نقل قول:
ممنون از دوستان که وقت می زارند وجواب می دن پس با این تفاسیر من چی بخرم چون می خوام فیلمبرداری خوبی هم داشته باشه از طرفی بشه به تلویزیون وکامپیوتر وصل کردوفیلم هایش را تماشا کنم
:11:ممنون می شم راهنمایی کنید
نقل قول:
سلام دوست من :10:
به شما پیشنهاد sx20 کانن را میدم به دلایل زیر :(قیمت 420 هزار +بیمه بدنه ایران )
1- نویز عکاسی پایین و کیفیت فوق العاده
2- کیفیت فیلم برداری HD با قابلیت زوم اپتیکال در حین فیلم برداری
3- به پولتون خیلی میخوره چون کلی لوازم جانبی باید تهیه کنی که شاید یکم هم از 500 بالا بزنه
البته لازم به ذکر است اگه با اندازه این دوربین مشکلی نداشته باشی این دوربین فوق العاده است برای شما
اگه کیفیت فیلم برداری بالاتری میخوای ، میتونی به HX1 سونی (قیمت 465 هزار +بیمه بدنه )هم فکر کنی - چون کیفیت فیلم برداری FULL HD داره . - پانارومای فوق العاده قوی داره . . اما خوب بشخصه عکاسی کردم باهاش و عکساش را نمی پسندم .
اگه سایز این دوربین ها برات مشکل است می تونی به Sx210 (قیمت 375هزار +بیمه بدنه) هم فکر کنی زوم اپتیکال فیلم برداری هم داره .. اما خوش دست نیست .
sx200 (قیمت 315 هزار+بیمه بدنه ) دوربین خوبیه که زوم اپیکال فیلم برداری نداره اما خیلی خوش دسته .
:11::11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز دوربینSX20 کانن روی کاغذ خیلی خوبه اما کیفیت عکس بالایی نداره . من عکسهاش رو از اینترنت دانلود کرده ام و زیاد خوشم نیومد.
امتیازات SX20 کانن در سایت Photographyblog از 5 نمره :
طراحی---------------4
خصوصیات-----------4.5
آسانی استفاده----------4
کیفیت عکس-----------3.5
ارزش پول------------3.5
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
امتیازات HX1 سونی در سایت Photographyblog از 5 نمره :
طراحی---------------4.5
خصوصیات-----------4.5
آسانی استفاده----------4
کیفیت عکس-----------4
ارزش پول------------4.5
از نظر فیلمبرداری دوربین خیلی خوبیه و کیفیت عکسش هم خیلی خوبه اما اندازه عکس 9 مگاپیکسلی این دوربین دیگه قدیمی شده.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوربین SX210 کانن : فیلمبرداریش 1280x720 و 30 فریم است ، با صدای دو کاناله و بخاطر Bit rate بالایی که داره (24Mbps) تصویر براق و با غلظت رنگ خیلی خوبی داره . اما با حرکت دوربین نوسان نور خیلی زیاده و بهتره موقع فیلمبرداری از سه پایه استفاده کرد . عکسش هم بخاطر اینکه فوکوسش یک نقطه ای است نسبت به مدلهای با فوکوس 11 نقطه ای از کناره های عکس کمی تاره .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوربین SX200 کانن : فیلمبرداری بدون زوم ولی مشابه SX210 ، با صدای یک کاناله و بازم مشکل فوکوس یک نقطه ای .
بطور کلی کیفیت فیلمبرداری دوربینهای عکاسی چند پله عقب تر از دوربینهای فیلمبرداری است و هیچ وقت به کیفیت دوربینهای فیلمبرداری نمیرسه . پس زیاد روی فیلمبرداری حساب نکن . وقتی میگیم دوربین عکاسی یعنی وظیفه اش عکس گرفتنه نه فیلم گرفتن. مهمترین توقع از یک دوربین عکاسی خوب اینه که عکس خوبی داشته باشه و فیلمبرداریش یه موضوع فرعیه .
لطفا این سوالات رو جواب بده تا بگم چی بخری.
1-اندازه دوربین برات مهمه ؟
2-دوربین حرفه ای میخوای ؟ اصلا با اصطلاحات عکاسی مثل شاتر و دیافراگم و.. آشنایی داری ؟
جناب hastimasiha عزیز ضمنا دکمه تشکر پایینه .