خدمت شمانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی تبریز اینترنت میده کمی گرونه فقط
Printable View
خدمت شمانقل قول:
توی تبریز اینترنت میده کمی گرونه فقط
برای من سرعت روی 250 کیلوبایت محدود میشه.نقل قول:
امروز تموم شد اینترشت یکساله مخابرات یه سرویس 512 یه ماهه گرفتم ببینم در چه حده.....شاید کلا" جم کردم فرستادم خونه ننش......:n02:
پینگش زیاد نوسان داره !!نقل قول:
به درد نمیخوره دیگه !!:n02::n02:
با توجه به افت مشتری ای که تو این دوماه داشته فک کنم خوب بشه باز....حالا یه ماه تحمل میکنمش باز.....:Dنقل قول:
عشق است ایرانسل رو !!
خفن خفن !! داره میترکونه
گوری بابای ADSL :n02:
اگه ارزون کنن سن اول ارزش داره یه مودم 250 تومنی بخرم با یه طرح 3 ماهه بزنم تو دهن مخابرات.....نقل قول:
3 سال پیش یه مودم خریدم دست دوم با هزینه ارسال 45 تومن :n02: امکان تماس و ussd هم داره :دینقل قول:
الان هم یه طرح 1 ماه 3 گیگ زدم 13 تومن
برو حالشو ببر
مودم 4G داشته باشی هم که عالیه
چون یوزر 4G نسبت به 3G خیلی خیلی کمه
حسین منم مودمی رو که خریده بودم 40 تومن دادم رفت 45 تومن....:Dنقل قول:
الانم اگه یه مودم 4G خوب بیاد با قیمت خوب میخرم ......
مودم های 4 جی قیمتشون زیاده یکم !!
برای اوایل گوشی خوبه ولی گوشی هر چقدر هم قوری باشه جای مودم رو نمیده !!
کیفیت اینترنت گوشی با مودم یکی نمیشه
مخابرات من بعد نیم ساعت دانلود روی 60 محدود می شدنقل قول:
یعنی من تا حالا از 7 تا شرکت ADSL گرفتم
بلایی که مخابرات سرم آورد هیچ کس نیاورده بود
من رو هم چند روز دیگه محدود میکنن یادشون رفته :n02:نقل قول:
سلام طبق تحقیقات مرزداران چون شبکه مخابراتش فیبر نوری هست و فعلا فقط مخابرات ارائه خدمات adsl میکند. بنظرتون سرعت با فیبرنوری در adsl مخابرات چطوره؟
ممنون
واسه دانلود شبانه مخابرات یکی دو دیقه مونده به 2 دانلود رو بزنید شروع کنه
سیستم اکانتینگ مخابرات نمیدونم چرا همش اشتباه مکنه به نفع خودشوننقل قول:
شب کل برنامه ها رو گذاشتم فایروال به جز دان منیجر که اونم تنظیم کردم 10 یا 15 دقیقه بعد 2 استارت بخوره تا 10 دقیقه مونده به 7 سیستم و مودم بسته بشه
ولی فرداش میرفتم لاگ نگاه میکردم مینوشت از 1 بامداد تا 7.20 تا زمانی که پامیشدم و مودم رو خاموش میکردم مصرف میزن مثلا 300-400 مگ
- - - Updated - - -
سیستم اکانتینگ مخابرات نمیدونم چرا همش اشتباه مکنه به نفع خودشوننقل قول:
شب کل برنامه ها رو گذاشتم فایروال به جز دان منیجر که اونم تنظیم کردم 10 یا 15 دقیقه بعد 2 استارت بخوره تا 10 دقیقه مونده به 7 سیستم و مودم بسته بشه
ولی فرداش میرفتم لاگ نگاه میکردم مینوشت از 1 بامداد تا 7.20 تا زمانی که پامیشدم و مودم رو خاموش میکردم مصرف میزن مثلا 300-400 مگ
باز هم کم کردن حجم در دانلود شبانه مخابرات شروع شد !!
دوستان کسی میدونه سرویس های بلوط چه جوریه؟
سرعت دانلود پورت روی چند مگ می بندن پینگ تایم و ...
