فکر نمی کنم لازم داشته باشه، Burn-in معمولا تو هدفون های گرید بالا تاثیر داره... در هر صورت شما که دارید از هدفونتون استفاده می کنید دارید burn-in هم می کنیدش...:8:نقل قول:
Printable View
فکر نمی کنم لازم داشته باشه، Burn-in معمولا تو هدفون های گرید بالا تاثیر داره... در هر صورت شما که دارید از هدفونتون استفاده می کنید دارید burn-in هم می کنیدش...:8:نقل قول:
دوست عزیز این مدل هم هست؟نقل قول:
Sound Blaster X-Fi HD USB Audio System with THX SB1240
اگه موجوده لطف میکنید قیمت و آدرس رو واسه من پخ کنید؟
این یکی چون پری آمپ واسه هدفون داره واسه اینکه از خروجی هدفونش برای هدفون های حرفه ای تر استفاده کنید
طبیعتا از مدل مورد علاقه ی شما بهتره،من که تو یه جستجوی ساده این مدل رو پیدا نکردم!
دوستان se535 با iPod Touch 4G آمپ می خواد؟
se425 چی؟
بله هر دو نياز به امپ دارن ولي در هر صورت ميتونين بدون امپ هم استفاده كنين.ايپاد ميتونه درايوش كنه ولي نه كامل .من se 425 رو با cowon j3 نتيجه بهتري گرفتم تا iphone.نقل قول:
سلام به همه
دوستان هدست philips shb9100 بد جوری چشمو گرفته.:18:
می خواستم ببینم ارزش خریدن( با قیمت 140 تومان ) رو داره؟
کیفیت صداش چطوره؟ ( فروشندهه خیلی از کیفیتش تعریف می کرد.)
آیا هدستی شبیه به این بهتر هست؟
ممنون می شم جوابم را بدهید.
با تشکر
شما که se425 تست کردین کلاً نظرتون درموردش چیه؟نقل قول:
ببخشید اومدم وسط (:نقل قول:
یک گام فاصله با پرچمدار توگوشی این برند فاصله زیادی نیست که نیاز به توصیف داشته باشه یعنی 425 خیلی اختلاف فاحشی با مدل 535 نداره اما پیشنهاد میکنم 535 رو انتخاب کنید که تا حدود زیادی خیالتون از بابت اشکالهای کوچولوی 425 از نظر صوتی راحت بشه اما با اختلاف قیمت حدود 150 دلار
به هر حال 425 دو درایوری هست که یکی برای بیس و یکی برای های در نظر گرفته شده ولی 535 سه درایوری که دو تای اونها برای بیس و یکی برای های مورد استفاده قرار گرفته متاسفانه به شخصه صدای 425 رو تست نکردم اما 535 صدای بسیار با کیفیتی داره که توی تاپیک همسایه میشه یه ریویوی هر چند ناقص اما به فارسی ازش خوند
تفاوت صوتی بین 425 و 535 بیشتر در بیس خلاصه می شه البته این نظر شخصی من نیست بلکه نظر کسایی هست که از این هدفون استفاده کردند و کمی هم های بهتری داره ولی نه خیلی زیاد بهتر و هر دو از نظر soundstage تقریبا مثل بقیه مالتی درایوری ها اوضاع خوبی ندارند و نمیشه به عنوان ایراد بهش نگاه کرد چون خصوصیت فیزیکی اونها ایجاب میکنه که Soundstage بسیار بسته ای داشته باشند
در آخر حتی اگر 535 با کاربرد شما هماهنگ نباشه 425 یک جایگزین بسیار خوب میتونه برای اون باشه
نکته آخر که خیلی مهمه Shure جزو اون معدود برندهایی هست که هدفون تقلبی نداره و برای ما که خرید از خارج میکنیم و معمولا اشنای ما هم زیاد حوصله توجه به جزییات نداره یک امتیاز بزرگ محسوب میشه
در آخر آخر
پلیر های پرتابل اغلب به راحتی از پس درایو کردن 535 و 425 برمیان ولی بهترین نتیجه (نهایت کیفیت هدفون) با یک آمپ مناسب بدست میاد هر چند که اگه بخایم نمره بدیم بدون آمپ از 100 چیزی حدود 90 درصد کیفیت دریافت میشه و 10 درصد باقی مونده رو یا باید خیلی حرفه ای باشیم که متوجه کمبود اون بشیم یا اینکه یک آمپ بسیار با کیفیت تر از آمپ پلیر خودمون داشته باشیم
شما هم موفق باشید
آقا رضا se535 معمولی با لیمیتد ادیشنش چقدر فرق داره؟ میرزه به اختلاف قیمتش؟
سلامنقل قول:
قبلا که موجود بود
من خودم یکی دارم و با m50 ازش استفاده میکنم و کاملا راضی هستم
مال من گارانتی شاب داره .... البته من تو فروشگاه ها پیدا نکردم اون موقع اینترنتی خریدم فکر کنم 120-130 تومن شد یادم نیست. ولی متاسفانه اون سایت اینترنتی الآن نداره ... زنگ بزن خود شاب ببین اصلا موجود دارند ... کلا کارت صداهای اکسترنالی مثل این مدل چون کم طرفدارند برای وارد کننده نمی صرفه. ولی اگه پیدا کردی بگیر چون می ارزه.
دوستانی که ایرفون shure se315 رو دارن لطف کنن بگن چجور هدفونی؟بیسش خوبه برا راک و متال و رپ؟
کسی هست برا من گیر بیاره؟
من میخوام رو.گلاکسی نوت استفاده کنم ازش.نیار به آمپ داره؟