سلام !
به یه مشکلی خوردم که امیدوارم که اینجا حل شه ! :41:
استادمون گفته که یه لیست از صفتای مشترک بین انسان ها حیوانها و درختُ گلُ گیاه ببریم واسش :(
کسی میتونه سایتی معرفی کنه که من بتونم از توش مطلب مفیدی پیدا کنم ؟
Printable View
سلام !
به یه مشکلی خوردم که امیدوارم که اینجا حل شه ! :41:
استادمون گفته که یه لیست از صفتای مشترک بین انسان ها حیوانها و درختُ گلُ گیاه ببریم واسش :(
کسی میتونه سایتی معرفی کنه که من بتونم از توش مطلب مفیدی پیدا کنم ؟
سلامی دوباره.
دوستان من بالاخره کانونم تموم شد و لول Advance 3 رو تموم کردم.تا سال دیگه که میخوام برم برای تافل میخوام زبان یادم نره.پیشنهاداتون چیه؟فیلم دیدن فایده داره؟؟؟البته میخوام برای زبان تخصصی بخونم.
در ضمن چند تا کتاب داستان خوب در سطح خودم یکم پایینتر معرفی کنید.یا کتاب روانشناسی و ...
ممنون.
متاسفانه من شخصا نتونستم منبعی برای این سوالتون پیدا کنمنقل قول:
ببخشید :11:
سلام...نقل قول:
صد در صد، فیلم دیدن و کلا تمرین شنیدار تاثیر فوق العاده ای داره. چه تنها دیدن فیلم و چه دقت کردن و کار کردن رو فیلم (در آوردن لغات جدید و اصطلاحات و ... که نیاز به چندین و چند بار دیدن یک فیلم هم داره)
کتاب داستان، نمایش نامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بخونین، ببینین از پسش بر میاین ؟ :46:
مطلب که زیاده توی نت فقط باید keyword های مناسبی رو پیدا کنی... مثلا اینها رو چک کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به همین ترتیب لینکهای زیر رو پیدا کردم...
کد:http://plantphys.info/organismal/lechtml/biology.shtml
کد:http://www.cliffsnotes.com/study_guide/Characteristics-of-Living-Things.topicArticleId-8741,articleId-8578.html
کد:http://www.seplessons.org/node/770
کد:http://www.uen.org/Lessonplan/preview.cgi?LPid=1996
فقط باید یکم خلاقیت به خرج بدی و محتواشون رو به صورت صفت دربیاری... مثلا اگه گفته همه به غذا یا انرژی نیاز دارن باید بنویسی consumer به معنی مصرفکننده...
مثلا اینها رو چک کن:
نقل قول:
All living things must grow/develop, reproduce, respond to stimulus, consume and produce energy, and have cells
نقل قول:
The characteristics of living things are movement, respiration, nutrition, irritability, growth, excretion, reproduction, death.
نقل قول:
The seven characteristics that all living things share are:
1. Order
2. Regulation
3. Growth and Development
4. Energy Processing
5. Response to the Environment
6. Reproduction
7. Evolutionary Adaptation
نقل قول:
1. DNA
2. Cells
3. Grow and Develop
4. Reproduction
5. Respond to stimuli
6. Energy
و... همون لینکها رو دنبال کنی چیزهای بهتری پیدا میکنی...
دوستان،
سوالی که امروز توسط شخصی ذهنم را به خودش درگیر کرده اینه که یک دانش آموز نه چندان مشتاق به یادگیری و شاید بهتر باشه بگیم تنبل را چطور میشه با زبان انگلیسی درگیر کرد ؟!
آیا تکنیک و یا روشی هست که بشه سر این افراد را با زبان شدیدا گرم کرد.
البته این دو فاکتور را هم در نظر بگیریم که
یک اون شخص قصد داره زبان یاد بگیره، و برای حرفه ی آیندش نیاز داره به زبان ولی خب تنبله! چرا که خیلی دچار محدودیت زمان نیست.
و دو اینکه اون شخص سن 30 به بالاست ...
ممنون میشم چیزایی که به ذهنتون میرسه را بگین بهم
سپیده:11:
اصولا تو این سن انگیزه حرف اول رو میزنه...چون روند یادگیری طبیعتا پایین اومده...ولی من چیزی که شخصا برای
خودم جواب میده اینه که هر چند وقت یکبار free discussion میرم تو موسسه تا انگیزه بگیرم با دیدن بقیه تو موسسه
چون وقتی ادم تو جو یه محیط انگلیسی قرار میگیره تحریک میشه برای یادگیری به نظر من...
سلام...نقل قول:
من خودم هم درگیر همین مسئله هستم... یعنی هم برادرم و بدتر از اون خودم... میخوام برادرمو ترغیب کنم که کلاس بره تا مثل خودم پشیمون نشه...:41:
حالا اون به کنار من خودم واجبترم! خودم چطوری به زبان رو بیارم؟!:19:
ممنون میشم راهنماییم کنین...
دیدن کسایی که میتونن حرف بزنن و مشاهده اونا هنگام صحبت کردن مخصوصا اگه سنشون کم باشه
خوندن داستانهای ساده انگلیسی
اگه محدودیت وقت نداره کلاس رفتن
دیدن فیلم زیر نویس!!!!!!!
نقل قول:ممنون دوستاننقل قول:
ولی من بیشتر دوست دارم نظرتون را روی تکنیکی که یک معلم میتونه برای اون دانش آموز بکار ببره ، را باهام در میون بذارین...
یک معلم چه کنه که اون دانش آموز حداقل روزی 2 3 ساعت وقت بذاره ؟
+
بابا شما جفتتون که در زبان استادین :دی
ولی با nafar aval موافقم، شاید کلاس های بحث آزاد، برای افرادی که سطح زبانشون بالاست، بهترین پیشنهاد باشه.
کلاس های عمومی در آموزشگاه ها، که رو گرامر و ساختار وقت میذارن، دیگه برای این افراد به نظر من مفید نمیتونه باشه ...
بحث آزاد
و خب دیدن فیلم و خواندن کتاب ، و درگیر بودن با زبان، حتی تنها، مطمئناً کمک میکنه تا زبان را فراموش نکنیم
:46:
من منظورم کتاب خریدنی بود،نه اینترنی!نقل قول:
اره،متن برام متوسط نسبتا اسون بود.