بچه ها یه پیشنهاد بهتون می کنم !
برین و هندزفری اصلی سونی اریکسونw550 را بخرید و اون قسمت که جدا می شه را باز کنید و به ریموت موزیک 5700 وصل کنید ....
اونوقت می بینید که چه کیفیتی پیدا می کنه و چه صدایی داره ...
Printable View
بچه ها یه پیشنهاد بهتون می کنم !
برین و هندزفری اصلی سونی اریکسونw550 را بخرید و اون قسمت که جدا می شه را باز کنید و به ریموت موزیک 5700 وصل کنید ....
اونوقت می بینید که چه کیفیتی پیدا می کنه و چه صدایی داره ...
آخه من ايرانسل استفاده نميكنم واسه همين با اين چيزا كاري نداشتم الانم به خاطر اينكه همراه اول داره اينترنت را ميندازه گفتمنقل قول:
كاري نداره... اينجا همه بلد بودن... ولي بازم واس شما مي گم...
ممنون
شاید به بحث تاپیک ربطی نداشته باشه که حتما همینطوره ! :دی میخواستم بگم دلت رو خوش به اینترنت همراه اول نکن !نقل قول:
یه سال دو سالی میشه که داره میگه راه میندازم ، امروز فردا می کنه
سلام دوستان ,من یه چند روزی نبودم وقتی پستهای قبلی رو می خوندم این پستو دیدم,میخواستم بی خیالش شم ولی نتونستم.آقایی که ایننقل قول:
چیزا رو گفتی،واقعا معلومه که از گوشی هیچی سر درنمیاری:13:
همچین برنامه ای وجود خارجی دارهنقل قول:
اره باید باشه..چون بهنظر چیز جزیی میاد ...نقل قول:
كي گفته بگردي پيدا مي كني...نقل قول:
تازه من مطمئنم جاواي اين برنامه هم هست... چون انقدر اين برنامه ابتداييه كه سوني اريكسونا هم دارن...
برنامه ي شاخي نيست كه وجود نداشته باشه...
تو داري گير مي دي به برنامه ي طرف ولي اگه چند صفحه قبلو ببيني يكي گفته كه ميشه دوربينشو برداريم 5 مگاپيكسل بذاريم؟؟؟/
اونوقت تو به اين بدبخت گير ميدي؟؟؟؟
منم باهات موافقم.واسه منم همینه.اما یه موضوع.من با شارژر ان73 میزارم شارز زمان بیش تری شارژ فول میشه اما 2 روز توپ جواب میده .نقل قول:
ببين شايد حرفت درست باشه ولي به ميزان كاركردن هم بستگي داره... احتمال داره كه تو اون روزي كه با شارژر ان73 زدي كمتر باش كاركردي و روزاي ديگه بيشتر...نقل قول:
نمي دونم... شايد همينطوره...
اين مستر ريست رو چجوري مي كنن؟نقل قول: