اینم یه گیرنده حسابیه البته گرون قیمت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلامنقل قول:
ميشه يكم در مورد پلير bdp140 توضيح بدي؟ از لحاظ منوها و كيفيت پخش؟
ممنون:20:
والا اینقدر اسم تو بازار زیاد شده که از دست ما هم در رفته :دینقل قول:
مشخصاتی ازش داری بزار راجبش تحقیق کنم.
با سلام به دوستان
يه سوال : اگر باند هاي سينما رو روي ميز lcd و در فاصله كمي از تلويزيون قرار بدم واسه تلويزيون مشكلي پيش نمياد .البته از نظر اينكه آهن ربا داخل باند هستش عرض مي كنم .
آخه من شنيدم ممكنه به مرور رو تصوير تاثير بذاره .
سلام دوستان ...
من امروز یدونه LED LG 42LW57000 گرفتم ... بهم گفتن اگه همراهش یه سینما خانگی یا Blu-ray Player بردارم 200 تومن کارت هدیه بهم میدن ... راستش من زیاد تو نخ TVو سینما و اینا .... نیستم ... در حدی که حتی شاید درست ندونم کاره اینا چیه :31: ... آخه از فیلمای تلویزیون و ماه واره خوشم نمیاد و بقیه ی فیلما رو هم با PC نیگا میکنم (اینجوری کسی مزاحم فیلم نیگا کردنم نمیشه!!) ... بگذریم حالا ...
حالا نمیخوام زیاد خرج سینما خانگی و blu-ray کنم ... شما جای من باشید کدوم رو از LG میگیرید ، سینما یا Blu-ray ؟ ... و اینکه اگه بخوام سینمای LG بگیرم با بودجه ی حدود 400 تومن چی خوبه ؟ ... صدای آنچنانی و بترکون هدفم نیست ... فقط میخوام بیشتر فرمت ها و امکانات رو داشته باشه و ظاهرش شیک باشه ...
تمام بلندگوهاي سينماي خانگي محافظ دارند و براي تي وي هاي لامپي مشكلي ندارن. براي ال سي دي هم كه اصلا مهم نيست بلندگو از چه نوعي باشد.نقل قول:
در مورد سینما یا بلوری بستگی به هدف شما و استفادتون داره.ال جی تمام مدل هاش از لحاظ ساپورت فرمت تو یک سطح هستش.نقل قول:
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
با بودجه 400 تومن مدل 3540 فیلیپس رو پیشنهاد می کنم.نقل قول:
مدل 5550 فیلیپس پیشنهاد می کنم با این بودجه.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون ... ولی منظورم این بود که شرکت LG ، سینماهاش بهتره یا بلوریش ؟ قاعدتا باید هر دو رو تهیه کنم ... حالا یدونش باید از LG باشه که هدیه نصیبم بشه ... بهتره کدوم رو از یه شرکت دیگه بگیرم ؟نقل قول:
حالا بین سینمای خانگی LG LH-869HTS و LG LH-860HTS کدوم بهتره ؟ ... از ظاهر 869 بیشتر خوشم میاد ...
سلام دوستان قيمت اين سينما ها رو ميخواستم:
LH-870HTS
LH-W871HTS
LH-880XBH
LH-890XBH
PARMIS
LH-877HTS
SOUND VASTLE
HB-994PK
هر كدوم از 650 تا به بالا بود رو هم نميخواد
...........
راستي دوستان پلير اين سينما در چه حدي هستن؟چه مدلي ؟؟
همه نوع پسوند رو اجرا ميكنن؟مثل MKV
و زير نويس فارسي؟
اگر نه ميتونم يه بلوري يا دي وي دي خوب بگيرم و بلندوگ و امپلي و .. جداگونه تهيه بكنم؟؟