بچه ها میتونید توی این سایت وارد مسنجرتون بشین
کد:www.ebuddy.com
Printable View
بچه ها میتونید توی این سایت وارد مسنجرتون بشین
کد:www.ebuddy.com
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز اول از همه سلام
دوم- فونت درشت تر پیدا نکردی؟:13:
از یاهو مشنجر ویستا استفاده نکن چون ورژن تایید شده ای نیست
ورژن 10.0.0.1102 ورژن خیلی بهتریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ... خواستم چشماتون اذیت نشه :31:نقل قول:
دوست عزیز اول از همه سلام
دوم- فونت درشت تر پیدا نکردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از یاهو مشنجر ویستا استفاده نکن چون ورژن تایید شده ای نیست
ورژن 10.0.0.1102 ورژن خیلی بهتریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از کمکت.
دارم دانلود میکنم ولی مطمئنی به ویندوز 7 میخوره ؟
نقل قول:
بله میخوره
یاهو مسنجر 8 و 10 رو برای ویستا میخواستم نه مسنجر خود ویستا که مشکی هستا اون اصلا خوب نیست مسنجری که روی XP هست رو برای ویستا هم که سازگاری داشته باشه میخوام مرسی . تو تاپیک نرم افزارهای یاهو پست گذاشتم ولی هیچ کس جواب نمیده.
این از ورژن 10 :نقل قول:
اینم ورژن 8 :کد:http://rapidshare.com/files/307843931/Yahoo.Messenger.10.0.0.331.rar
نکته: ورژن 8 رو رو ویستا تست نکردم ببینم کار میکنه یا نه ولی رو Xp میشه گفت یکی از بهترین نسخه ها هست که سازگاری کاملی دارهکد:http://www.4shared.com/file/125286341/9a7d6254/ymsgr810_421_us.html
دوست دارين يه كم سر به سر دوستاتون بزارين؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر چند ياهو قديمي شده اما هنوز ميشه حال بعضي يا رو گرفتو سر به سرشون گذاشت.
سلام من یه مشکلی با ورژن 10.0.0.1102 دارم. اونم اینه که بعد از اینکه login کردم تا چند دقیقه خوب کار می کنه ولی بعدش پیغام زیر رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگه روی گزینه click here هم بزنی صفحه زیر رو نمایش میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میتونه بگه مشکل از کجاست؟ و آیا راه حلی هم وجود داره؟
موقعي كه لوگين ميكنم چندتا گزينه اضافي مثل ياهو اپديتر و ياهو ايندستر باز ميشه چطور ميتونم اونا رو غير فعال كنم البته تو اين نسخه جديد
سلام
من آخرین نسخه یاهو رو دارم(10) هر بار لوگ این میشم با یاهو مسنجر ارور میده ومیگه مشکلی در اجرای پلاگین های مورد نظر اتفاق افتاده در صورتی که من اصلا پلاگینی انتخاب نکردم.
حالا میخوم این پلاگین ها رو حذف کنم چه باید کنم؟؟