سلام خدمت اساتید و فعالان عزیز
در مورد اصطلاح "کمک فنر فرمان نشتی داره" دقیقا روغن کجای ماشین کم میشه؟ واسکازین؟
بعد نام دیگر کمک فنر فرمان "جک هیدرولیک" هست؟
خودرو پژو 405
با سپاس :n16:
Printable View
سلام خدمت اساتید و فعالان عزیز
در مورد اصطلاح "کمک فنر فرمان نشتی داره" دقیقا روغن کجای ماشین کم میشه؟ واسکازین؟
بعد نام دیگر کمک فنر فرمان "جک هیدرولیک" هست؟
خودرو پژو 405
با سپاس :n16:
باطری رو هم چک کنیدنقل قول:
سلام چند تا سوال داشتم
من میخواستم تندر90 بخرم ولی شنیدم اگه لاستیک کرذگیر پولوس پاره بشه واسگازین خالی میشه و گریبوکس داغون میشه ایا صحت داره؟ من که خورد تو ذوقم و از خرید منصرف شدم
و یه سوال دیگه 405 slx tu5 بازار خرید و فروشش تو اصفهان خوبه یا افتضاحه؟
سلامنقل قول:
ايشالا که ديگه خوب کار مى کنه
در مورد صداى موتور هم باز احتمال اينکه مکانيک قبلى کارش درست نبوده احتمالا اتصالات اگزوز يا مانيفولد دود را درست نبسته يا حتى خود سرسيلندر .
مهم اينه که الان مشکل ماشينتون حل شده .
مصرف سوخت در شهر بستگى به نحوه ى رانندگيتون داره .
در مورد چسب کارى اون لاىه چسب که زده ميشه خودش يه لايه ى نازکى بوجود مياره که ميتونه واشر را مقاوم تر کنه ولى نه خيلى زياد بيشتر ميشه گفت که باعث ميشه واشر دير تر بپوسه ولى در مورد حرارت اين طور نيست . و گرما زياد به راحتى ميتونه واشر را بسوزنه در مورد چسب دوقلو بله بعضى ها محل هاى خوردگى را با چسب پر مى کنند و بعضى ها هم با جوشکارى
چسب دو قلو راه زياد تضمينى نيست ولى حالا فعلا کار مى ده الان من خودم سراغ دارم که به محل هاى خوردگى چسب دو قلو زدند و 2 ساليه بدون مشکل کار مى کنه .
مهم اينه که خود سر سيلندر يا بلوک سيلندر تاب زيادى نداشته باشه .
در مورد رادياتور هم بايد رادياتور را باز کنيد و از محلول اب و جوهر نمک البته درصد جوهر نمک بايد کم باشه يا اينکه از سرکه و اب استفاده کنيد .
راستى اگه ترموستات را عوض نکرديد حتما عوض کنيد .
آقا مشکل یافت شد باطری خالی کرده. اصلا نمیدونم چرا دیروز تا حالا خالی کرده یعنی 24 ساعت هم نشده هیچی هم که روشن نمونده بود. فقط سر سیم باطری هر دو تاش کهنه ست و خوب محکم نمیشد و احتمال میدم واسه همون باشه و یکی هم اینکه یه 10 روزی میشد ماشینو جایی نبرده بودم و فقط چند دقیقه ای درجا کار میکرد. حالا فردا دو تا سرسیم باطری رو عوض میکنم برنجی میندازم. باید دینام رو هم چک کنم ببینم خوب شارژ میکنه یا نه.....................نقل قول:
سلامنقل قول:
بنده تا حالا چيزى در مورد کمک فنر فرمون که روغن بده نشنيدم
البته کمک فنر اگه از نوع روغنى باشه روغن ميده البته کمک هاى عقب ماشين .
احتمال منظور شما بازو هاى هيدرليکى فرمان هست که دو طرف جعبه فرمان وصله و چرخ ها را مى چرخونه .
اگه منظورتون اينه بله ممکنه روغن بده و روغنش هم روغن هيدروليکه .
سلامنقل قول:
اين که بگيم همه ى ال نود ها مشکل گردگير پلوس دارند و بعد مدتى پاره ميشه و گيربکس را داغون مى کنه به نظرم اشتباهه اين مشکل ممکنه براى همه ماشين ها پيش بياد چون گردگير لاستيکيه و ممکنه پاره بشه يا حتى بست اون که از نوع فشارى است باز بشه .
خب اگه حالا گردگير پاره بشه اول گيريس داخلش به مررور خالى ميشه و اول پلوس را داغون مى کنه و بعد گيربکس البته راننده بايد هواسش جمع باشه که چنين مشکباتى پيش نياد . من خودم اول مورده که تا حالا مى شنوم .
ببيشتر اين خرابى و پارگى گردگير براى ماشين هاى پىش مياد که ارتفاع زده باشند .
سلام و عرض ادبنقل قول:
راستی چسبی که زدم دوقولوی uhu بوده که فک میکنم یکی از بهترین چسبهای صنعتی باشه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترموستات رو عوض نکردم از اول همین روش بوده .وقتی درحرکتم امپررو خط اوله ایا زیاده ؟ اگه لازمه عوض کنم چه شماره ای و چه مارکی رو پیشنهاد میدین .
در انتها بی نهایت سپاسگزارم از جوابهای بسیار کارامدتون جناب سامی عزیز.
سلام دوستان
ظاهراً این مدل چسب UHU فقط تا حدودِ حرارت 100 درجه کارائی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهراً برای استفاده در انجین مناسب نیست
Resistance: Acid, Gasolin, Lye, Oil, WaterTemperature range- 40°C up to 100°C (higher temperatures possible - depending on material and construction)
البته در دمای 180 درجه ظرفِ 5 دقیقه خشک میشه و بیشترین استحکام رو پیدا میکنه اما دمای کارش تا حدود 100 یا کمی بیشتر هست
Hardening Time of UHU PLUS ENDFEST 300TemperatureHardening TimeBond strength*
(10 N/cm2 = 1kg/cm2)
20°C12 hrs.1200 N/cm2
40°C3 hrs.1800 N/cm2
70°C45 mins.2000 N/cm2
100°C10 mins.2500 N/cm2
180°5 mins.3000 N/cm2
مشخصات بیشتر
واشر سرسیلندر اگر استاندارد باشه اصلاً چسب لازم نداره
اما اگر خواستین چسب بزنین , به این نوع چسب یا چیزی شبیه این احتیاج دارین
این چسب تا 900 درجه فارینهایت معادلِ 482 سانتیگراد رو تحمل میکنه و همونطور که از اسمش پیداست از ترکیباتِ مس درست شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] copper gasket cement temperature&hl=en&ie=UTF-8&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch
قیمت حدود 10$
خوب این می تونه از ضعیف بودن باتری کثیف یا شل بودن اتصال باتری به طرز ی که دیده نمیشهنقل قول:
و خرابی باتری باشه که احتمال باتری زیاده مخصوصن در این هوا
باتری معمولن یه هوی خراب میشه دقیقن همینجوری