سلام یه ستاپ باکس خوب که اندروید ساپورت باشه میشه معرفی کنید ؟!:n02:
Printable View
سلام یه ستاپ باکس خوب که اندروید ساپورت باشه میشه معرفی کنید ؟!:n02:
کلا یه مدل هست که من خریدم سرعت تعویض کانال ۵ ثانیست.نقل قول:
جالبه كه مشخصات فني مدل هاي مختلف گيرنده هاي پروويژن تقريبا يكسان هست(چه به لحاظ قدرت پردازنده،چه پهناي باند و ...) بعضي از مدل ها فقط خروجي تصوير كمپوننت ندارند همين.علي القاعده نبايستي تفاوتي در قدرت گيرندگي،سرعت تعويض كانال ها و پردازش تصوير داشته باشند؟!نقل قول:
مدل هاي مورد بررسي :
Q2000 ، Q1000 ، X-5 ، X-5 new
X-10 پشتیبانی از صدای دیجیتال دارهنقل قول:
جناب فايت من دنبال گيرنده اي هستم كه پرش و يا توقف تصوير نداشته باشه ولي تاپيك رو هر چقدر ورق زدم نتونستم مدلي كه كيفيت مناسبي داشته باشه و اكثرا هم راضي باشن پيدا كنمنقل قول:
حالا اگه كانال ها با تاخير عوض بشه اشكالي نداره ولي نمي خوام هنگام پخش تصوير متوقف بشه،يا پرش داشته باشه
شما مدلي سراغ داريد؟
من شنیدم گیرنده آیسن خوبه,خودم آنتن آیسن دارم عالیه,گیرندشو تا حالا تست نکردم توصیه هم نمیکنم .نقل قول:
پرش تصویر و توقف هر چقد گیرنده قدرتمند تر باشه کمتر اذیت میکنه,گیرنده های خوب در حد یک ثانیه پرش دارند یا کمتر.اما در کل:
اتصالات آنتن درست وصل شده باشن,از کنار سیم برق رد نشده باشه سیم,یک تکه بودن سیم آنتن,محکم کردن آنتن, خودم با دو تا طناب بستم میله آنتن رو فیکس شده کامل,حتی روشن خاموش شدن مهتابی یا روشن بودن چرخ گوشت و ... باعث پرش تصویر میشن,بهترین آنتن توصیه شده آنتن های یاگی یا شاخه ایه.اگه فاصلتون با فرستنده زیاده آنتن آیسن یا شبیهش خوبن.آیسن شاخه ایه با تقویت آنتن یا همون بوستر.چرخش ٣۶٠ درجه هم داره.
بعد همه این کارا قدرت گیرندگی گیرنده های مختلفه,که من دیگه دسترسی برای تست ندارم.
اما از ایکس ویژن x-١٠ به نسبت راضیم اگه امکان تست آیسن رو هم داشتم اینجا اعلام میکنم.
اینم مشخصاتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورد دیگه ای ندیدم برای فروش جایی باشه.
یه گیرنده هم جدیدا اومده شبیه عملکرد کارت تی وی برای آندروید و آی او اس.
گیرنده دیجیتال قابل حمل برای اندروید و ios
خیلی از فروشگاه های معروف دارنش مانند ال دیجیتال و دیجی کالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز سلام . خیلی وقته دنبال یه گیرنده خوب و قوی میگردم اگه میشه یه دونه به ما معرفی کنید خودم
q-1000 , q2000 رو گزینه کردم ولی اگه پیشنهاد بهتری دارید بفرمایید . کلا میخوام مشکل خاصی نه توی پخش و رکورد داشته باشه و از لحاظ کیفیت هم مشکل نداشته باشه . این جای خونه ما هم ته دره هست حسرت یه نود با کیفیت موند رو دلمون. با تشکر از همتون پیشاپیش عیدتومن مبارک. شاد باشید در کنار عزیزانتون:n16:
سلام
یه مدل معرفی کنید + قیمت واسه پی سی خونه و لب تاب با هردو عالی کارکنه گیرندگی خوب و روان کار کنه ؟
این مدلایه 3100 و 4100 کدوم بهترن انتن گیرندگی و ....... ؟
اینا رو میشه به تی وی هم وصل کرد بعضی اوقات جواب میده ؟
ممنون