سلام دوستان.
یک شهریور نیروانتظامی دستغیب جهرم افتادم. فوق دیپلم و معاف از رزمم پیشبینی میکنید چطور بگذره؟ کسی اون پادگان بوده یا خواهد بود؟
ممنون
Printable View
سلام دوستان.
یک شهریور نیروانتظامی دستغیب جهرم افتادم. فوق دیپلم و معاف از رزمم پیشبینی میکنید چطور بگذره؟ کسی اون پادگان بوده یا خواهد بود؟
ممنون
میری مکانی که بهتون گفتن و توسط اتوبوسهای نظام وظیفه به 01 منتقل میشین.نقل قول:
سلام به همگی
من 06/01 اعزام به خدمت
میخواستم ببینم حداکثر چند ماه میتونم به تعویقش بندازم بعد من پزشک متخصص داخلی اشنا دارم
چه بیماری واسم بزنه که اگه رفتمم کمیسون معلوم هم نباشه
و ۴ ماه برام تعویق بندازه ؟
به نظرتون باید چه کار کنم ؟
سلام داداش مهران چه جالب منم کد 11 افتادم دستغیب جهرم نیروی انتظامی استان فارسنقل قول:
:n20:
سلام حاجی مگه تو روسیه پناهنده نشدی اینجا چه میکنی :n02:نقل قول:
همینجوری یه اسمی گذاشتمنقل قول:
کدوم شهری داداش مهران ؟
آقا من اصفهانم خودت کجایی؟
حالا میان میگن اسپم ندین :n20:
من سال 90 آموزشی اونجا بودم . چون در دست ساخت بود و فرماندهیش هنوز به پادگان جدید منتقل نشده بود ، خوب بود . نه صبحگاه نه ورزش و از این جور چیزا . غذاهاش تعریفی نبود ولی همه وعدهاش هم بد نبود . اونجا بوفه هم هست میتونی هر چی خواستی بخری .نقل قول:
سلام
کسی در مورد پادگان اموزشی بیرجند اطلاعی داره؟پادگان امام رضا
کسی اونجا خدمت کرده ؟ کلا تغذیه و امکاناتش چجوریه ؟
6/1 اعزامم
دو تا مشکل بزرگ داشت که یکیش آب بود ، و یکیش بدی هواش . من اعزام اردیبهشت بودم آب و هواش بد بود . آب خوردن هم نداشت از تو شهر میاوردن میریختن تو مخزن که اصلا خوردنی نبود . ولی همونطور که گفتم بوفه داره اونجا با انواع نوشیدنی .
+
چون بیرون از شهر هست پادگانش ، مرخصی تو شهری خیلی خیلی سخت میدن به کسایی که بیرجندی نیستن .
دقیقا هدفم همینه ، تازه اگه شرایط خوب بود شاید در اون 5 سال ازدواجم کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون از دوستانی که پاسخ دادن :n16:
سلام
آقا این 01 همچنان مثل سابق، هتل هست:thumbsup: یا حالا که قراره من برم، شده دباغخونه؟!:n24:
سلام دوستان خسته نباشید
من اعزام ۱۹/۶هستم شنیدم مدت خدمت تو مناطق درگیر و دور افتاده ۱۸ ماهه درسته یعنی دو ماه اموزشی ۱۶ ما خدمت ؟
ایا میشه درخواست داد که یه همچین جاهایی بیفتی یا باید با کسی جاتو عوض کنی؟
هنوز کد نخوردم
ممنون
Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk 2
سلام بچه ها، یکی از دوستان 6/1 اعزام میشه پادگان محمد رسول الله بیرجند که میگن آموزش دورهی مرزبانیه :n29: حالا این میخواد یه جورایی تمدید کنه و فعلا نره- مهلت یک سال فارغ التحصیلیشم تموم شده، حالا یه بند هست واسه تمدید که میگه مشمولین مرداد و شهریور که قصد ثبت نام در دانشگاهو دارن میتونن تمدید کنن و باید نامه از دانشگاه مربوطه بیارن!!!! این رفیقه ما کنکور آزاد ارشد داده نتیجشم اوایل شهریور میاد ولی خب الان بره از کدوم دانشگاه معرفی بگیره؟؟!!! در ضمن رفته پلیس +10 و اونا هم نمدونستن باید از کجا نامه بگیره!!! یکی کمک کنه لطفا
داداش شما اگه قبل از اینکه دانشگاه برین دفترچه رو پست کردین نمیشه...این چیزی که واسه خود منم اتفاق افتادهنقل قول:
سلام دیگه نیست دوستم با لیسانس رفته عین پادگان های معمولیه فک نکن که میری هتل داداشنقل قول:
