟ بدم بيرون ؟؟ ( اينجا تعويض درايوم به زور بلدن چه برسه lt+ اسليم!!! )
حسام جون خیالت راحت.وقتی روشنه نباید تکون بخوره:20:
من امید بودم:46:
اها ....
اميد ترسونديم !!!
الكي كه نميگي ؟ :دي
بعد اين مسله ٩٥٠٤ و ٢٢٥ رو چيكار كنم؟؟؟
دقیقا به همین دلیله که 3 تا دی وی دی هستش :13:نقل قول:
میخواستم دانلودش کنم پشیمون شدم :13:
سلام بر دوستان عزیز
آقایون پک کامل بازی اومده ! ( شامل 3 دیسک )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی قیمتش هم 8 تومن هست !
آره منم دیدم اینجا پر بوود :دی
دوستان برای کپی کردن کسی جایی رو میشناسه تو کرمانشاه ؟ ( اسلیم ۹۵۰۴ ) ؟؟ برا دوستم میخوام !
ال تی + ریختن چقدر طول میکشه ؟ اگه یارو گفت برو فردا بیا بدیم بهش؟ ( خرابش نکنه :دی )
سرجمع فکر کنم نیم ساعت ( پره پرش )
اونوقت این چه ربطی به این تاپیک داشت ؟؟؟؟ تاپیک بازی نیست که اینجا !!!نقل قول:
اینجا تاپیک حل مشکلات هست
عزیز اینجا تاپیک x360 هست !!نقل قول:
اونوقت این چه ربطی به این تاپیک داشت ؟؟؟؟ تاپیک بازی نیست که اینجا !!!
شامل : مشکلات - سوالات - بررسی - بازی ها - سخت افزار - سیاست ها - آموزش ها - راهنمایی ها و .... میشه !
موفق باشی
راستی قیمتش که اشک ادمو در میاره:41:
راستی اپدیتی چیزی می خواد؟
8 - 6 تومن هست دیگه !!
-----
آپدیت جدید همراش نیست !
اما باید دستگاتون آپدیت باشه !
ممنون پوریا جان!
اگه بدیم کپی کنن دستگاه باز میشه دیگه ؟ بعد اگه بفروشیم توی قیمت دستگاه تاثیری نداره این باز شدن ؟؟؟!
( هزینه ال تی ریختن چقدره ؟ )
عزیز اونوقت منظور از اپدیت دستگاه:41::23:
داشبورد دستگاه : ۲.۰.۹۱۹۹.۰ خوبه ؟:دی
جدیدتر هم اومده؟؟؟
آره حسام جان دستگاه باید باز بشه ، خب کپی خور رو بهتر میخرن !نقل قول:
ممنون پوریا جان!
اگه بدیم کپی کنن دستگاه باز میشه دیگه ؟ بعد اگه بفروشیم توی قیمت دستگاه تاثیری نداره این باز شدن ؟؟؟!
( هزینه ال تی ریختن چقدره ؟ )
آپدیتی که ms برای x360 ارائه میدهنقل قول:
عزیز اونوقت منظور از اپدیت دستگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبل از بازی، Crysis 2 رو روی فلش ریختم و بعد آپدیت و اجرای بازی.
حالا یه بار که فلش رو در آورده بودم خواستم از روی دیسک بازی کنم دوباره آپدیت خواست (یعنی آپدیت بازی هم روی فلش نصب شده بود) که اینبار روی خود دستگاه آپدیت کردم.
نظری در این باره نیست؟
فکر نکنم !!! احتمالا اشتباه میکنی چون از صفحه 1 تا الان رو بخونی فقط شما این ÷ست راجع بازی رو گذاشتی !!!نقل قول:
پست های بازی داخل تاپیک خودشون بحث میشه که خوشبختانه این بازی تاپیک داره !!
موفق باشید !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=430052&page=29
فلشت رو در بیار !نقل قول:
من قبل از بازی، Crysis 2 رو روی فلش ریختم و بعد آپدیت و اجرای بازی.
حالا یه بار که فلش رو در آورده بودم خواستم از روی دیسک بازی کنم دوباره آپدیت خواست (یعنی آپدیت بازی هم روی فلش نصب شده بود) که اینبار روی خود دستگاه آپدیت کردم.
نظری در این باره نیست؟
بعد دیسک crysis2 رو بزار و شروع به آپدیت کن !
بعدش فلش ات رو فرمت کن !
همین کار رو کردم!نقل قول:
جویای علت بودم.یعنی مستقیم دستگاه رو آپدیت نمیکنه؟!اگه کسی هارد داره پس اپدیت روی هارد نصب میشه نه خود دستگاه.
اون آپدیته رو فلشت ریخته شدهنقل قول:
اما وقتی فلشتو درآوردی روی هاردت ریخته شده
به نظرم موردی نداره
فکر کنم یاد آوری عنوان تاپیک بد نباشد :نقل قول:
تمامی سوالات و مباحث درمورد Xbox 360 (فقط در اینجا)
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
یعنی شما 2351 صفحه که هر صفحه شامل 10 پست هستش رو خط به خط خوندید ؟نقل قول:
دست بردار!نقل قول:
اونوقت این چه ربطی به این تاپیک داشت ؟؟؟؟ تاپیک بازی نیست که اینجا !!!