من خیلی تست کردم ولی تاثیری ندیدم.نقل قول:
بعد از مدتی(یکی دو ساعت) دانلود با سرعت ماکس(واسه من ۴۰۰) یک دفعه نت قطع میشه و سرعت به ۱۰۰ میرسه.
من خیلی دوست دارم سرویس مخابرات رو جمع کنم (128 نامحدود ) ولی میترسم سرویس درست و حسابی از شرکت های دیگه پیدا نکنم . الان بهترین نا محدودی که میشه با 20-25 تومن در ماه گرفت رو کدوم شرکت میده ؟
اقا هیچ جا نرید !! همون مخابرات بمونید !! امروز صبح قبل اینکه برم سر کار چند تا شرکت رو سر زدم !! تعرفه ها فضایی !!! شبانه کلا نیس یا اگر هم هست با منت 1/3 هزینه یا نیم بها :n27::n27:
خدایی مخابرات با اینکه چند وقتی بد بوده ولی خیلی بهتر از این مفت خور های عوضیه که میخوان سرویس های من در اوردی رو به ملت قالب کنن !!! :n29:
یه جوری میگن شبانه هدیه است که انگار دارن بهت 1000 تا فحش میدن :n02::n02::n02::n02:
سرعت من لیمیت شده رو 180نقل قول:
البته شبانه
چند روزیه با این روش 280-290 فیکس میزنم
تست هم کردم
از 2 که شروع میکنم میره رو همون 180
نمیدونم
شاید هم شانسیه !
امروز هم تست میکنم بعد از ساعت 2
ایول چه خوب واسه بعضیا حداقل جواب میده.نقل قول:
آیا فیکس روی ۲۸۰-۲۹۰ باقی می مونه یا بعد از یکی دو ساعت میره رو ۱۸۰ ؟
واسه من که جواب نداد....
شاید چون سرعت من ۴۰۰ هست و چون همه کاربران محدودیدت دانلود حجمی شبانه دارن(؟) و بعد از دانلود یکی دو گیگ به زور لیمیت میشن . نمی دونم:n36:
ما حق داریم بدونیم مخابرات چطور ما رو لیمیت میکنه.
به این فکر میکنم شاید با vpn داخلی سرعت بهتر شد.
اخه اینا اومدن یهو تعرفه نامحدود 128 رو دو برابر کردن ! چطور همچین چیزی ممکنه ؟
سرویس شما چیه ؟نقل قول:
سرعت من لیمیت شده رو 180
البته شبانه
چند روزیه با این روش 280-290 فیکس میزنم
تست هم کردم
از 2 که شروع میکنم میره رو همون 180
نمیدونم
شاید هم شانسیه !
امروز هم تست میکنم بعد از ساعت 2
مسخره بازی !! همش مسخره بازی
4 شنبه درخواست جمع اوری دادم تازه الان جمع آوری شده !!
ببینیم صبا چقدر طول میده تا رانژ شه !!
به خدا کلافه شدم از بس دنبال شرکت خوب با قیمت های غیر فضایی گشتم که شبانه هم بده
512 سه ماهه 12 گیگ 54 تومن و 10 تومن رانژ !! حاصل این همه گشتن بود :n02:
بعد از 3 ماه اگه مخابرات خوب باشه دوباره برمیگردم رو مخابرات :n02:
1 مگ ماهانه 8 گیگنقل قول:
512 مخابرات....:نقل قول:
270 دانلود روزانه
30 شبانه.....:|
یعنی من میخوام سرمو بکوبم به دیوار مخابرات ابوریحان مثل گلخونه بغلش تخریب بشه.....
عجبا.....:/
احتمال زیاد فردا خطم رانژ شهنقل قول:
به محض رانژ تست میکنم بهتون خبر میدم که بیاید صبا یا نه :n02:
البته به شرط اینکه پورت خالی داشته باشه مرکزتون !!
2 سال پیش خواستم برم رو صبا پورت نداشت !! مکس نت هم نداشت و شاتل هم نداشت !! فقط پارس بود که رفتم رو اون !! بعد اون تا حالا مخابرات داشتم
شهاب 10 مگ اسیاتک چند روز روی 500-550 شبانه سرعت داشتم اما از دیروز محدود شدم رو 260
خخخخ
نقل قول:
سلام. آی بالا یکی جواب بده دیگه!
مخابرات همه سرویس هاش یک ماهست؟
اگر هزینه اینترنت روی قبض بیاد ، هزینه کارمزد یا مالیات بیشتر میگیرن؟
من 1 مگ 5 گیگ میخوام بخرم از مخابرات چقدر واسه راه اندازی پول میگیرن؟ چرا 1مگ 8 گیگ ،10هزار تومن از 1مگ 5گیگ گرونتره؟ قبل جشنواره تابستون قیمتا کمتر بوده یا زیاد؟
مخابرات فعلا کیفیتش تو مراکز فرق میکنه !! بسته به گیت وی که شما روش میفتید کیفیت متفاوته
من خودم همین چند روز پیش 1 مگ 5 گیگ داشتم !! سرعتم اوایل 4 مگ بود ولی بعدا محدود شد رو 2 مگ
البته الان نمیدونم رو چند مگ میبندن
والله اگه اینطور باشه خیلی خوبه چون من شاتل داشتم تو منصور 256 کیلوبیت بود سرعتش ولی با زور 250کیلوبیت دان میشد. اگر 1مگ سرعتش 2مگ هم باشه خیلی خوبه . در ضمن ایرانسل نسل3 مرزداران حداکثر رو 256 دانلود میشه!:n27:نقل قول:
مخابرات چند سال بود که خیلی عالی بودنقل قول:
ولی این اواخر کیفیتش بد شد !!
البته به نظر من به زودی برمیگرده به شرایط قبل !!!
الحق والانصاف کیفیت مخابرات تبریز در مقایسه با مخابرات خیلی از استانها خیلی بهتره
ولی در هر حال الام 1 مگ حداقل 2 مگ سرعت رو داره !!
برای شبانه هم گفتم !! بستگی داره ترافیک مرکز شما چقدره باشه یا گیت وی چی باشه !!
2G IrCell
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wo0o0o0w
هوای تبریز 10 درجه بالای صفر !!:n04: نزدیک 15 درجه افت دما تو یه روز !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر چی مهمون اومده بود تو شهر فکر کنم فرار کنن ( خخخخخخخخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) وقتی هو میکنی بخار هوای دهنت معلومه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بارش های خیلی خوبی بود امروز !! خداروشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عصر شاه گولی ده ایت اولیردی :دی :دی :دی :دی :دی :دی
260 هم خیلی خوبه من سرعتم تو مخابرات شبا 60 بودنقل قول:
فقط زمان آسیاتک خیلی بده
4 تا 10 !!!
کی تا ساعت 4 بیدار میمونه برای دیدن فایل دانلود شدش به صورت live :n02:
ولی در کل همون 5 گیگ یا بیتشر برای یک شب خوبه من از آسیاتک خوشم میاد ولی منطقه مخابراتی ما رو ساپورت نمیکرد رفتم مکس نت
چرا شهریار رو ساپورت نمیکنه ؟ همسایه ما آسیاشت دارهنقل قول:
خوبی که داره صبح از ساعت 9 تقریبا یکساعت صفحات وب رو سیو می کنم بعدش تو روز آفلاین میخونم حجمم هم تلف نمیشه
- - - Updated - - -
خوبی که داره صبح از ساعت 9 تقریبا یکساعت صفحات وب رو سیو می کنم بعدش تو روز آفلاین میخونم حجمم هم تلف نمیشه
نه ما خونمون رو عوض کردیم اومدیم گلکارنقل قول:
یه منطقه مخابراتی خیلی مذخرفی داره دلم برای مخابرات شهریار تنگ شده
تو شهریار اینترنت من تو 6 ساعت وصل میشد غیر مخابرات هم تو 2 روز
ولی اینجا بعد 13 روز وصل شد آسیاتک هم گفت ما گلکار رو ساپورت نمیکنیم
ولی همارا + مکس نت ساپورت میکردند
دو مگ مخابرات .داشسن برکت
دو مگ مخابرات .داشسن برکت