سلام دستگاه من پاله میخواستم ببینم اینایی که نوشته uc+pal چی هستش؟ به دستگاه من میخوره که تو سایتای فروش اینترنتی میذارند؟
سلام دستگاه من پاله میخواستم ببینم اینایی که نوشته uc+pal چی هستش؟ به دستگاه من میخوره که تو سایتای فروش اینترنتی میذارند؟
آره دوست عزیز !!!نقل قول:
فقط مطمئن شو اون Region ها که زدن روی pack بازی درست باشه !!!
بعضیا همینجوری الکی واسه خودشون مینویسن یه چیزی : دی
ولی خودت بگو Region pal هستی برات pal میفرستن ...
دمت گرم رفیق ولی از گیریز یک جوری خوشم نمی یاد یک رو بازی کردم باید 100 تا تیر بزنی یارو بمیره ولی 2 شو نمی دونم چه جوری است فال اوت رو تو پی سی تموم کردم ولی این لاست اودیسه باید خوب باشه بعد این دومی چه جوری است اگه چند تا سوم شخص خوب میدونی و بازی کردی به ما هم معرفی کننقل قول:
اقا این جاسپری که میگن سه چراغه شده راسته؟ لطفا توضیح بدید.
نه دوست عزیز البته دوستان کاملتر توضیح دادن در صفحات قبل که چه احتمال هایی وجود داره !!!نقل قول:
با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم آمار دقیقی هست که که آیا جاسپر سه چراغه داده یا نه ؟؟؟ممنون میشم دوستان جواب بدن.....
گیرز رو که هر کی 360 داره باید بازی کنه در هر صورت !:دينقل قول:
دمت گرم رفیق ولی از گیریز یک جوری خوشم نمی یاد یک رو بازی کردم باید 100 تا تیر بزنی یارو بمیره ولی 2 شو نمی دونم چه جوری است فال اوت رو تو پی سی تموم کردم ولی این لاست اودیسه باید خوب باشه بعد این دومی چه جوری است اگه چند تا سوم شخص خوب میدونی و بازی کردی به ما هم معرفی کن
پس فال اوت که هیچی ... لاست اودیسه رو حتما بگیر چون ساخت افسانه ای به نام هیرونبو ساکاگوچی هست !! البته میدونی blue dragon هم بگیری که بازم ساخت هیرونبو هست ... tales هم چند وقت پیش عرضه شد و همه ی امتیاز های بالا رو درو کرد ! البته اینا نقش آفرینی ژاپنی هستنا ...
راستی فابل2 هم یادم رفت یگم که حتما بگیری
سوم شخص هم فعلا رزیدنت داری
با سلام پس اينجوري شد: با اكانت سيلور فقط ميشه تو xboxliveچرخيد! ولي با اكانت گولد بازي آنلاين هم ميشه كرد. درسته؟
بعدش با همين اكانت سيلور ميشه كارهاي آپديتيو!! انجام داد؟
نقل قول:
دوست عزیز تا حالا که تو فرومای خارجی و سایتای معروف اماری از 3 چراغه شدن جاسپر گزارش نشده و فعلا داره بدون اشکال میره جلو
اصلا جاسپر دیگه 3 تا چراغ نداره ! دو تا داره که موقع داغ کردن زیاد روشن میشه !نقل قول:
با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم آمار دقیقی هست که که آیا جاسپر سه چراغه داده یا نه ؟؟؟ممنون میشم دوستان جواب بدن.....