یخورده ایی سخت میگذره
ولی به بیخیالی طی کن
من سال 91 پادگان 04 امام رضا (خوسف) بودم جای خوبیه، امکاناتشم خیلی خوبه. وضعیت غذا هم نرمال هست، نسبت به دو تا پادگان دیگه ای که توشون خدمت کردم بهتر بود. اینطور که معلومه لیسانس یا فوق دیپلم هستین شما و اونجا یه خورده راحت ترین نسبت به دیپلم و زیر دیپلمه ها، یه خورده فقط. :دینقل قول:
وضعیت آب شرب هم همونطور که دوستمون گفت از بیرون میارن و توی تانکرها کنار گروهان ها نگه داری میکنن. آبش اونقدرا بد نیست که دوستمون گفتن قابل خوردن نیست! :/
بوفه هم طرف شما بهتر اوضاعش (گردان 4 بیوفتی فکر کنم)
باجه های تلفنش فقط کم بودن ولی میشه در روزی یکی دو بار زنگید.
فکر مرخصی هم زیاد نباشید چون حتی من خودم که بومی بودم یک ماه اول رو کامل موندم و ماه دوم رو آخر هفته هاش با مکافات بهمون یه مرخصی 1.5 روزه میدادن. گفتم دغدغه مرخصی نداشته باشی ولی اون سالی هم که من اونجا بودم همه رو یک مرخصی میان دوره 1 هفته ای فرستادن.
در کل میخوام بگم جای خوبیه نگرانی امکانات نداشته باش که از اون لحاظ خیلی خوبه. فقط هواش بده، صبح ها یخه، ساعتای 10 به بعد میشه تنور. :دی
کسی هست اطلاع داشته باشه ؟نقل قول:
سلام دوستان:n28:
منم افتادم " مرکز آموزش شهید دستغیب جهرم" ، آدرس محل اعزام رو زده " شیراز ، خیابان ولیعصر" ؛ آیا باید اول شهریور ساعت 7 صبح جهرم باشم یا شیراز؟... ایا لازمه همه وسایلم رو ببرم یا اینکه چند روز مرخصی میدن؟
بچه هایی که افتادن " دستغیب جهرم" پیام خصوصی بدن با هم آشنا شیم.
اقا این نیروی انتظامی چجوریاست؟ با ادم راه میان یا نه؟
خدا کنه با اومدن نتایج ارشد مرخصی بدن!
سلام دوستان:n13:
من مطمئنم که قبول میشم، باید مرخصی بدن که برای ثبت نام اقدام کنم.نقل قول:
سلام دوستان:n07:
من سراسری امتحان دادم، میخوام بدونم با اعلام قبولی سازمان سنجش مرخصی میدن یا نه؟نقل قول:
چرا همه میوفتن 04 بیرجند؟؟؟؟:n13:
دل تو دلم نیس یه ماه دیگه تا اعزام 6/19 میترسم این روزا حتی برم برگه محل اعزاممو بگیرم از پلیس 10 خداکنه تو شهر خودم بیوفتم یا یه جایی خوب که
درگیری مرگیری نباشه.....:n28:
دوستان کسی نمیدونه کی کد های ۱۹/۶ میاد؟
Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk 2
یک هفته قبلش نامه از نظام وظیفه میاد دم در خونتوننقل قول:
سلام دوستان
من تاریخ اعزامم93/6/1هست دیروز درخواست تمدید پزشکی دادم اگر موافقت بشه میتونم با فوق دیپلم که دارم برای لیسانس برم دانشگاه آزاد بدون کنکور ثبت نام کنم چون من یه شغل خیلی خوبی دارم نمیخام به این راحتی از دستش بدم؟
7 صبح مرکز استانت باشنقل قول:
تا با کوپنی که بهت میدن با اتوبوس بری جهرم
من یکم که حرکت کنم دوم جهرم هستم
حتما نباید یه هفته قبل اعزام بری کد بگیری میتونی الانم بری پلیس10 ببینی اومده یانه من یه چند روزه دیگه میرم یه سرمیزنمنقل قول:
ببینم کجا افتادم
میتونی صبر کنی بیاد در خونتون یا خودت برو سر بزن پلیس 10 اونجا تو سیستم زودتر میاد تا درخونه
نقل قول:
سلام یه سوال داشتم
من لیسانس دارم
ارشد بدون کنکور هم جایی داخل تهران هست که پذیرش دانشجو داشته باشن بدون کنکور :n02: ؟
بازم از خدمت فرار کنیم :n10:
سلام دوستان
سلام ،زیاد رو تمدید حساب نکن. منم درخواست تمدید پزشکی داده بودم که موافقت نشد:n03:نقل قول:
سلام دوستان.