یه نفر اومد درباره یه بازی یه چیزی گفت بعدش هفت هشتا کاربر هم دربارش سوال کردنو نظر دادن
بعد جناب عالی میای میگی اینجا جای این حرفا نیست؟؟؟
آی کفرم میگیره از این حرفا:4:
جوونم برادران طرفدار تاپیک :دی
زین پس کسی بیاد گیر بده بن دایم میشه :دی
البته به جر مدیریت محترم و همچنین ناظرین و همکاران که حق دارن هرگونه گیری بدن :دی :40::11:
شرکت Microsoft برای کنسول Xbox 360 یک Internal Storage تعبیه کرده که کنسول در زمانی که هارد دستگاه پر باشه یا اینکه شما دسترسی به حافظه ای نداشته باشید تا مدت کوتاهی نیاز های جزئی رو براتون بر طرف کنه.نقل قول:
شما زمانی که حافظه ای به کنسول وصل کنی سیستم دیگه به اون قسمت دست نمیزنه و سعی میکنه تا اونجا که ممکن هست اونو برای مواقع ضروری خالی نگه داره.
البته آپدیت اصلی داشبورد که حجمی حدود 6-8 MB رو دارد همیشه در داخل Internal Storage نصب میشه.
ببخشید فکر نمیکنید کار قضاوت Spam بودن پست کار منو شما نیست !!نقل قول:
چون اینجا مدیر داره و شما فقط میتونی در صورت مشاهده ی هر گونه مشکل فقط Report کنید .
به این تاپیک منتقل شد:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=404400&page=28
اقا مبارکه و انشاالله سه چراغ و کوفتت بشه چون من یه ارکید در حد قابلمه دارم :31:!نقل قول:
حسام جان بذارشون اینجا :نقل قول:اونجا همه ندید بدید ها دور هم جمعیم :31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=404400
راستی ، مبارک باشه :11:
:37::37::37::37::37::37::43::43::43:(اینم نظر من :31:)نقل قول:
میگم حسام بزنم تو ذوقت؟:31::27:
:5:
یه جایی هست تو این انجمن به نام اینجا واسه ی عکس گذاشتن :31::27::10:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=404400&page=28
وااااااااااااايعجب سوووتيييييييييييييييييي !!!!!!!
دو تا تب باز بود با سافاري اشتباهي زدم اينجا :13:
شرمنده فردا ويرايش ميكنم !! ( الان با ايپادم )
مبارک باشه حسام جان !!
------
اگه تونستی یه گیم پد اضافی هم بگیر !
سلام دوستان !!!
کینک چنده ؟؟؟؟
چطوره ؟؟ یه توضیح کامل بدید !!
سلامنقل قول:
حول و حوش 180-170تومنه.
خیلی جالبه! کلا تا حالا نظیرش رو توی دنیای بازی های ویدثویی و کنسول ها تجربه نکردین! توصیف کردنی نیست باید خودتون از نزدیک تستش کنید تا ببینید که چه لذتی داره! اگه یه اتاق نسبتا بزرگ ( خیلی بزرگ نه):31: و حال و حوصله ورج و وورجه رو دارین در خریدش شک نکنید!
شهاب تو مگه خریدی ؟! نگفته بودی ! :31:نقل قول:
ممنون ازتوننقل قول:
یکم هم میشه توضیح فنی بدید که خود کنسول رو باید کاری کرد یا نه !! یا اینکه تنظیمات خاصی ( خود کینک) داره ؟؟
شما اینجا رو یه نگاه بنداز هر سوالی هم بود در همین تاپیک بپرس دوستان حتما جواب خواهند داد :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=335629
نه سعید من نخریدم ولی یکی از بچه های خوابگاه رو شاخ تو جیبش گذاشتیم رفت خرید!:31:نقل قول:
فکر نمیکردم اینقدر بازی کردن باهاش جذاب باشه و توصیفه میکنم دوستان اگه از نظر مالی مشکلی ندارن حتما یکیشو بخرن.
پوریا جان دسته برا چشه ؟ :دی
دوستان این هاردش کجاشه ؟ :دی میشه درش آورد ؟ :دی
بعد آپدیت کردن داشبورد مشکلی برا کنسول به وجود نمیاره ؟ (برا کپی خور و... )
+
این آپدیتی که بازیا میکنن ( میزاری توش میگه آپدیت کن :دی) چیه ؟ داشبورده ؟ بعد آفلاینه یا باید دانلود بشه ؟
تنکس :دی :دی
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
یه سوال دیگه :دی
از کجا میشه فهمید که کنسول تا حالا باز نشده ؟!؟؟!؟!
اقا ببخشید که من سوالم رو تو جای درستی نپرسیدم
اگه در مورد بازی اینا سوالی بود تو کجا بپرسم
مر29+1
یه خبر خوب دارم یه خبر بد
اول خبر خوب
اینکه C4 یه مختصر اطلاعاتی رو درباره حل کردن مشکل رایت پروتکت داد...
واما خبر بد...
اینکه حل این مشکل توسط یک دستکاری یا استفاده از سخت افزار حل میشه...(امیدوارم بشه خودون انجامش بدیم.)
متن اصلی که توسط C4 ویرایش شده
Progress is being made by the team, however, on the development of a special conversion process (solderable hardware add-on device) which will allow fw to be written to 0225 drives
دیکشنری من که کلمه solderable رو لحیم کاری ترجمه کرده...حالا نمیدونم معنی دیگه ای داره یا نه!!!
( منبع BC )
دسته همین جوری باشه بد نیست !نقل قول:
هارد اسلیم فک کنم زیر کنسول باشه یه در داره باز میشه !
نه آپ کن مشکلی پیش نمیاد ! فرقی نداره با بازی آپ بشه یا توسط خودت جفتشون یکیه
اگه از یه جای مطمئن خریدی شک به دلت راه نده . مثلا کنسول شده باشه که چی ؟ توضیح میدی ؟