سلام.ميخوام عكس لوگ آن ويندوز رو عوض كنم.راهنمايي بفرماييد
با تشكر
Printable View
سلام.ميخوام عكس لوگ آن ويندوز رو عوض كنم.راهنمايي بفرماييد
با تشكر
ببین مشکل من همون پسوردیه که از قسمت syskey ویندوز فعال میشه..من پسورد رو میدونم ومیتونم وارد ویندوز بشم.قبلا یه بارکه ویندوز روعوض کردم این تنظیم هم از بین رفت..که حالا به دلایلی رو ویندوز جدید بازم فعالش کردم .الان دیگه احتیاجی بهش ندارم. میخوام دیگه موقع بالا اومدن ویندوز ظاهرنشه..یعنی درکل یه حالت مزاحم داره.همین...اگه توخود تنظیمات ویندوز امکان حذفش باشه که چه بهتر؛اگرنه احتمالا نرم افزاری براش وجود دارهنقل قول:
سلامنقل قول:
به تاپیک زیر سر بزنید . همه چی گفته شده :
Logon برای ویندوز xp و Vista در اینجا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=67154
در Run عبارت syskey رو وارد کنید و Enter بزنید.نقل قول:
سپس تیک Encryption Disabled رو فعال کنید و روی Update کلیک کنید . در آخر روی OK کلیک کنید.
موفق باشید :40:
اگرمی تونی واردویندوز شی درRun بنویس syskey وازاونجا پسورد بردار:8:نقل قول:
سلام دوستان
من یک مدتی هست(چند سال)که با ویندوز xp مشکل دارم. بعد از لود شدن ویندوز و نمایش دسکتاپ چند دقیقه طول میکشه تا بشه درست از کامپیوتر استفاده کرد منظورم اینه که همه برنامه ها لود نشده. ربطی هم نداره که یک برنامه تو استارت آپ باشه یا زیاد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا رو نگا کنید.اسم یوزر هم مثل لود دیر میاد و وقتی کامل لود بشه همه چیز با هم درست میشه.کسی نظری داره.
من فکر میکنم که ممکنه ربطی به شبکه(adsl) یا کسپر داشنه باشه.
یکی از درایوای توی my computer بعضی وقتا حذف میشه انگار اصلا وجود نداشته توی قسمت adress در my computer ام که تایپ میکنم میگه:
cannot find file:///:d make sure the path is correct
???!!!!!!!:19::19::41::41:
سلام
سطل آشغال ویندوز من از روی دسکتاپ حذف شده
چطوری میتونم برش گردونم؟!
سلام کلیک راست روی صفحه دستاپنقل قول:
Peropertise>desktop>costomixe desktop
اینجا سطل آشغال را تیک کن
سلامنقل قول:
1 -
Run > regedit
2 -
به مسیر زیر برین :
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel
3 -
در سمت راست روی عبارت زیر کلیک راست کنین :
{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}
4 -
برای Value data صفر قرار بدین و OK کنین .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این برای منوی استارت Standard هست برای منوی استارت Classic مانند بالا ،فقط در مرحله دوم به مسیر زیر برین :
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\HideDesktopIcons\ClassicStartMe nu
كند لود شدن ويندوز معمولا چند دليل داره يكي اينه كه ويروس لونه كرده باشه :31:نقل قول:
يكيش هم اينه كه روي سيستم عامل يه عالم نرم افزارهاي جور واجور و سنگين نصب كردي و موقع بارگذاري به مشكل ميخورن و سر لود شدن ( كه كدوم يكي اول لود شه كدوم يكي دوم ) دعواشون ميشه :27:
يكي هم زياد نصب بودن ويندوز ( يعني 2 ساله ويندوز نصب هست مثلا )
و بعدي هم همين كه خودت اشاره كردي، يعني شبكه هست