عزیزانی که میدونن گردش کار چیه به منم بگن چیه/ راستش من به فرماندهی استان مراجعه کردم برای جابه جایی از یه یگان به یگان دیگر. این یگان جدید نامه زده به فرماندهی که به شخصی مثل من نیاز داره. میرم فرماندهی میگه باید گردش کارت بررسی بشه و اونوقت تکلیفت مشخص میشه چیه. حالا این گرردش کار چیه؟ ما رو سر کار گذاشتن ؟؟ اصلا چنین چیزی تو نقل و انتقالات هست؟؟
یعنی چون دوتا دکتر نظام وظیفه هم تایید و30روز استراحت نوشتن بازم حساب نکنم؟نقل قول:
من سپوال کردم گفتن ۱ بار به راحتی قبول میکنن برای تمدید ۲ ماههنقل قول:
ولی اگر بخوای باز تمدید کنی دیگه قبول نمیکنن .
سلامنقل قول:
دوست عزیز من اصفهانم واز دانشگاه های تهران اطلاعی ندارم. به نظر منم هر چه زودتر رفتن به خدمت برای اینده بهتره منم دنبال هزار تا دلیل میگردم تا چند ماهی دیرتر برم خدمت اولا برای از دست ندادن شغلم ودوما من منتظر ابلاغ یه قانون از طرف نظام وظیفه ام که اگر قبلا برادری با استفاده از ایثارگری معافیت گرفته و استخدام نیروهای مسلح شده میتونه کارت معافیتش رو باطل کنه تابرادر دیگر استفاده کنه که من شرایطش رو دارم و گفتن این قانون تا چند وقت دیگه ابلاغ میشه برا همینم دارم دنبال دلیل میگردم تا خدمتمم را به تعویق بندازم.
نقل قول:
من بیشتر میخوام عقب بندازم و دارم امریه سپاه میگیرم اگر اوکی بشه امیره میرم سپاه
الان کد ارتش خوردم میگم وقتی عقب بندازی کد عوض میشه و احتمال اینکه جایی که امیره داری بیفتی زیاده
سلام و خسته نباشید
من اول شهریور اعزام به نیروی زمینی ارتش 04 بیرجند، محل زندگیم تهرانه و تک پسرم یا به عبارتی تها فرزند ذکور هستم، می خواستم بدونم امکان داره با مراجعه به نظام وظیفه به محل زندگیم برای سربازی منتقل بشم؟ اگه امکانش هست، کی می تونم اقدام کنم؟ اگر موافقت بشه آموزشی هم به محل زندگیم منتقل می شه یا یعد از آموزشی منتقل می شم؟
ممنون
دوستان من روز اول برای دریافت لباس و.... رفتم (کهریزک)
آبش, شور :n01: فرمانده ها خوب بودن :n11:
چهار شنبه 6:30 اولین روز آموزشی هست:n19:
ایکاش درس میخوندم :n26:
برای تمدید باید شرایطش رو داشته باشی اتفاقا منم کد ارتش05خورده ام مثلا من یه مشکل خیلی کوچک داشتم با راهنمایی دوستان برای تمدید پزشکی اقدام کردم اول یه نامه از یه دکتر متخصص گرفتم که نیاز به استراحت دارم و بعد دکتر نظام وظیفه که ادم منطقی وخوبی بود برام30روز استراحت نوشت که حالا جوابش72ساعت دیگه میاد شرایطش درلینک زیر هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اعزامت کی بود؟ نوزدهم؟نقل قول: