من از شهرستان هستم
isp وب گستر هست
خودشون مودم وایرلس تموم کرده بودن منم از بیرون خریدم
اونو هم امتحان میکنم خبرشو میدم
Printable View
من از شهرستان هستم
isp وب گستر هست
خودشون مودم وایرلس تموم کرده بودن منم از بیرون خریدم
اونو هم امتحان میکنم خبرشو میدم
اگه not found می ده دکمه ریست پشت مودمتو یه 10 ثانیه نگه دار درست می شهنقل قول:
نه میاد ولی فقط نصف سایت لود میشه ! جاهای اصلی نمیاد !
تو كدوم مرورگر ميزني؟
دوستان کسی راجع به مودم های وایرلس Encore اطلاعاتی داره منظورم کیفیتشون هست؟؟؟
سلام امین جاننقل قول:
راستش منکه تاحالا اسمشو نشنیدم. ( شاید سایر دوستان دیده باشن) من باشم از برندهائی میگیرم که بعدا ISP بهش گیر نده و همچنین بعدا خودم بتونم بکمک دیگران از پس تنظیماتش بر بیآم.
این به معنای بد بودنش نیست. مثل اینه که شما واس خودت از خارج یه ماشین بیاری که از کمپانی های معروف نیست. ممکنه فوق العاده باشه ولی اگه نیاز به خدمات پیدا کرد ، اون وقت هیچ کس ازش سر در نمی آره و شما میمونی و ماشینت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!!!
اگه دقت کنی تو همین تاپیک در مورد مودم هائ TP-link و linksys و Asus و .... بیشتر بحث شده و دوستان بیشتر میتونن تو رفع اشکال ها کمکتون کنن.
خیلی وقت ها هم ISP ها یه مودمی رو خودشون از پشت کوه پیدا میکنن و بصورت کلی وارد میکنن و میندازن به کاربرها. 6 ماه بعد هم میبینی دارن یه مودم دیگه میدن!!
ادیت: شرمنده دوستان ، هواسم نبود 2 تا پست پشت سرهم دادم !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- میشه بگی مودمت چیه؟نقل قول:
2- با چی سیستم رو به مودم وصل کردی؟ (Wireless, LAN, USB)
دوستان مودم وایرلس می خوام تا 100 تومن برای بازی آنلاین برد هم زیاد انتظار ندارم ! فقط سرعت و پینگ عالی (فاصله با مودم 7-8 متر)
بعد یه سوال سرعت lan از وایرلس بیشتر نیست ؟
مودم تاثیر زیادی توی گیم بازی کردن نداره.توی چند صفحه آخر همین تاپیک چند تا مدل مثل asus معرفی شده.نقل قول:
سرعت lan و کیفیت ارتباطش از وایرلس بیشتره ولی توی فاصله کم و با سرعتهای اینترنت ایران، تفاوتی ندارن.
نقل قول:
همیشه از نظر پینگ از بقیه دوستام بهتر بوده ولی فکر نکنم ربطیی به مودم داشته باشه اونقدر (الان asus am 602 دارم)
این linksys مودم های خوشگلی داره :دی کیفت و قیمتشونم خوشگله ؟
ممنون