سلام دوست عزیزنقل قول:
این روش رو امتحان کنید:
اگر درست نشد، احتمال قوی ارزش تعمیر نداره،من جای شما بودم بازش می کردم و تشریحش می کردم و کلی چیز یاد می گرفتم و بعدش میدادم بازیافت!!!
موفق باشید
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
این روش رو امتحان کنید:
اگر درست نشد، احتمال قوی ارزش تعمیر نداره،من جای شما بودم بازش می کردم و تشریحش می کردم و کلی چیز یاد می گرفتم و بعدش میدادم بازیافت!!!
موفق باشید
دوست عزیز سلامنقل قول:
با چه نرم افزار یاین کار رو انجام میدید؟
دنبال گزینه هایی مثل کنتراست و برایتنس باشید.
موفق باشید
ممنون دوست عزيز ازپاسختان ،اگه محبت کنيدبيشتر راهنمايي کنيد ممنون ميشم .نقل قول:
سي دي نرمافزارشو نصب کردم براي اسکن شورکاتي به نام p3consolداره که توي اون هرچه دنبال گشتم گزينه اي تحت عنوان کنتراست و برایتنس نبود .موندم چکارکنم؟
نقل قول:
سلام دادم بیرون سرویسش کردن درست شد، حتی نیازی به پودر جدید هم پیدا نکرد.
کسی میدونه دقیقا چه کارش کردن؟ کجاش رو سرویس کردن؟
اگه می دونید توضیح بدید.
کارتریج سامسونگ 2510 که 1610 بهش می خوره.
با تشکر
کسی از دوستان اطلاع نداره این سوال ما رو پاسخ بده
نقل قول:
با سلام من من یک پرینتر hp دارم که کاریج 121 می خوره من این کاریج را شارژ کردم کار هم می کنه ولی بعد یکی دو روز خشک میشه می شود طوری شارژ کرد که جوهر سر هد کاریج خشک نشه مثل کاریج های اصلی:n03:
یا جوهری که شارژ کردی ایراد داره
یا دستگاه خاموش که می کنی درست کارتریج ها پارک نمی شن و این مسئله باعث خشک شدن می شه
کارتریج های جوهر افشان موقع خاموش شدن باید تو قسمت مخصوص پارک کنن (service station) تو این قسمت یه نگاهی بکن باید یه سری محفظه پلاستیکی که معمولا پاینش یه سوراخ هست هد رو بپوشونن
خودم یافتم از آدرس زیرنقل قول:
Control Panel\All Control Panel Items\Devices and Printers
روی آیکون پرینتر راست کلیک میکنی
Printer properties\About
مرسی دوست عزیزنقل قول:
انجامش دادم البته نه با اون ماده ای که نوشته بود، با آب جوش !! :n02:
پرینت اول سفید بود ولی پرین دوم رنگی ولی کیفیتش خوب نبود ، یه بار دیگه انجاش دادم ولی الان که روشنش میکنم چراغ زرد خطرش روشنه !!:n13:
خوبه. پس ادامه بدید همون کار رو.نقل قول:
تو کامپیوتر ارور چی میده؟ شاید جوهر تموم کرده. کارتریجش اصلیه؟